Суслов пророкує українцям девальвацію і криза, а Азарову - відставку - Економіка - Екс-міністр економіки не бачить в майбутньому України позитиву

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

2 ноября 2012, 11:55 Переглядів: 2 ноября 2012, 11:55 Переглядів:   Суслов обіцяє девальвацію і економічні потрясіння

Суслов обіцяє девальвацію і економічні потрясіння. Фото: ТСН.

Після парламентських виборів Україна виявилася в рецесії. Нацвалюту очікує девальвація, а уряд Миколи Азарова - відставка. Такий прогноз озвучив економіст, екс-міністр економіки Віктор Суслов, передає новий регіон .

"Чи зміниться економічна політика після виборів? До виборів вдавалося утримувати, більш-менш, стабільну ситуацію. Інфляція знизилася, був низький зріст цін. Але ев третьому кварталі почалося зниження зростання ВВП. ... Результатом стала реальна рецесія. Обсяги виробництва промисловості в вересні 2012 року порівняно з минулим роком впали на 10%. ... криза поглибилася, і країна вступила в складну фазу кризи, що розвивається. Ми маємо кризу в зовнішній торгівлі, і нам не вдається подолати дефіцит платіжного балансу. Девальвація гривні долж а бути проведена ", - сказав експерт.

"Природно, курс долара буде підвищено. Це вдарить по добробуту. Тому, як і очікувалося, вибори не принесли спокою на валютному ринку. долар на міжбанку росте з кожним днем. Це призведе до перегляду бюджету і основних його соціальних показників на 2013 рік ", - прогнозує він.

Суслов вважає, що в таких умовах неминуче кадрове переформатування уряду в самий найближчий час. З його слів, перестановки торкнуться практично всього складу Кабміну, починаючи з прем'єра і основних віце-прем'єрів.

Читайте також: Україна йде на світовий рекорд по інфляції - експерт

"Переформатувати уряд і виконавчу влада можна протягом декількох днів. Це можна зробити протягом кількох перших днів роботи нової Верховної Ради ", - сказав експерт.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Суслов пророкує українцям девальвацію і криза, а Азарову - відставку". інші Новини економіки дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Чи зміниться економічна політика після виборів?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online