Материнський капітал на покупку житла: як отримати на іпотеку в Уфі з низьким відсотком

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Допомагаємо матусям з материнським капіталом

Допомагаємо матусям з материнським капіталом. До виконання 3-х років, в Уфі, законно. Без довідок про доходи. Комісія від 10 000.

Фахівці Іпотечного бюро Каміли Фазлиевой допоможуть Вам законно розпорядитися коштами материнського капіталу з максимальною вигодою і користю для Вашої родини.

Зателефонуйте і задайте всі хвилюючі Вас питання по материнському капіталу нашим юристам!

Консультації +7 (917) 41-42-257

Скористатися засобами материнського (сімейного) капіталу можна в будь-який час з дня народження (усиновлення) другої, третьої дитини або наступних дітей у разі потреби використання материнського (сімейного) капіталу на погашення основного боргу і сплату відсотків по кредитах або позиках на придбання (будівництво) житлового приміщення, наданим організацією.

Партнер ЦФР-Домінанта Іпотечне бюро Каміли Фазлиевой, строго у відповідності до чинного законодавства надає позики під материнський сімейний капітал власникам сертифікатів, які бажають придбати житло до досягнення дитиною 3-річного віку. Термін розгляду та підготовка всіх необхідних документів становить два дні, при цьому позичальник отримує кошти в день угоди. На відміну від банків, ЦФР-Домінанта гарантує:

більш лояльне ставлення до неідеальним кредитних історій,

підтримує на всіх етапах отримання материнського капіталу, а не тільки на етапі видачі позики,

відсутність прихованих платежів: всі умови відомі з самого початку і вони не змінюються в процесі,

в разі ускладнень в процесі угоди юристи та інші фахівці підключаться для швидкого вирішення проблем.

Довідка 1 січня 2007 року набрав чинності Федеральний закон No256 «Про додаткові заходи державної підтримки сімей, які мають дітей». Цей нормативний акт встановлює право на отримання материнського (сімейного) капіталу. Він надається при народженні 2-го або наступну дитину.

Материнський капітал на покупку житла може бути використаний в наступних випадках:

- якщо ви хочете купити будинок;

- квартиру або кімнату;

- використовувати для будівництва приватного будинку;

- на поліпшення житлових умов;

- на погашення іпотеки (часткове або повне);

- на оплату за договором пайової участі;

- на оплату внеску в житлово-будівельному або накопичувальному кооперативах;

Також материнським капіталом можна сплатити початковий внесок при отриманні іпотеки.

Іпотечне бюро Каміли Фазлиевой допоможе вигідно використовувати материнський капітал для отримання іпотеки для покупки житла або для часткового погашення і будівництва в Уфі Іпотечне бюро Каміли Фазлиевой допоможе вигідно використовувати материнський капітал для отримання іпотеки для покупки житла або для часткового погашення і будівництва в Уфі.

  • У наших клієнтів ставка по іпотеці на 1% нижче;

  • Банки Уфи є нашими партнерами;

  • Ми юридично грамотно оформимо всі документи;

  • Також у нас є власний магазин квартир та іншого житла.

Наш офіс знаходиться за адресою: Уфа, вул. Леніна, 70. 1 поверх

Важливо!

Підрозділи Пенсійного фонду суб'єктів Росії тепер подають запит на інформацію про стан житла в органах місцевого самоврядування, що купується на кошти маткапіталу.

В Уфі - це адміністрації районів, державного житлового нагляду і муніципального житлового контролю. Відомства надають відомості не тільки про придатність приміщення для проживання. Якщо житло не придатне для життя або нерухомість підлягає знесенню, Пенсійний фонд не дозволить витрачати на нього кошти сімейного капіталу.

Також не можна оплачувати материнським капіталом позики організацій, непідконтрольних Центральному банку. Цією розумної поправки ми чекали довго. Всім відомо, що поява материнського капіталу ознаменувало і поява нового виду шахрайства, так званого обналічівая коштів з сертифіката. На кожній дошці оголошень можна зустріти рекламу подібного виду послуг. Найчастіше за цим стоять фіктивні угоди. Будемо сподіватися, що ці законодавчі нововведення максимально скоротять число контор-обнальщіков і з ринку підуть фірми, що надають власникам маткапіталу позики під «драконівський відсоток».

При цьому, з огляду на, що «материнський капітал» - це гроші всієї родини, Ви приймаєте на себе зобов'язання оформити частку квартири або будинку на дитину. Закон не вимагає оформлення на дитину конкретної частки квартири, тому члени сім'ї самі вирішують, яка частина квартири буде оформлена на дітей.

Щоб оформити сертифікат вам потрібно підготувати наступні документи:

✔ Паспорт одного з батьків;

✔ Свідоцтво про народження дитини (якщо дитина усиновлена, то рішення суду про усиновлення);

✔ Свідоцтво обов'язкового пенсійного страхування;

✔ Документи, що підтверджують російське громадянство дитини.

Зібравши ці документи, потрібно йти до пенсійного фонду за місцем прописки, де вам буде потрібно написати заяву і через місяць ви повинні будете отримати сертифікат.

Отримавши сертифікат ви можете за допомогою Іпотечне бюро Каміли Фазлиевой в Уфі з вигодою реалізувати видані державою кошти на благо сім'ї та майбутнього ваших дітей.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online