Агентство авторського права

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Всесоюзне агентство з авторських прав було створено в 1973 році. Це сталося після того, як СРСР приєднався до Женевської конвенції. До засновникам ВААП належали Спілки архітекторів, журналістів, композиторів і кінематографістів, а також Академія наук, деякі держкомітети і міністерства. У 1974 році воно стало членом СІЗАК.

У 1991 році відбулися суттєві зміни в законодавстві СРСР. Так, було введено поняття «суміжні права». Дані зміни вимагали створення органу, який зміг би контролювати виконання законодавства. Саме тому ВААП перетворили в Державне агентство з авторських і суміжних прав. Через рік його трансформували в РАИС. Російське агентство інтелектуальної власності було ліквідовано в 1993 році, а його правонаступником стало РАО.

Найменування послуги Вартість послуг фірми, руб. Авторське право від 10 000 руб.

Хочете скористатися нашими послугами? Зателефонуйте нам по телефону

Не змогли додзвонитись? Скористайтеся послугою

Всесоюзне агентство з авторських прав було створено в 1973 році

Які завдання ставить перед собою ВААП?

  • Захист прав, як громадян країни, так і іноземних громадян. охорона авторських прав правонаступників під час відтворення, розповсюдження або іншого використання інтелектуальної власності.
  • Допомога в організації комфортних умов для плідної діяльності.

Російське авторське товариство є некомерційною загальноросійської громадської організацією. Дане агентство створено для колективного управління авторськими правами. Воно входить до складу членів СІЗАК і активно бере участь в роботі конфедерації. На сьогоднішній день РАО представляє інтереси понад 2 мільйони зарубіжних правовласників і практично всіх російських авторів.

Читайте також:

Замовити зворотній дзвінок

Хочете скористатися нашими послугами?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online