Особистий кабінет Ренесанс Кредит. Відгук про Ренесанс Кредит

  1. Як отримати кредитну карту від банку
  2. Особистий кабінет Ренесанс Кредит
  3. Підводні камені. Відгуки про Ренесанс Кредит
  4. Рекомендації від міракредітов:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Банк Ренесанс Кредит вважається одним з лідируючих російських банків, які здійснюють кредитування фіз.осіб. Банк входить в ТОП-100 найбільших банків Росії. Відділення банку розташовані по території всієї країни, і вже 8 мільйонів чоловік стали клієнтами Ренесанс Кредит. Банк співпрацює з різними торговими компаніями, інтернет-магазинами, і роздрібними мережами, клієнти яких можуть оперативно оформити кредит за вигідними умовами. Наскільки вигідні ці умови і де можуть виникнути підводні камені ми розглянемо в цій статті.

Як отримати кредитну карту від банку

Ще 5 років тому оформлення споживчого кредиту для багатьох жителів країни асоціювалося з довгими чергами і болісним збором різних документів, що підтверджують власну надійність. Банк Ренесанс Кредит став одним з перших хто запропонував оформлення кредиту в строго встановлені 15 хвилин часу. Після настільки гучної заяви офіси банку, концентрація яких подекуди більший, ніж продуктових магазинів, щільно заповнилися охочими отримати кредит без зайвої витрати часу. Такий успіх привів до того, що незабаром банк надав можливість оформляти кредитну карту, не залишаючи будинок. Однак, терміни обробки заявки при цьому вагомо збільшилися, а прийом з «15 хвилинами» продовжує діяти в рамках оформлення карти в офісі після схвалення кредиту банком. Також з'явилася можливість доставки кредитної картки на будинок. Все, що від майбутнього клієнта тепер потрібно - це заповнити онлайн-форму, або «по-старому» - прийти в банк.
Заявку на кредитну карту також можна оформити в торгових мережах та інтернет-магазинах меблів, електроніки, побутової техніки та інших товарів, які співпрацюють з цим банком. Ключовими партнерами банку є всім відомі «Евросеть», «МедіаМаркт», «Зв'язковий», «Техносила» і т.д. Оформлення кредиту на товари і послуги партнерів банку займає не більше 15 хвилин. Можливо саме настільки широкі зв'язки стали причиною такої популярності банку.
На даний момент банк розглядає заявку протягом двох днів, а випуск і доставка картки здійснюється протягом 2 тижнів. Для оформлення кредитної картки потрібно паспорт плюс будь-який засвідчує особу документ із запропонованого списку. Вимоги до позичальника включають: вік від 24 років, громадянство і постійну реєстрацію РФ, роботу (якщо не пенсіонер) зі стажем від 3 місяців, особистий мобільний телефон і щомісячний дохід «на руки» від 10 000 рублів для столиці, від 6000 рублів - для жителів регіонів. Однією з умов користування кредитною карткою банку є кредит майже до 2 місяців без нарахування відсотків. Після оформлення і отримання карти банк починає регулярно надсилати різні оповіщення і повідомлення по e-mail і смс, наприклад, про що наближається платежі або про баланс і витрачання коштів. За допомогою карти можна здійснювати різні платежі через інтернет або здійснювати покупки в магазинах.
Крім оформлення кредитних карт банк також здійснює видачу кредитів готівкою і приймає вклади під відсотки.

Особистий кабінет Ренесанс Кредит

Кожен клієнт банку може зареєструватися на сайті особистий кабінет. Щоб увійти в кабінет необхідно на навігаційній панелі сайту банку вибрати вкладку «Інтернет-банк» - «Вхід».

Для доступу до кабінету потрібно ввести логін і пароль, які можна отримати тільки при наявності договору з банком про дистанційне обслуговування
Для доступу до кабінету потрібно ввести логін і пароль, які можна отримати тільки при наявності договору з банком про дистанційне обслуговування. Таким чином, якщо клієнт при оформленні кредиту такий договір не підписав, йому доведеться знову відвідати відділення банку. Інтернет-банк Ренесанс Кредит - це функціонально обмежений сервіс, що носить виключно інформаційний характер. В особистому кабінеті Ренесанс Кредит банку клієнт може здійснювати наступні операції:
- дізнатися про належні рахунках і їх балансі;
- дізнатися про стан вкладів;
-уточніть дату внесення платежу по кредиту;
- розрахувати суму кредиту при можливості дострокового погашення;
-посмотреть руху по рахунку за будь-якої часовий проміжок.
Можливо, багатьом клієнтам буде достатньо і цих функцій. В особистому кабінеті можна ні розблокувати або заблокувати карту, ні внести платіж по кредиту, ні встановити ліміти по списанню коштів.

Якщо при спробі входу в особистий кабінет виникли проблеми, можна скористатися спеціальною формою на сайті Якщо при спробі входу в особистий кабінет виникли проблеми, можна скористатися спеціальною формою на сайті. Для цього необхідно ввести ваш номер карти, договору або рахунку. Також будуть потрібні особисті дані і номер телефону. Після цього, клієнт отримує тимчасовий логін і пароль по смс, які згодом необхідно змінити.

Підводні камені. Відгуки про Ренесанс Кредит

Незважаючи на величезну популярність банку Ренесанс Кредит, негативні відгуки про роботу банку можна почути на кожному кроці. Серед різних скарг найбільш поширені такі:
- Недобросовісні співробітники банку. Багато клієнтів скаржаться на співробітників цього банку звинувачуючи їх в безграмотності, недбалості, грубості, некомпетентності, і навіть обман.
- Незаконна страховка при оформленні кредиту. Практично всі клієнта банку обурені нав'язаної страховкою при оформленні кредиту, за яку доводиться переплачувати пристойні гроші. Страховка виплачується щомісяця разом з платежем. При оформленні кредиту від страховки не можна відмовитися (порушення законодавства), а після оформлення кредиту - можна написати письмову заяву та відмовитися, але при цьому клієнтові все одно доведеться оплачувати страховку за весь термін кредиту. При передчасному погашенні кредиту ситуація зі страховкою аналогічна.
- Велика комісія при оплаті платежів по кредиту в касі банку. Багато банків беруть комісію при прийомі платежів, однак, комісія Ренесанс Банку перевершила всі банки і становить до 10% від суми.
- Надмірно підвищений відсоток по кредиту. Відсотки за використання грошових коштів, наданих банком Ренесанс Кредит, становить до 60% річних. На ці відсотки накладається страховка і плата за обслуговування, і загальний відсоток переплати стає ще більше.
- Зростаюча прострочена заборгованість після закриття кредиту. Подібна ситуація стала часто зустрічатися тим, хто був клієнтом банку Ренесанс Кредит. Багато клієнтів написали заяву про закриття рахунку, оплатили кредит повністю і через деякий час з'ясували, що мають прострочену заборгованість банку. Співробітники банку пояснюють це двома причинами: 1) Сума для погашення заборгованості була розрахована неправильно. 2) Гроші для погашення кредиту не надійшли вчасно щодо банку. І саме тому, залишився невеликий залишок, який через пару років перетвориться в пристойну суму, враховуючи всі пені і штрафи.
- Попадання в чорний список боржників для всіх банків. Цей пункт тісно пов'язаний з попереднім, так як в чорний список потрапляють за непогашені вчасно кредити і прострочені заборгованості по ним. І як наслідок, з'являється зіпсована кредитна історія.

Рекомендації від міракредітов:

Цей список можна ще довго продовжувати. Як колишній клієнт банку, рекомендую всім зберігати всі документи, пов'язані з банком, а також чеки і оплачені квитанції за платежами. Невідомо скільки часу пройде, перш ніж ви виявите, що не зі своєї волі стали боржником банку Ренесанс Кредит. Але все ж, будемо сподіватися, що вас ця доля уникне. А щоб дійсно так і було - не беріть кредит в цьому банку.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online