Як оформити кредит під заставу квартири?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Велика сума грошових коштів зазвичай, потрібна на лікування, на покупку автомобіля, на відкриття свого власного бізнесу, на його розширення, на покупку нерухомості. Брати кредит у рідних і близьких, це означає бути їм протягом тривалого часу зобов'язаним, це не завжди зручно і комфортно, до того ж, швидше за все родичі попросять повернути всю взяту суму раніше терміну ...

Тому для людини зручніше взяти кредит під заставу квартири. При оформленні такого кредиту не виникає ніяких великих складнощів, кредит віддавати можна тривалий час, і сума платежу буде однакова кожен місяць.

При оформленні такого кредиту не виникає ніяких великих складнощів, кредит віддавати можна тривалий час, і сума платежу буде однакова кожен місяць

кредит під заставу квартири

Деякі громадяни не вирішуються оформити кредит під заставу нерухомості через не довіри до банків, деякі вважають, що процедура буде довга і копітка, ніхто не хоче витрачати свій особистий час, але всі хочуть отримати кредит з невеликою відсотковою ставкою.

Але все ж взяти кредит під заставу нерухомості це вигідне рішення для усунення фінансової проблеми. Так, доведеться витратити час, щоб ознайомитися з усією інформацією, яку представляють різні банки, порівняти отримані дані і з усіх вибрати найбільш вподобаний банк з хорошими умовами кредитування.

У пошуку інформації зверніть увагу на процентну ставку, на додаткові комісії, які в неї не входять, плата за розгляд заявки, оформленні кредиту і відкриття рахунку на який буде перераховано кредит.

Якщо бачите оголошення про надання кредиту від 2% річних, то чи не бачитеся на такі хитрощі, це шахрайство, нічого не робиться безкоштовно, і банку буде не вигідно представляти кредит під такий відсоток.

Іноді банк вказує маленький відсоток, наприклад 2,5% і більше ніякої інформації, але насправді річний відсоток може бути і 20% і 30%, а 2,5% це місячний відсоток. Клієнт звик, що вказується річний відсоток, а банк йде на хитрість і пише місячний відсоток. Після того, як подивилися інформацію різних банків і вибрали для себе один з них, переходите до наступного кроку.

Не потрібно помилково вважати, що після того як людина оформив кредит, він повинен тільки і робити те, що думати, як погасити кредит . Всі ні так, життя триває, тільки з новими обов'язками.

Якщо виникне не передбачуваних ситуація, то можна спробувати відстрочити кредит. Головне співпрацювати з банком і при виникненні даної ситуації обов'язково повідомити про це в банк, щоб вони допомогли вирішити дану проблему і разом з банком клієнт зміг би знайти вихід у відстроченні платежу.

Так само якщо становище дуже важке, то заставну квартиру можна продати. Але все ж перш ніж брати кредит, ще й під заставу квартири оціните свою платоспроможність і можливість сплачувати кредит під час, майте хоч якісь заощадження, щоб у важку хвилину можна було ними скористатися і погасити кредит. Потрібно мати в скарбничці хоча б кілька місячних платежів по кредиту, суму банк скаже під час оформлення. Самим нормальним буде платіж в районі 30% всіх доходів позичальника.

Документи при отриманні кредиту під заставу квартири:
• паспорт;
• документи на нерухомість.

Випадки, коли вигідно брати кредит під заставу квартири:
• кредит на тривалий час;
• велика сума кредиту.

Якщо не маєте можливість сплачувати великий щомісячний платіж, то беріть кредит на тривалий термін. Але обов'язково враховуйте процентну ставку, якщо вона буде високою, то потрібно брати кредит не на великий термін, щоб уникнути величезних переплат. Тому розрахуйте суму переплати за різний час, на яке хочете взяти кредит, розрахунки так само можна зробити по різних банках.

Застава буде виступати гарантом повернення кредиту вчасно, якщо ж позичальник не платить по кредиту, то його квартиру заберуть і продадуть, а гроші витратять на погашення заборгованості по кредиту. Квартира, виступає в ролі застави повинна знаходитися в хорошому стані і бути ліквідною, щоб при необхідності у банку не виникало проблем пов'язаних з продажем застави.

Список документів на кредит під заставу нерухомості не дуже великий, і банки зазвичай не вимагають довідки про доходи і про місце роботи. Але обов'язково доведеться скористатися послугами оцінювача, щоб оцінити вартість квартири, так як кредит може становити лише відсоток застави.

Оформляючи кредит звести всі переваги і недоліки, переконайтеся, що зможете погашати кредит під час, і що він жодним чином не позначиться на сім'ї і на її добробут. Перед підписанням договору прочитайте його, а тільки потім підписуйте.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online