Наташа Корольова на спір виставила груди напоказ (фото)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Наташа Корольова.

Фото: Instagram

Співачка Наташа Корольова на зйомках фільму режисера Віри Сторожовий в Криму приміряла спокусливий наряд танцівниці, підкресливши значний бюст. Королева, нещодавно вразила фанатів своїми пишними формами, прокоментувала свій скандальний знімок.

За слова артистки, фото було зроблено на спір, який вона виграла. "Я давно так не сміялася, Ваня @urgantcom ти кращий! Три сестри" з твоєї легкої руки просто розірвали інформаційний простір! Фотка була зроблена і викладена на спір, (який як і слід було очікувати виграла Я) на превеликий мій жаль і так же розчарування мого опонента (який програв речі не погані гроші ) Що ж.пи, сіс.скі і пі..кі залишаються найбільш затребуваними, обговорюваними і рейтинговими об'єктами! Жодна кінопрем'єра, вихід нового альбому, благодійна акція, так не розбурхують людський інтерес! На жаль! (Цей колаж я присвячую всім, хто залишив неймовірно добрі, позитивні, інтелігентні, піднесені, зворушливі коментарі!) Дорогі мої, без вас було б сумно і самотньо, спасибі, що ви є, спасибі за вашу щирість і теплі слова! Любові і щастя всім вам! Ви цього варті! ", - зізналася Наталя.

Фото: Instagram

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online