Іпотека Росбанка: калькулятор, умови, відгуки, процентна ставка, терміни

  1. Іпотека від Росбанка: основні переваги
  2. Умови отримання іпотеки від Росбанка
  3. Іпотечний калькулятор розрахунку
  4. Терміни, процентна ставка та відгуки клієнтів про іпотеку Росбанка

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Все більш актуальним стає питання придбання житла для молодих сімей та все більша кількість банків в Росії пропонують свої послуги на ринку іпотечного кредитування. У різних кредитних організацій свої умови: величина першого внеску, відсотки по кредиту, документи для його отримання, терміни і т. Д. Одним з перспективних банків РФ є Росбанк, який пропонує на вибір цілий ряд програм іпотечного кредитування.

Іпотека від Росбанка: основні переваги

  1. Вагомим аргументом на користь вибору цієї кредитної організації є те, що Росбанк може вести облік доходів до 4 членів сім'ї при розгляді вашої заявки на отримання житлового кредиту, роблячи його більш доступним.
  2. В якості оплати початкового внеску може виступати застава знаходиться у власності у позичальника або його батьків квартири.
  3. Термін і сума початкового внеску не збільшує відсотки по кредиту.
  4. Термін розгляду заявки на отримання житлового кредиту становить всього 5 днів.
  5. Приховані комісії у цього банку відсутні.

Як розрахувати іпотеку в Ощадбанку і що для цього необхідно, ви можете прочитати в статті за посиланням.

Умови отримання іпотеки від Росбанка

Росбанк висуває такі умови для тих, хто хоче оформити іпотеку:

  1. Отримати кредит на покупку житла може будь-який дієздатний громадянин РФ від 20 років, при цьому на момент погашення вік не повинен перевищувати пенсійний (60 і 55 років для чоловіків і жінок, відповідно).
  2. Для отримання іпотечного кредиту необхідно постійне місце роботи зі стажем не менше півроку або наявність будь-якого іншого джерела постійного доходу (наприклад, від здачі в оренду житлових або офісних приміщень).
  3. Для прийняття рішення про видачу вам кредиту на покупку житла, банк буде оцінювати, головним чином, ваше фінансове становище. Ваші доходи повинні бути підтверджені або довідкою 2НДФЛ, або довідкою за формою банку.

Тут є нюанс: якщо у вас «сіра» заробітна плата, ваш роботодавець може відмовитися писати в довідці ваш чистий дохід, що ускладнить вам життя. В такому випадку, основний позичальник може взяти созаёмщіка, наприклад дружину (чоловіка) або батьків. Правила будуть ті ж - наявність постійного місця роботи зі стажем від одного року.

Зразок заяви на отримання іпотеки в Росбанке ви можете скачати по цьому посиланню.

В іпотеку може бути відмовлено, якщо:

  • У позичальника є обтяження, наприклад якщо він - єдиний працюючий дорослий в сім'ї, має кілька дітей або інших утриманців;
  • Платіж по іпотеці буде складати більше 50% від доходу;
  • У позичальника погана кредитна історія, борги по оплаті штрафів або комунальних послуг.

В якому порядку здійснюється оцінка квартири для іпотеки Ощадбанку, ви можете дізнатися в публікації за посиланням.

В якому порядку здійснюється   оцінка квартири для іпотеки Ощадбанку,   ви можете дізнатися в публікації за посиланням

Які умови отримання іпотеки в Росбанке?

Іпотечний калькулятор розрахунку

Перед тим, як відправитися в офіс Росбанка для оформлення заявки на отримання кредиту, ви можете звернутися до кредитного онлайн-калькулятору. Це допоможе зрозуміти, яку суму ви будете виплачувати щомісяця, якщо вам схвалять іпотеку на бажаних вами умовах.

Заповніть всі поля калькулятора (вартість придбаного майна, власні кошти, термін кредиту, дата початку виплат, процентна ставка по кредиту) і натисніть кнопку «Порахувати». Слід зазначити, що умови, які вам озвучить банк, можуть відрізнятися від тих, які ви напишіть при розрахунку, тому результат по кредитному калькулятору використовуйте як орієнтир.

Як оформити іпотеку в Альфа-Банку? відповідь міститься в цій статті.

відповідь міститься   в цій статті

Як правильно використовувати онлайн-калькулятор для розрахунку суми іпотеки?

Терміни, процентна ставка та відгуки клієнтів про іпотеку Росбанка

Якщо вам схвалили отримання кредиту на придбання житла, уважно ознайомтеся з договором перед його підписанням, а також вивчіть відгуки клієнтів банку на сторонніх ресурсах. Ви повинні чітко розуміти умови, на яких вам буде надана іпотека:

  • термін виплат;
  • порядок нарахування відсотків;
  • початковий внесок;
  • за що на вас можуть бути накладені штрафи;
  • як проводиться дострокове погашення і чи є воно.

За даними офіційного сайту Дельтакредит (дочірня структура Росбанка, що займається іпотечним кредитуванням), на травень 2016 мінімальні відсотки по кредиту надаються при покупці квартири в новобудові і складають 11,5%.

Які програми іпотечного кредитування пропонує своїм клієнтам Банк Москви, ви можете дізнатися тут.

Які максимальні процентні ставки по іпотеці?

Кредити під максимальний відсоток - від 15,5% річних - видається для поліпшення житлових умов; такий варіант кредитування має на увазі використання вже наявного майна в якості застави.

Мінімальний початковий внесок потрібно в разі покупки в кредит квартири в новобудові (від 20%); максимальний початковий внесок ви заплатите в разі покупки готового будинку (від 40%).

Перевірте, чи прописаний в договорі заставу. Як нього може виступати або нерухомість, що купується, або яка перебуває у власності на момент оформлення кредиту. Пам'ятайте, що дотримання термінів і обсягу виплат по іпотеці гарантує вам безпеку і відсутність проблем з банком.

В якому банку краще взяти споживчий кредит ? Дізнайтеся в статті за посиланням.

Після розгляду всіх нюансів надання кредитів на покупку житла від Росбанка, можна зробити висновок, що у цього банку досить вигідні умови і прийнятні процентні ставки, відгуки позичальників в більшості випадків позитивні.

Як правильно підписати кредитний договір, ви можете дізнатися в наступному відео:

Які умови отримання іпотеки в Росбанке?
Як оформити іпотеку в Альфа-Банку?
Як правильно використовувати онлайн-калькулятор для розрахунку суми іпотеки?
Які максимальні процентні ставки по іпотеці?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online