Оформлення нерухомості в ЛНР 2017

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ринок нерухомості ЛНР починає поступово оживати

Ринок нерухомості ЛНР починає поступово оживати. У вересні-листопаді 2016 року в республіці налагодили систему реєстрації нерухомості, громадяни почали отримувати свідоцтва власників. Без цього документа неможливо було здійснити операцію купівлі-продажу. Квартири в Луганську купити і продати тепер можна на законних підставах. Угоди з нерухомістю оформляються на підставі Тимчасового положення про порядок реєстрації прав на нерухоме майно. Проводяться тільки з об'єктами, зареєстрованими в міському відділі реєстрації прав на нерухомість. тут http: //донбасс.su / Детальна інформація.

порядок оформлення

Громадяни ЛНР, оформивши власність до 18 травня 2014 р тепер можуть отримати нове свідоцтво. Для цього потрібно подати заяву до відділу реєстрації, отримати техпаспорт, заплатити мито в розмірі 400 руб. (Для фізичних осіб). Єдиний реєстраційний центр буде здійснювати технічну інвентаризацію житлових і комерційних об'єктів з видачею техпаспорта.

Для продажу квартири необхідно:

  • отримати технічний паспорт;
  • оформити первинне свідоцтво про власність.

Далі нотаріус, який буде проводити операцію, подає заяву до реєстраційного органу. Після проведення операції новий власник подає заяву на реєстрацію прав власності в реєстраційний центр (на підставі нового правовстановлюючого документа). Приблизний термін збору документів і остаточної реєстрації права займає 1,5 - 2 міс. До здійснення угоди в нотаріуса необхідно зробити оцінку нерухомості і взаєморозрахунки між покупцем і продавцем.

Поки не вдалося вирішити всі організаційні питання з особами, що стали власниками нерухомості з 18 травня 2014 р до 19 вересня 2016 г. Ці громадяни зможуть оформити нові свідоцтва на власність трохи пізніше, в наступний етап легалізації прав. Незабаром квартири в Луганську купити і продати можна буде без проблем.

Щоб продати будинок, квартиру або коммерчекой нерухомість (пропозиції тут http: //донбасс.su/комерческая-недвіжімость/ ) Необхідно зібрати той же пакет документів, що і на квартиру і додатково взяти в комітеті із земельних відносин довідки на ділянку. Замість власника займатися оформленням необхідних паперів, включаючи подачу на реєстрацію прав, можуть агентства нерухомості, що представляють інтереси продавця.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online