На виставці «Інтурмаркет-2012» Адигея привернула увагу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

22.03.2012

Ряд інвесторів побажали познайомитися з Адигеєю ближче Ряд інвесторів побажали познайомитися з Адигеєю ближче.

В ході участі Адигеї в VII Міжнародної туристичної виставки «Інтурмаркет-2012», яка пройшла з 17 по 20 березня в Москві в павільйоні № 2 МВЦ «Крокус Експо», експозиція республіки привернула велику увагу потенційних інвесторів і простих обивателів. Багато з них після знайомства зі змістом запропонованих турпродуктів заявили про своє бажання побувати в Адигеї.

До складу делегації республіки увійшли і туроператори з Адигеї, чия участь у виставці забезпечувалося за рахунок цільової програми «Розвиток туризму республіки Адигея на 2012 - 2014 роки».

Під час огляду стендів регіонів Росії експозиція Адигеї зацікавила і міністра спорту, туризму і молодіжної політики РФ Віталія Мутко, а також керівника Федерального агентства з туризму (Ростуризм) Олександра Радькова.

На виставці продовжилися переговори з італійськими інвесторами з провінції Південний Тіроль, схожою по гірськокліматичним умов з Адигеєю, цікаві пропозиції були і від адигів, які проживають за кордоном.

Крім того, в ході виставки був налагоджений контакт з рядом регіонів Росії.

Крім того, Комітет РА з туризму та курортів спільно з підприємствами туристичної галузі з метою популяризації рекреаційних ресурсів республіки уважно вивчить пропозиції, що надійшли від великих телекомпаній, журнальних і газетних видань по створенню великих тематичних матеріалів, передає прес-служба республіканського комітету з туризму та курортів.

Джерело: http://www.adigea.aif.ru/society/news/44370


Повернутися до списку новин

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online