Як зацікавити чоловіка по листуванню?

  1. Як я зацікавила хлопця в листуванні
  2. Як я привернула його і зацікавила?
  3. «ВКонтакте» у мене з'явився нік .... Ангел Близького Друга.
  4. Поради, як зацікавити хлопця по переписці
  5. До речі, знаєш, що чоловіки - цікаві люди?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Хочеш сподобатися по листуванню? Хочеш зацікавити хлопця або чоловіка?

Я тобі допоможу! Мою не вигадану історію прочитаєш і зрозумієш багато. Можливо, і тобі допоможе моя методика.

Як я зацікавила хлопця в листуванні

Був кінець літа. Ну, скажімо так, липневі ночі і дні прийшли на трон природи. Я люблю липень. А цей липні я полюбила без пам'яті. І щаслива, що зрозуміла моє вміння любити ось так.

Багато, звичайно, не повірили б у такі почуття. За порядочку про них, щоб тебе не мучити очікуваннями ....

Зайшла я на сайт «ВКонтакте»

Я рідко туди заходила. Була на сторінці тільки тоді, коли було мені не дуже добре. Дванадцятого липня - один з таких вечорів.

Блукала я по своїй сторінці, збираючи пазли думок. Не знаю, чому тоді так погано було, але моя інтуїція була стривожена чимось. Заспокоювати я її намагалася, але спроби не показали успіх.

Я ковзала по сторінках незнайомих мені користувачів. Ковзала, заспокоюючи стривожену інтуїцію або чимось засмучену душу. Я не визначилася поки, що мене так мучило.

І тут, через півтори години моїх поневірянь, я натрапила на дуже цікаву сторінку. На фотографії (на аваторка) був хлопець. Начебто і не супер-мега-красавчик, але він мене так зачепив, що з розуму мало не зійшла від якогось серцевого занепокоєння. Мене ніби струмом дарувало, коли я глянула на нього. Через хвилин п'ять я зважилася в Друзі його додати і написати повідомлення. Я мріяла, щоб він мені відповів, але не сподівалася. Тим більше, - в такий пізній час. Я написала, натиснула на функцію «Додати в друзі» і продовжила працювати.

Я вже почала захоплюватися роботою, пішла в неї з головою .... І тут почула клацання, який говорив про те, що мені відповіли на сайті. Або написали. Ну, звичайно, я ж чекала від нього повідомлення, тому і подумала про «відповів», а не про «написав».

Руки затремтіли, з'явилася усмішка. Так, це був саме він! Ми почали листуватися. Який він був цікавий і смішний! Ми базікали всю ніч, не помічаючи, як настає ранок.

Як я привернула його і зацікавила?

Зараз розповім, збираючи по пунктик: Зараз розповім, збираючи по пунктик:

  1. Я була розкутою в розмові. Так, я не соромилася відповідати на будь-які його питання. Звичайно, нічого недозволенного він не писав, але тим не менше.
  2. Я була дуже комунікабельною. Я показала в повідомленнях всю свою товариськість і уміння спілкуватися.
  3. Я не допускала паузи в розмові. Якщо він не писав довго - я робила перший крок. І не шкодую, що перші кроки я робити вмію!
  4. Я була дуже відкритою і відвертою. Мені легко бути саме такою. Легко і цікаво.
  5. Я не переставала бути грамотною. Звичка дісталася мені генетично (від мами). Люблю, коли панує повний порядок в написанні слів і фраз.
  6. Я пам'ятала про свій інтелект і про свій творчий хист. Але я не нав'язувала йому мій мозок, що не кидалася незрозумілими словосполученнями.
  7. Я не виражалася нецензурно. Не люблю всі ці матн слова. Навіть словами їх не вважаю! Ріже це не тільки зір і слух, а й ранить душу.
  8. Я показала йому свій «стіхоплетскій» талант. Вийшло це випадково. Просто заримувати рядки, а я й не помітила. Але він оцінив.
  9. Я задавала багато питань. І робила це так, щоб процес був не схожим на якийсь допит. Я його цікавила, чим довше, тим більше.
  10. Я використовувала слова ввічливості. Прикро, але дівчата, на жаль, не всі вміють бути ввічливими. Вони забувають про неї.
  11. Я намагалася не порівнювати його з іншими. Подумки - так! Виходило так. Несвідомо.
  12. Я задавала прямі запитання. Звичайно коректно, а не напролом. Могла б його злякати!
  13. Я використовувала нестандартні словосполучення і метафори. Люблю робити це. Але зовсім не для того, щоб похизуватися. Я обожнюю незвичайні словообороти!
  14. Важливо й почуття гумору. Його було досить в нашому спілкуванні. Важливим є те, що гумор один одного ми розуміли, і не було ні образ, ні претензій.

Мене дуже засмутило те, що він живе в іншому місті, але я відчувала, що закохуюся в нього. І мені все-одно було, що ніхто практично не вірив в віртуальну любов. Моє серце - реальне! Я з першого дня знайомства зрозуміла, що відчуваю до нього щось більше, ніж симпатію сильну і шалений тяжіння.

Пам'ятаю, як в нашій листуванні, жартома, ми писали один для одного «я тебе люблю» і «я тебе обожнюю».

«ВКонтакте» у мене з'явився нік .... Ангел Близького Друга.

Все, що з'являлася на сторінці моєї Все, що з'являлася на сторінці моєї .... Я присвячувала йому! Чи не говорила про це, але слів моїх було не потрібно. Він і сам про все прекрасно здогадувався.

З кожним днем ​​я розуміла, наскільки сильні мої почуття до нього. Але я знала, що він любить іншу. Безответно. Багато років. Боляче було, але я розуміла, що у мене немає ніяких шансів .... До його сердечка мені було не достукатися.

Одного разу, коли мені стало дуже самотньо без нього, я написала статус, що відображає мій стан:

«Моя остання станція - любов. Обережно: двері в серце закриваються ».

Він прочитав це і не приховував, що злякався ... .. Багато подробиць історії своєї я опущу ...

Скажу одне: ми зараз разом і збираємося одружитися. А для тебе я залишаю кілька дуже хороших порад, які зможуть стати в нагоді.

Поради, як зацікавити хлопця по переписці

Поради, як зацікавити хлопця по переписці

  1. Чи не нав'язуйся. Якщо бачиш, що чоловік зайнятий - НЕ приставай. Сам напише, якщо ти йому потрібна.
  2. Не будь замкнутої і соромливою. Чоловіки сучасного світу не зможуть оцінити цих «подружок» скромності.
  3. Не забувай тримати свою самооцінку! Він робить компліменти - Не пиши, що він перебільшив. Себе любити потрібно, щоб любили тебе інші.
  4. Не бійся робити перший крок! Бувають такі чоловіки, яким страшно що-небудь робити першими.

До речі, знаєш, що чоловіки - цікаві люди?

Вони дуже люблять, коли їм надсилають багато - багато фотографій. Так само зробиш ти. Фотографуйся днями безперервно, щоб його здивувати. Чим сильніше ти здивуєш свого чоловіка - тим сильніше він потягнеться до тебе.

І ще ...

Чоловіки цікавляться не тільки фотографіями з оголеним змістом! Жінка може бути красивою і в одязі. Загалом, на рахунок фотографій потрібно пам'ятати.

Не забудь і про те, що не варто «козиряти» всіма своїми талантами. Залишай багато загадок, щоб відкривати їх поступово, а не за один день. Поступовість - твоє прекрасна зброя.

Не бійся писати перша! Гордість можеш викинути у вікно! Вона не потрібна тобі, якщо він доріг ....

Далі. . .

Як зацікавити чоловіка? - Як залучити чоловіка в своє життя?

Як змусити чоловіка полюбити? - Мені він потрібен!

Я так втомилася шукати справжню Любов - Як зробити, щоб мене полюбили?

Я так втомилася шукати справжню Любов -   Як зробити, щоб мене полюбили

Хочеш сподобатися по листуванню?
Хочеш зацікавити хлопця або чоловіка?
Як я привернула його і зацікавила?
До речі, знаєш, що чоловіки - цікаві люди?
Як зацікавити чоловіка?
Як залучити чоловіка в своє життя?
Як змусити чоловіка полюбити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online