Іпотека на будівництво приватного будинку

  1. Умови іпотеки на будівництво будинку
  2. Сбербанк
  3. ВТБ 24
  4. Россельхозбанк
  5. Військова іпотека на будівництво приватного будинку
  6. висновок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Іпотека на будівництво приватного будинку в Ощадбанку або Россельхозбанке - прийнятний спосіб обзавестися власним житлом і особистим земельною ділянкою в 2017 році. Пропонуємо ознайомитися з особливостями цього варіанту позики, вивчити його умови, щоб вигідно взяти житловий кредит, а також перевірити, чи надає таку іпотеку ВТБ 24.

Умови іпотеки на будівництво будинку

Умови спеціальних програм в Ощадбанку і Россельхозбанке в 2017 році змінилися в порівнянні з минулим. Зниження ставок за житловими кредитами - головна відмінність. Хоча і до цього дня можна зустріти не найвигідніші пропозиції зі значною переплатою (ми підготували огляд мінімальних процентних ставок на іпотеку в різних банках, ознайомтеся з ним). Все залежить від статусу банку.

Вибираючи кредитора, уточнюйте заздалегідь, чи є у нього спеціальна іпотечна програма, що дозволяє взяти кредит, щоб звести з нуля або завершити будівництво вже розпочатого приватного будинку. ВТБ 24, наприклад, спеціальну позику не видає. Доведеться розглядати альтернативні варіанти. Наскільки це буде вигідно, розрахуйте досконально.

Сбербанк

Сбербанк одне з небагатьох місць, де розроблена спеціальна іпотечна програма під будівництво приватного будинку. Оформити позику на будівництво будинку можна всім громадянам, які відповідають висунутим вимогам.

Оформити позику на будівництво будинку можна всім громадянам, які відповідають висунутим вимогам

Взяти в Ощадбанку позику і побудувати будинок можна на таких умовах

Вигідні умови, невисока процентна ставка, яка в подальшому може стати ще менше (дізнайтеся спосіб знизити процентну ставку іпотеки в Ощадбанку ) І лояльне ставлення до клієнтів - це робить банк одним з головних кандидатів при розгляді партнера для будівництва приватного будинку в іпотеку.

Стати повноцінним позичальником можливо тільки після подачі документів з встановленого переліку:

ВТБ 24

У 2017 році клієнти звертаються в ВТБ 24, щоб отримати гроші і здійснити мрію: побудувати особисте житло. Однак тут пропонують альтернативний варіант іпотеці - споживчий кредит на велику суму для побудови приватного будинку.

Однак тут пропонують альтернативний варіант іпотеці - споживчий кредит на велику суму для побудови приватного будинку

Будівництво будинку можна здійснювати за власний кошт, отримані від ВТБ 24 за програмою "Кредит під заставу наявного житла". Початковий внесок відсутній.

Для деяких позичальників подібний варіант виглядає цікавіше, проте отримати необхідні кошти вийде не у всіх. Необхідно довести свою спроможність і фінансове становище, в тому числі враховується поточне місце роботи, перспективи підвищення і інші нюанси (задумайтеся, чи перебуваєте ви в тій категорії, кому дають іпотеку ?).

Подати заявку можна онлайн, але принести документи в банк все-таки доведеться, ось їх перелік:

Россельхозбанк

Програма, яка підходить позичальникові, що бажає побудувати власний будинок на іпотечні гроші - "Іпотечне житлове кредитування".

Програма, яка підходить позичальникові, що бажає побудувати власний будинок на іпотечні гроші - Іпотечне житлове кредитування

Умови іпотеки Россельхозбанка на зведення приватного будинку

Рішення про видачу позики банк приймає після перевірки наданих позичальником документів. Первинно заповнюється анкета, вона буде потрібно основному позичальнику, Созаємщиков і поручителю.

Військова іпотека на будівництво приватного будинку

Суть програми з підтримки військовослужбовців - учасник повинен складатися в НІС не менше трьох років, після цього з'являється можливість скористатися державною підтримкою. З нею військовослужбовець може дозволити собі:

  • житло в новобудовах на пільгових умовах;
  • будинок або його частина в іпотеку;
  • земельну ділянку по іпотечній програмі.

Будівництво приватного будинку не передбачено по військовій іпотеці, тобто отримати її на пільгових умовах не вийде.

ВТБ 24, Ощадбанк і Россельхозбанк надають військову іпотеку на покупку приватного будинку. Якщо це не до вподоби планам позичальника, то, підходячи під умови програми, він цілком може оформити позику на покупку готового будинку, який стане його власним.

висновок

Іпотека на будівництво приватного будинку надається за спеціальною програмою позичальникам Ощадбанку і Россельхозбанка. Отримати позику на будівництво в ВТБ 24 не вийде. Однак там є альтернативний варіант - кредит під заставу вже наявної нерухомості. За військової іпотеці гроші на зведення приватного будинку не дають ні в Ощадбанку, ні в ВТБ 24, ні в Россельхозбанке.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online