Кредит готівкою без реєстрації. Чи можливо отримати кредит без прописки?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Москва - найбільший мегаполіс Росії, тут найбільша концентрація людей, які проживають без реєстрації. З усіх регіонів країни і країн СНД їдуть до Москви на заробітки люди. І звичайно, питання про видачу кредитів іногороднім без прописки, тут особливо актуальний.

Справа в тому, що при видачі кредиту, умова реєстрації в місці видачі кредиту, є чи не основним. Де взяти споживчий кредит без постійної реєстрації? Відповідь на це питання хочуть почути багато. Чи є взагалі варіанти?

Є такі банки в Москві, які працюю з позичальниками, які не мають постійної реєстрації в Москві: Русский Стандарт, Сітібанк, Пробизнесбанк, Хоумкредіт - ці банки видають кредити іногороднім, але під високі відсотки.

Однак, це не означає, що кредит буде виданий лише за паспортом, аж ніяк немає, потрібно мати позитивну кредитну історію, добре б надати тимчасову реєстрацію, а також підтвердити свій дохід довідкою, наявність роботи. Якщо будуть поручителі, то це стане вагомішим аргументом на користь позичальника.

Якщо будуть поручителі, то це стане вагомішим аргументом на користь позичальника

Якщо позичальник підходить під перераховані умови, то він має шанс на позитивне рішення його заявки на кредит.
Умови деяких банків, для видачі кредиту іногороднім:

Сітібанк.
Кредит готівкою можна отримати, якщо є громадянство РФ, вік від 22 до 60 років. Ціна кредиту від 16,1% -27 відсотків річних. Термін від 2 до 5 років. Наявність домашнього телефону. Заявку на кредит можна оформити на офіційному сайті банку.

Хоум Кредит енд Фінанс Банк
Розмір кредиту - до 500 000 рублів. Ціна - від 19,9% до 24,9% річних. Термін кредиту до 5 років. Громадянство РФ, підтвердження доходів.

Пробизнесбанк
Термін кредитування - від 3 місяців до 10 років. Розгляд заявки - один робочий день.

Русский Стандарт, в цей банк можна звертатися тільки в самому крайньому випадку. Ставки зашкалюють.

Отримати кредит іногороднім можна, але кредит можуть видати на невелику суму, а вже розраховувати на автокредит або іпотеку, не варто.

Де взяти споживчий кредит без постійної реєстрації?
Чи є взагалі варіанти?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online