Виставка Мій Дім і Сад відбудеться в КубаньЕКСПОЦЕНТР

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У лютому 2016 року у виставковому центрі "КубаньЕКСПОЦЕНТР" відбудеться виставка "Мій Дім і Сад"

/ Грудень, 2016 / С 26 по 28 лютого 2016 року у ВЦ КУБАНЬЕКСПОЦЕНТР відбудеться виставка котеджного і індивідуального будівництва, внутрішньої і зовнішньої обробки приміщень, ландшафтної архітектури та дизайну Мій Дім і Сад / Грудень, 2016 / С 26 по 28 лютого 2016 року у ВЦ "КУБАНЬЕКСПОЦЕНТР" відбудеться виставка котеджного і індивідуального будівництва, внутрішньої і зовнішньої обробки приміщень, ландшафтної архітектури та дизайну "Мій Дім і Сад".


На виставці будуть представлені практично всі напрямки галузі: будівельні та оздоблювальні матеріали, роботи та послуги, інструмент і обладнання, малоповерхове житлове будівництво, інженерні системи, технології енергозбереження, благоустрій та ландшафтний дизайн, пропозиції від компаній-забудовників і банків з придбання житла.
Фахівці галузі і все, у кого в планах покупка, будівництво, ремонт або оновлення квартири, дачі, будинки зможуть дізнатися про передові матеріалах і технологіях, обмінятися досвідом, встановити корисні ділові контакти.
Всі дні на виставці буде працювати консультаційний центр для фахівців і населення. Експерти будівництва, архітектури та житлової політики міста Краснодара дадуть відповіді на запитання, що стосуються підтримки громадян у поліпшенні житлових умов, проведення капітального ремонту і багато інших.
Розділи експозиції:

  • Котеджні селища (готові будинки)
  • Будівництво
  • Внутрішня і зовнішня обробка
  • Ландшафтний дизайн
  • посадковий матеріал

Отримати безкоштовний електронний квиток можна на офіційному сайті виставки .
Адреса ВЦ "КубаньЕКСПОЦЕНТР": 350010 Краснодарський край, г. Краснодар, вул. Зіповскій, д. 5
Виставковий центр "КубаньЕКСПОЦЕНТР" - популярна майданчик міста Краснодара для проведення виставок, ярмарків і фестивалів. ВЦ "КубаньЕКСПОЦЕНТР" є членом Російського Союзу Виставок і Ярмарків.

Контактна інформація:

Виставковий центр "КубаньЕКСПОЦЕНТР" (ВЦ "КубаньЕКСПОЦЕНТР")

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online