Де знайти гроші для стартап-проекту?

  1. Власні кошти
  2. Партнерство
  3. кредити
  4. позики
  5. держава

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Хочете відкрити свій бізнес? А може бути почати новий проект? Але не знаєте, звідки взяти гроші? Ми розповімо вам, де знайти гроші для стартап-проекту! Читайте нашу статтю.

де знайти гроші для стартап-проекту

Власні кошти

Найперший джерело грошових коштів - власні гроші. І, природно, це найвірніший, найпоширеніший і найбезпечніший спосіб почати новий бізнес-проект, стартап. Для того, щоб почати бізнес з власних коштів, вам необхідно зібрати певну суму, якої повинно вистачити на місяці розкрутки. Ви повинні чітко розуміти, що не відразу знайдуться клієнти і споживачі ваших товарів або послуг, що має пройти час. Тому найнадійніший і правильний спосіб - поєднувати початок бізнесу, стартапу з основною, постійною роботою, яка приносить вам прибуток і вкладати виручку в свій проект. Не бійтеся слідувати своїм мріям і ризикувати, як то кажуть, один раз ризикнувши, можна залишитися назавжди щасливою і успішною!

Партнерство

Буває в житті так, що одна людина наповнений ідеями, планами, знає що і як потрібно зробити, але не володіє необхідними фінансами, а інший, навпаки, не має ідеї, але готовий вкласти кошти в щось вартісне! І тоді народжуються хороші партнерські відносини. Головне, вибрати гідного партнера. У цій нелегкій пошуку важливо не поспішати, чи не приймати поспішних рішень, зважувати все до найдрібніших деталей, щоб потім не було нестерпно боляче і прикро. Найважливіше, заздалегідь вирішити всі питання, фінансові питання обов'язково вирішити на папері, юридично, розділіть сфери обов'язків і завдань, щоб не заважати один одному. І, звичайно, довіряйте один одному.

кредити

Так-так, це страшне слово «кредит» для молодих бізнесменів звучить, як вирок. І ми згодні, що це не найкраща ідея для пошуку коштів для стартапу. Але, все ж, розглянути її необхідно. Зараз багато банків видають кредити під конкретні ідеї, для яких обов'язковий готовий бізнес-план. Наприклад, зараз популярно проектне фінансування, коли гроші видаються під будь-який проект. Часто підприємці вибирають даний вид фінансування, коли не хочуть, щоб ризики переносилися на інші активи підприємця. Але високі процентні ставки, складності в оформленні кредиту будуть завжди, тому варто продумати інші варіанти пошуку коштів для стартапу.

позики

Ще одна ідея - позичити гроші у родичів або знайомих. Відносини у всіх різні, але тут є ризик зіпсувати відносини з найближчими людьми. Зате, на відміну від кредитування банками, немає необхідності платити відсотки.

держава

Не всі молоді підприємці беруть до уваги те, що в нашій країні існують гранти і субсидії, а в деяких регіонах є різні види підтримки малого бізнесу. Але будьте готові до того, що доведеться зібрати купу документів і оббити пороги безлічі державних установ. Але ж ваша мета і ідея подолають труднощі?

Найважливіше пам'ятати, що далеко не завжди великі гроші - означає успішний проект. Іноді досить невеликих вкладень, головне любити свою справу, вірити в свій успіх і все обов'язково вийде!

Для складання плану з розвитку стартапу наш магазин пропонує використовувати незвичайні щоденники LeonaBureau. Зручний А5 розмір, приємні обкладинки soft-touch і з еко-шкіри, стильне золоте тиснення, мотивації від Великих, кроки до успіху від Анни Кондратьєвої - все, що має бути в ідеальному щоденнику.

А може бути почати новий проект?
Але не знаєте, звідки взяти гроші?
Але ж ваша мета і ідея подолають труднощі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online