Законодавчі збори Ленінградської області

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

19 червня в Москві в Державній Думі РФ відбувся круглий стіл «Бадмінтон проти короткозорості».

У круглому столі взяв участь і депутат Законодавчих зборів Ленінградської області Олександр Російських, майстер спорту і в минулому - член національної збірної країни з даного виду спорту.

На зустрічі також були присутні представники Національної федерації бадмінтону Росії на чолі з головою Ради НФБР Андрієм Антроповим, члени комітету Держдуми з освіти і науки на чолі з заступником голови Борисом Чернишовим, члени комітету Держдуми по спорту на чолі з керівником апарату Олександром Нікітіним, директор Департаменту спорту вищих досягнень Мінспорту Олексій Морозов, директор центру спортивної медицини ФМБА Росії Андрій Жолінскій, директор ФГБУ «Федеральний центр фізичного организацион о-методичного забезпечення фізичного виховання »Міністерства освіти і науки РФ Микола Федченко, представники Міністерства охорони здоров'я, громадських спортивних організацій, спортивних шкіл та регіональних федерацій.

Зі вступним словом виступив Борисом Чернишов. Доповіді на конференції представили декан факультету фізичної культури, реабілітації та спорту Омського державного університету Валерій Турманідзе, Микола Федченко, Олексій Морозов, Андрій Жолінскій, Андрій Антропов, директор ГБОУ Школа №887 Юлія Плотникова, спеціаліст МОЗ РФ Борис поля, депутат Законодавчих зборів Ленінградської області Олександр Російських , голова Федерації бадмінтону Саратовської області Інна Зубова.

Доповідачі створили об'ємну картину сучасного розвитку бадмінтону в Росії, відзначивши його успіхи як в спорті вищих досягнень, так і в системах міністерств освіти, охорони здоров'я. Було виділено найважливіше значення проведених наукових досліджень, ініційованих президентом НФБР Сергієм Шахрай за програмою «Бадмінтон і зір» і підкреслено, що ці результати відкривають найширші можливості для розвитку масового бадмінтону.

Було виділено найважливіше значення проведених наукових досліджень, ініційованих президентом НФБР Сергієм Шахрай за програмою «Бадмінтон і зір» і підкреслено, що ці результати відкривають найширші можливості для розвитку масового бадмінтону

У своєму виступі Андрій Антропов звернув увагу учасників на те, що НФБР націлена на створення нових підходів до розвитку спорту і побудови діяльності спортивних федерацій.

«Ми з самого початку своєї діяльності були прихильниками ідеї, що професійний спорт - лише вершина айсберга, прапор, локомотив. Але основний інтерес будь загальноросійської федерації в даний час повинен переміститися в спорт масовий. Саме там будь-який вид спорту може шукати базу для свого сталого розвитку, черпаючи ресурси і одночасно виконуючи важливі соціальні функції.

Саме тому ми стали першою федерацією, першим «новим видом спорту», ​​який пішов у загальноосвітню школу на третій урок фізкультури. А помічником в цій справі стали унікальні особливості бадмінтону, які вилилися в програму «Бадмінтон і зір», яку активно впроваджував і пропагував президент НФБР Сергій Шахрай. - повідомив Антропов, - Дуже важливий момент - на сьогодні практично все, що пов'язано з розвитком масового спорту в рамках федерацій відбувається майже виключно на громадських засадах. Системної підтримки цього напрямку не існує, система грантів не розвинена, державних програм даного напрямку недостатньо. Тут потрібен системний професійний підхід, подібний до того, що був сформований в спорті вищих досягнень ».

Тут потрібен системний професійний підхід, подібний до того, що був сформований в спорті вищих досягнень »

Ідея необхідності системного підходу була підтримана представниками всіх трьох основних галузей, які були присутні на круглому столі - Міністерства спорту РФ, Міністерства освіти РФ, Міністерства охорони здоров'я РФ.

З боку Мінспорту Олексій Морозов, зазначивши успіхи бадмінтону за останні роки, повідомив: «Найближчим часом ми будемо переглядати федеральні стандарти з видів спорту, в тому числі з бадмінтону, і постараємося за допомогою організаційних моментів створити умови для займаються, збільшити вовлекаемость в бадмінтон»

Директор ФГБУ «Федеральний центр фізичного організаційно-методичного забезпечення фізичного виховання» Міністерства освіти і науки РФ Микола Федченко вніс ряд пропозицій, серед яких - підписання нової угоди з Міністерством освіти, яке містило б конкретний план співпраці між організаціями.

Фотозвіт

Посилання на матеріал

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online