Допомога в отриманні іпотеки - Хабаровськ і Хабаровський край - RealERus.Ru

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Часто буває так, що з різних причин, як об'єктивних, так і суб'єктивних, взяти іпотеку сім'ї - непросто
Часто буває так, що з різних причин, як об'єктивних, так і суб'єктивних, взяти іпотеку сім'ї - непросто.

Причини можуть бути як:

  • Погана минула (або навіть поточна) кредитна історія
  • Маленька офіційна заробітна плата
  • Відсутність зарплатного проекту в Ощадбанку
  • Робота на новому місці роботи менше 6 міс. (Мінімальний термін стажу, після якого людина може звернутися за іпотечним кредитом в банк)
  • Сума доходу на сім'ю менше мінімального прожиткового мінімуму на кожного з членів сім'ї + виплата щомісячного іпотечного внеску.
  • інші причини.

Так і менш серйозні, але тим не менше ставлять хрест на вирішенні житлового питання шляхом іпотечного кредиту:

  • невпевненість в тому, що вистачить грошей платити поточні кредити + іпотечний кредит
  • (Як причина) невдоволення чоловіка (дружини) самою можливістю взяття іпотеки (береться щось іпотека на двох).
  • раніше отриманий відмову в будь-якому з банків
  • інші причини.

Відразу хочу сказати наступне: більше 80% питань, що виникають з піднятих вище - можна вирішити і успішно допомогти Вам і Вашій родині взяти іпотечний кредит, і нарешті-то:

  • Припинити знімати квартиру
  • Жити з батьками
  • Вирішити нарешті цей одвічний житлове питання - і на ще одну щасливу сім'ю в Хабаровську - буде більше! 🙂

🙂

З чого треба почати вирішувати питання по позитивному вирішенню на вашу житловому іпотечному кредиту?

  1. (обов'язково) Дзвінок фахівця з нерухомості. Запишіть номер і з 11-00 до 21-00 телефонуйте - 8-909-825-00-27 Дуденок Андрій Іванович, фахівець по роботі з іпотекою в Хабаровську і Хабаровському краї. За цим номером також працює WhatsApp, Viber і Telegram. Якщо не додзвонилися чи не вклалися під час (див.вище) - пишіть мені по електронній пошті на WhatsApp, або можна по-старому - на email - [email protected] .Поверьте, все чудеса в цьому світі (включаючи і іпотечні!) - починаються зі дзвінка !!!
  2. Зустріч в офісі. Для того, щоб досконально зрозуміти всю вашу ситуацію з нерухомістю, як вам допомогти максимально оперативно і найбільш вигідно для вас - з вами обов'язково потрібно зустрітися!
    На зустрічі ми: познайомимося, проаналізуємо поточну ситуацію і всі можливості, потім виберемо стратегію, яка приведе нас до потрібного нам результату! Що важливо, на нашій зустрічі ми з вами зможемо спрогнозувати весь іпотечний кредит: скільки брати, на який термін, яку вказати зарплату , скільки утриманців, скільки має сенс просити у банку кредитних коштів, скільки початковий внесок, скільки маткапіталу (ів) можна вкласти, щоб менше взяти іпотечних коштів (і, як наслідок, щоб платіж по кредиту був меншим).
  3. Подача заявки на іпотеку в кілька банків. Скажу відразу, не факт, що відразу перший банк видасть нам позитивне рішення про кредит. Може бути так, що позитивне рішення він видасть - а суму кредиту нам схвалить меншу, ніж ми з вами хотім.Поетому найрозумніше подавати заявки відразу в кілька банків. Повірте, пізніше відмовитися від схвалених кредитів в інших банках - простіше, ніж просто втратити час з одним банком!
  4. Позитивне рішення банку! Другий радісний момент у всій операції (перший - це зустріч з фахівцем по іпотеці, який докладе 100% сил для вирішення вашого ипотечно-житлового питання).
  5. Пошук і придбання ЗАВЖДИ НАЙКРАЩІ квартири для ВАС! Не можна розслаблятися до тих пір, поки не буде обрана найкраща квартира в тому місці, де вам дійсно хочеться жити !!!
  6. Максимальний торг за обраною вами квартирі !!! Після того як найкраща квартира для Вас обрана - настає відповідальний етап в ході покупки - ТОРГ! Не треба боятися торгуватися, це НОРМАЛЬНО! Статистика особисто моя і нашої компанії з 22х річною історією, показує що: якщо торгується сам покупець - то торг зазвичай становить до 100тр, навіть буває і 20-50тр (а буває і просто НУЛЬ). Якщо торгується агент, професіонал своєї справи - торг може становити від 50.000 до декількох сотень тисяч, а часом (якщо нерухомість коштує від 6 мільйонів рублів) і доходити до мільйонних значень (окупаючи В РАЗИ послуги агента з пошуку і придбання квартири !!!).
  7. Угода з купівлі вашої житлової МРІЇ !!! Перевірка всіх документів, підготовка до розрахунку по угоді, проведення всіх етапів операції «на відмінно» - ось моє завдання!

Моє завдання - щоб ви були задоволені моєю роботою в рівній мірі, як і обраної квартирою! 🙂

Важливо також розуміти - розрахунок за надані послуги ви робите за результатами цих послуг, а не при первинному зверненні, коли результат ще невідомий і не відчуваємо. Ви платите ЗА РЕЗУЛЬТАТ, а не за процес !!!

Ви платите ЗА РЕЗУЛЬТАТ, а не за процес

Також важливо знати наступне - звернувшись до фахівця по іпотечному кредитуванню - ви маєте реальну можливість заощадити на ставці - від 0,5 до 1,5%. У перерахунку на реальні гроші - ваша вигода складе близько 100-250тр за весь час користування кредитом!

У перерахунку на реальні гроші - ваша вигода складе близько 100-250тр за весь час користування кредитом

Навіщо чекати завтра, якщо втілити вашу житлову мрію в реальність - можна ВЖЕ СЬОГОДНІ?

Навіщо чекати завтра, якщо втілити вашу житлову мрію в реальність - можна ВЖЕ СЬОГОДНІ

Навіщо чекати завтра, якщо втілити вашу житлову мрію в реальність - можна ВЖЕ СЬОГОДНІ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online