Експрес-гроші МТС

  1. Умови отримання позики
  2. Кредитні фірми
  3. Як підключити Експрес-гроші на МТС?
  4. Як повернути гроші

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Іноді гроші на телефоні закінчуються несподівано, або виявляється недостатньо для щомісячного платежу по тарифу. Негативний баланс повністю перекриває все, аби дати можливості навіть подзвонити. В критично важливою ситуації це стане серйозним прорахунком. На допомогу прийде опція «Експрес гроші». Це надання коштів абонентам від мікрофінансових організацій.

У МТС умови використання послуг лояльні. Багато абоненти є клієнтами компанії довгий час. Це гігант в сфері послуг зв'язку, який заслужив свою репутацію і має можливість надання допомоги клієнтам.

Умови отримання позики

Не кожен абонент може скористатися цією послугою. Якщо симкарта корпоративного клієнта, то опція недоступна. Для всіх інших діють наступні правила:

  • Тарифний план не повинен бути з лінійки «МТС Класний».
  • Забороняється для базового тарифу 092013.
  • Повна заборона на фіксований зв'язок.

Всім іншим це повідомлення буде приходити автоматично. Але є певні умови, які припадають гарантією для організації.

  1. Клієнту необхідно обслуговуватися на нормальних умовах більше 120 днів, важливо щоб номер жодного разу не перебував на блокування;
  2. Не повинно бути заборгованості за вже взяту послугу;
  3. « Обіцяний платіж »І« На повній довірі »Не активовані;
  4. Абонент жодного разу не використовував метод оплати послуг відкладеними платежами.

Якщо виконуються умови, то фінансова організація приймає позитивне рішення щодо видачі коштів в борг.

Кредитні фірми

Мобільні телесистеми співпрацюють з ТОВ «Сімберелла», ТОВ «МігКредіт». Це зареєстровані партнери, які відповідають необхідним законним вимогам.

  • У першому випадку гроші переводяться на конкретний рахунок абонента. Кожна дія повністю регламентується укладеним договором надання послуг, який автоматично складається в момент згоди абонента.
  • У другому, компанія збільшує залишок мобільного балансу, шляхом зарахування коштів. Всі дії проводяться через ПАТ «МТС-банк».

МТС не перший рік на ринку послуг і не дозволить обманювати своїх клієнтів.

Як підключити Експрес-гроші на МТС?

Ця опція має одне дуже вигідне відмінність - СМС з пропозицією приходить тільки при негативній сумі на рахунку.

  1. Клієнт при негативному балансі, отримує СМС повідомлення, в якому пропонується поповнити його рахунок.
  2. Вказується ім'я кредитної організації, її телефон, сайт і контактна інформація.
  3. Текст, в якому прописані дві суми. Одна поповнення, інша повернення. Щоб отримати цю послугу, потрібно відправити у відповідному повідомленні 1.

Як повернути гроші

Щоб погасити необхідну суму, спочатку її потрібно дізнатися. Коли використовується послуга «Експрес-гроші», все перемикається на додатковий гаманець МТС Гроші . Щоб дізнатися його баланс, потрібно відправити SMS з текстом «info» або «інфо» на короткий номер 1976. Гаманцем також можна управляти через додаток .

Зазвичай погашення боргу відбувається наступним чином. Клієнт вносить гроші на свій особовий рахунок. Система, якщо можливо, погашає борг повністю. Всі залишки і відсотки вказуються в спеціальному гаманці, який підключається разом з послугою. Всі правила нарахування відсотків описані в спеціальному договорі оферти і чітко їм же контролюються. Перевіряти всю потрібну інформацію можна, як за допомогою спеціального запиту, так і в особистому кабінеті.

МТС не є компанією, що займається шахрайської діяльністю. Завдання послуги "Експрес-гроші" - надання фінансової допомоги абонентам. Всі права клієнтів захищенi згiдно з описаним умовам. Якщо виникає ситуація, що вимагає вирішення конфлікту інтересів сторін, можна звертатися за юридичною допомогою. Але найкраще уважно читати договір і інструкцію, які знаходяться на офіційному сайті.

Як підключити Експрес-гроші на МТС?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online