Страхові внески у 2015 році ставки для організацій

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Всі суб'єкти господарювання в процесі своєї діяльності складаються платниками внесків до страхових фондів. База оподаткування і страхові тарифи обумовлені низкою федеральних законів і урядовими постановами - №2512-ФЗ від 24.07.2009 року зі змінами від 02.12.2013 року №333-ФЗ, №1316 від 04.12.2014 року, №188-ФЗ від 28.06.2014 року. Згідно з цим, з першого січня 2015 року змінюються страхові тарифи всім платникам.

Внески за страхуванням 2015 для організацій

Величина внесків зі страхування для організацій з 2015 року безпосередньо залежить від комбінації ряду чинників: режиму оподаткування, виду господарської діяльності, наявності умов, які надають право на пільги, категорії і віку працівника ...

Максимальна величина доходу, на який здійснюється нарахування до Пенсійного фонду, лежить в межах 711 тисяч рублів, а для Фонду соціального страхування не більше 670 тисяч рублів. При перевищенні цих величин діє десятивідсоткова ставка відрахувань до ПФ.

Для організацій, які не мають підстав для використання пільгових ставок, тариф становить:

  • 1. До Пенсійного фонду - 22%;
  • 2. У Фонд соціального страхування - 2,9%;
  • 3. Внески до Фонду соціального страхування - 5,1%.

Правом на пільгові тарифи можуть скористатися організації, провідні свою діяльність в інтелектуальній сфері, техніко - впроваджувальної галузі особливих економічних зон, області інформаційних технологій. Для них передбачена оплата відрахувань внесків на рівні 8% в ПФ, 2% до ФСС і 4% в ФФОМС.

Організації, що ведуть свою діяльність згідно із спрощеною системою оподаткування, мають вид господарської діяльності, що знаходиться в переліку, визначеному пунктом 8 статті 58 Закону №212-ФЗ від 24.07.2009 року виробляють тільки двадцятивідсоткові нарахування на користь ПФ. Для дослідницьких організацій, які є учасниками Інноваційного центру «Сколково», також зумовлені тільки платежі до Пенсійного фонду розміром 14%.

Організації, що функціонують на території Криму і в зонах випереджаючого соціально-економічного розвитку використовують тарифні ставки страхових внесків на рівні:

  • 1. Внески до Пенсійного фонду - 6%;
  • 2. Внески до Фонду соціального страхування - 1,5%;
  • 3. Внески до Фонду соціального страхування - 0,1%.

Повністю звільнені від нарахування та сплати страхових внесків на виплачувані доходи організації, що виробляють оплату співробітникам - членам екіпажів суден, які визначені міжнародним реєстром судів Росії.

Основні зміни по сплаті внесків страхування 2015 для організацій

Можна визначити кілька вагомих змін, які будуть присутні з січня 2015 року:

  • Скасовано максимальна межа доходу для обчислення внесків на медичне страхування;
  • Підприємства, що мають більше 25-ти співробітників, зобов'язані надавати звітність тільки в електронній формі;
  • При необхідності можна скористатися відстроченням або розстроченням страхових платежів;
  • Зрівнюються внески, що нараховуються на дохід громадян Росії і іноземців, що працюють в рамках трудового договору.
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online