Чи потрібна прописка для іпотеки? Чи існує іпотека без прописки і реєстрації?

  1. Де отримати?
  2. Як підвищити шанс на успіх?
  3. Чи потрібна прописка для іпотеки?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Головна - статті - Іпотека без реєстрації - чи дадуть іпотеку без прописки? статті

12273

Сьогодні іпотечний кредит є одним з найпоширеніших і затребуваних банківських продуктів. Такі позики з одного боку допомагають позичальникам здійснити мрію про власне житло, з іншого - дозволяють банкам одержувати стабільний прибуток при відносно невисоких ризиках.

Рішення про оформлення покупки нерухомості в кредит рідко буває спонтанним і вході аналізу всіх його достоїнств і недоліків може виникнути думка переїхати в інше місто і взяти іпотеку без прописки. Чи є подібний варіант фантазією або цілком здійснимо на практиці?

На радість тих, хто всерйоз задумав перебратися в інше місто, оформити житловий кредит на нерухомість, розташовану в місці відмінному від вашої постійної реєстрації можливо. Звичайно, відносини до подібних схем кредитування в банківському співтоваристві різному, але переважна більшість з них не бачать ніяких труднощів в роботі з позичальником, зареєстрованому в іншому місті або регіоні. Більш того, ряд фінансових організацій висловила готовність надавати позички не тільки нашим співвітчизникам, але активно пропонують іпотеку для іноземних громадян .

Де отримати?

Справа в тому, що більшість фінансових організацій воліє кредитувати тих позичальників, які мають реєстрацію в регіоні, де є філії. Тому, якщо ви хочете отримати іпотеку без реєстрації, витративши при цьому мінімум зусиль, то найкраще звертатися за нею в банки, що мають широку регіональну мережу. Тут працює наступне правило: чим більше міст охоплено кредитором, тим вищі шанси того, що місто, який ви вибрали, виявиться серед них.

Наведемо приклад: ви проживаєте в Томську, а хочете купити квартиру в Пермі, при цьому в обох містах є відділення банку, в який ви вирішили звертатися за позикою. В цьому випадку проблем з отриманням позики виникнути не повинно. Якщо ж в Пермі відділення не виявиться, то вам доведеться задовольнятися виключно житлом в своєму рідному місті.

На сьогоднішній день одними з лідерів за розміром регіональний мережі є Ощадбанк, Уралсиб, Росбанк і ВТБ 24, чиї відділення є в багатьох містах нашої країни. При цьому дані організації готові запропонувати своїм клієнтам майже всі види існуючих сьогодні житлових кредитів. Звичайно, якщо вас цікавить такий рідкісний вид, як іпотека з переуступки прав, то його може і не бути в деяких з них, а ось труднощів з отриманням таких поширених варіантів, як позика на покупку житла на вторинному ринку або придбання новобудови точно не виникне. Принаймні, почавши пошук банку, слід обов'язково приділити увагу вищеназваним компаніям.

Як підвищити шанс на успіх?

Якщо у вас немає прописки, а отримати житловий кредит необхідно, існує кілька способів підвищити прихильність банку до своєї кандидатури. Так, додатковим підтвердженням серйозності ваших намірів може стати тимчасова реєстрація в місті, де б плануєте оформлення позики. Якщо подібної паперу у вас не виявилося, але як тимчасовий захід ви знімаєте квартиру і відносини з орендарем оформлені юридично, то є сенс надати копію такого договору іпотечного консультанту разом з комплектом інших документів. Для додаткової надійності можна залучити созаемщиков або поручителів, чия участь в угоді також буде додатковим гарантом для банку.

Чи потрібна прописка для іпотеки?

Видаючи позику, банк повинен володіти мінімальним набором інформації про адресу позичальника, за яким з ним можна буде зв'язатися у разі потреби. З цієї причини ідеальним є варіант, коли у вас є не тільки реєстрація за місцем проживання, а й підтвердження реєстрації за місцем перебування (наприклад, коли прописані ви в одне місто, а працюєте в іншому). Трохи менш привабливим буде наявність у вас тільки тимчасової реєстрації, а відсутність у вас документів про реєстрацію як таких обов'язково стане причиною для відмови.

Отже, відсутність постійної реєстрації, більше відомої як прописка, не завжди є перешкодою для отримання житлового кредиту. Володіючи одним з видів офіційних реєстраційних документів, можна буде подавати заявку, як в невеликі банки, так і в лідируючі фінансові інститути нашої країни. При цьому не виключена можливість кредитуватися не тільки за вказаною в них адресою, але і взяти іпотеку в іншому місті .

Повернення до списку

Де отримати?
Як підвищити шанс на успіх?
Чи потрібна прописка для іпотеки?
Чи є подібний варіант фантазією або цілком здійснимо на практиці?
Де отримати?
Як підвищити шанс на успіх?
Чи потрібна прописка для іпотеки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online