Бізнес ідея: як відкрити шлюбне агентство?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У наш час займатися бізнесом, пов'язаним з відкриттям шлюбного агентства, вважається модним і престижним У наш час займатися бізнесом, пов'язаним з відкриттям шлюбного агентства, вважається модним і престижним. Крім усього, такий бізнес є джерелом гарного прибутку. Зараз, в основному, молодь знайомиться в інтернеті, але знайти собі реального супутника життя - ціла проблема. Люди старшого покоління дуже зайняті повсякденною роботою і справами, тому на знайомства часу не залишається. Шлюбні агентства створюються, щоб допомогти людям знайти свою половинку, і, відповідно, мають з цього свій прибуток.

Що б відкрити таке агентство, звичайно потрібно документальне оформлення потрібних паперів. Ситуація полегшується тим держава на даний вид діяльності не передбачив ліцензію. Необхідно буде тільки оформити фірму як приватне підприємство. Для шлюбних агентств існує єдина система оподаткування.
З дослідження ринку потрібно починати будь-який вид бізнесу. Шлюбні агентства не є винятком. Вивчіть, чи є конкуренція, такого роду діяльності в вашому місті, і якщо так, то в якій кількості.

Шлюбному агентству потрібен офіс, де будуть проводитися переговори з клієнтами. Можна зняти як офіс, невелику квартиру. Обов'язковою умовою буде - наявність добротного ремонту. У Ваших інтересах оформити зовнішній вхід. Для внутрішнього оформлення можна розмістити на стінах фотографії клієнтів з подяками на адресу компанії.

Від широти послуг може залежати можливості розвитку підприємства і прибуток. Але не починайте відразу пропонувати весь спектр можливостей. Почніть зі стандартного списку, а потім поступово пропонуйте нові. В основному, шлюбні агентства надають такі послуги:

- надають в друкованому вигляді каталог, де викладені інформація про наречених і женихів;
- надають електронну базу, де подано інформацію про наречених і женихів;
- розміщують анкети клієнтів в базу агентства;
- організовують побачення і знайомства нареченої і нареченого;
- проводять вечори зустрічей;
- організовують шлюбні тури;
- ведуть пошук клієнтів разом із зарубіжними агентствами;
- проводять послуги професійного візажиста, фотографа, юриста, перекладача.

Що б створити хорошу базу наречених і женихів, навчитеся вибирати потрібні кандидатури. Не беріть «всіх підряд». Що б створити Вашому агентству хорошу репутацію, першими клієнтами повинні бути привабливі особистості.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online