Кредит для студентів з 18 років без роботи

  1. Московський кредитний банк
  2. Ощадбанк Росії
  3. Россельхозбанк

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Позичальники старше 21 років, які мають офіційну роботу і постійне джерело доходу, зазвичай не відчувають труднощів при оформленні позики. Особам ж з нестандартними умовами, зокрема студентам з 18 років, складно розраховувати на прийняття позитивного рішення за заявкою на кредит. Найбільш поширеним видом кредитування для учнів середньо-спеціальних і вищих навчальних закладів є позики на невідкладні потреби - покупка комп'ютерної та побутової техніки, оплата житла, подорожі або навчання. Список банків, готових запропонувати кредити студентам, обмежений. Але отримати позику такої категорії позичальників цілком реально.

Список банків, готових запропонувати кредити студентам, обмежений

Список банків, в яких студент з 18 років може отримати споживчий займ готівкою:

Московський кредитний банк

У МКБ молоді люди зможуть оформити споживчий кредит готівкою на наступних умовах:

  • Сума - від 50 тисяч до 1,5 мільйона руб.
  • Процентна ставка - від 16% річних.
  • Термін - від 6 міс. до 15 років.

В якості основних вимог до позичальників пред'являється наявність громадянства РФ з постійною реєстрацією, отримання стабільного джерела доходу і реєстрація роботодавця в Москві або Московської області. Кредит оформляється без надання застави і поручительства за паспортом РФ і додаткового документу на вибір. Студенти можуть надати залікову книжку або студентський квиток. Подати заявку можна онлайн на сайті або звернутися в будь-яке відділення банку.

Ощадбанк Росії

У банку діє програма кредитування під поручительство фізичних осіб, по якій можна отримати позику в сумі від 15 тисяч до 3 мільйонів руб. терміном до 5 років. Ставка визначається індивідуально від 14,9% річних. Для студентів з 18 до 20 років обов'язково оформляється порука платоспроможного батька. Також банк пред'являє до позичальника обов'язкова умова - стаж роботи на поточному місці не менше 6 місяців і можливість офіційно підтвердити свою платоспроможність.

Россельхозбанк

У банку можна отримати споживчий кредит із забезпеченням в розмірі від 10 тисяч до 2 мільйонів руб. терміном до 5 років. Процентна ставка встановлюється рішенням Кредитного комітету від 21,8% річних. В якості забезпечення можливе надання в заставу ліквідного майна або поручительство юридичних / фізичних осіб. Россельхозбанк за аналогією з Ощадбанком вимагає від потенційних позичальників надання документів, що підтверджують отримання стабільного доходу, зі стажем від 6 місяців на поточному місці.

Залежно від цільового призначення кредитних коштів можна оформити наступні види позик для осіб старше 18 років:

  • Торговий кредит - оформляється в магазинах побутової техніки, меблів, турагентствах представниками різних банків на покупку необхідних товарів (наприклад, банк Хоум Кредит кредитує позичальників з 18 років).
  • Позику в мікрофінансової організації - швидкий спосіб отримати бажану суму без численних довідок про доходи та документів, але під високий відсоток.
  • Освітній кредит - при цільовому використанні кредиту виключно на освіту студента найдоцільніше брати саме такий вид кредиту, тому що по ньому передбачаються пільгові умови, знижена відсоткова ставка і вік позичальника з 14 років.
  • Отримання кредитної картки - найбільш зручний варіант отримання кредиту для молодих людей (багато банків видають кредитки особам з 18 років, проте потрібно підтвердження доходів).

Студент старше 18 років, що має можливість офіційно підтвердити свою платоспроможність, цілком може розраховувати на отримання кредиту. Крім споживчих кредитів готівкою банки пропонують для молодих людей оформити торговий або освітній кредит, а також отримати кредитну карту. Для більшої ймовірності схвалення кредитної заявки краще надати гарантію у вигляді поруки третьої особи, яка має стабільне джерело доходу і в віці від 21 року.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online