Заміна проводки в квартирі г.Тамбов

Викликати електрика за телефоном: 8 953 725 45 91

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Оригінал тексту і графічного матеріалу по електриці на сайті: http://tambov.v-el.ru/zamena-provodki-v-tambove.html

Ваш електрик виконує такі роботи як заміна проводки в квартирі в Тамбові з можливістю виклику майстра елетроработ або бригади електриків на будинок, в офіс або інший об'єкт в місті Тамбова, передмістя.

Якщо Вам потрібна часткова або повна заміна старої проводки в панельному будинку або хрущовці міста Тамбова ми готові негайно прийти до Вас на допомогу.

Тамбовські електрики нашої компанії виконають заміну існуючої електропроводки на нову в найкоротші терміни у вихідні або святкові дні.

Заміна проводки гарантія електробезпеки Вашої квартири на довгі роки!

При заміні проводки в квартирі ми використовуємо професійне обладнання штроборізи з пилососом марки Bosch або Makita.

Заміна внутрішньої проводки в квартирі виконується з проводів з мідною жилою.

Етапи заміни проводки в квартирі:

  1. Розмітка розеток, вимикачів, розподільчих коробок і освітлювальних приладів;
  2. Штроблення стін під приховану проводку;
  3. Прокладка кабелю;
  4. Установка розподільчих коробок;
  5. Установка електрощита;
  6. Шпаклівка штроб;
  7. Монтаж Люст, розеток, вимикачів;
  8. Підключення до мережі;
  9. Винос сміття.

Електрозамена проводки в квартирі в квартирах, офісах, приватних будинках, магазинах і інших об'єктах Тамбова. Замінимо вашу електрику в квартирі, в ванній, в офісі, в туалеті, на кухні або будь-якому іншому приміщенні. Будь-які електроуслугі по заміні електрики - якісно і недорого в м Тамбов

Ціна заміни проводки в квартирі на 20/07/2019

№ п / п Найменування робіт Ціна заміна проводки Термін 1 Заміна проводки в 1-кімнатній квартирі від 10 000 1 день 2 Заміна проводки в 2-кімнатній квартирі від 14 000 1 день 3 Заміна проводки в 3-кімнатній квартирі від 18 000 2 дня 4 заміна проводки в 4-кімнатній квартирі від 22 000 3-4 дня 5 заміна проводки в котеджі від 25 000 6 Часткова заміна електропроводки (кімната) від 4 000 7 заміна проводки в дерев'яному будинку від 5 000 8 заміна електропроводки на дачі від 10 000 9 заміна проводки в панельному будинку від 12 000 10 Закупівля і доставка матеріалів Безкоштовно 11 Розрахунок вартості робіт і ст тості матеріалів Безкоштовно

При заміні проводки ми застосовуємо стежать види матеріалів і Вам рекомендуємо:

  1. Кабель ВВГнгLS 3x1,5 (для освітлення)
  2. Кабель ВВГнгLS 3x2,5 (для розеток)
№ п / п Орієнтовний кошторис робіт по заміні проводки в 1-кімнатній цегляної квартирі Ціна 1 Збірка електрощита (лічильник + 3 автомата) 1 000 2 Монтаж кабелю зі штробленню цегляних стін 50-60 метрів 6 000 3 Монтаж розподільних коробок 4 штуки 600 4 Монтаж розеток з підсклянником і вимикачів 10: 3 штуки 000 РАЗОМ: 10 600 Установка або заміна проводки в квартирі - це просто і недорого!

Вартість і якість роботи по заміні проводки і електрики в квартирі Вас приємно здивують!

Заміна проводки в нашій компанії, обійдеться вам в мінімальну ціну, з неминуче високою якістю робіт!

Вартість робіт по заміні проводки в квартирі дізнавайтеся за телефоном 8 953-725-45-91 або через інші контакти вказані на сайті tambov.v-el.ru


Всього замінено проводки в квартирах - 92011 (облік з початку робіт)


УВАГА: Наслідки неправильної заміни проводки в квартирі можуть бути вкрай неприємними.

Заміна електрики в Тамбові професійними електриками здійснюється на замовлення. Для замовлення електроуслуг використовуйте т.8 953-725-45-91 або будь-які контакти вказані на tambov.v-el.ru, так само у нас можна замовити зворотний дзвінок:

Ми цінуємо Наших клієнтів, адже Ви в подальшому рекомендуєте нас своїм друзям і близьким. Дякую за довіру і Ваш вибір! З повагою, бригада електриків tambov.v-el.ru.


Відгуки про електромонтажних роботах

X

Відгуки про електромонтажних роботах в Тамбові, на 20-07-2019г:

Через велику перенапруги, у нас в квартирі погоріла проводка. Так як я не електрик, довелося скористатися послугами майстра. Електрик швидко відгукнувся на нашу проблему, виконав роботу професійно і дуже швидко.

Через велику перенапруги, у нас в квартирі погоріла проводка. Так як я не електрик, довелося скористатися послугами майстра. Електрик швидко відгукнувся на нашу проблему, виконав роботу професійно і дуже швидко.

дивитися все відгуки


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online