"Зважені та щасливі" 8 сезон Україна: 2 випуск від 06.09.2018 дивитися онлайн ВІДЕО

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зайва вага - реальна хвороба, якою страждають мільярди у всьому в світі. Статистика показує досить сумні цифри, адже з кожним роком число людей з ожирінням зростає. Вони не можуть взяти під контроль свою вагу, і стають заручниками власного тіла. Вони скаржаться на погану генетику, проблеми з гормонами, широку кістку, стреси, але тільки не на свою лінь і бездіяльність.

2,68 5 19

Проект "Зважені та щасливі" створений для того, щоб вилікувати ожиріння, з яким люди не можуть впоратися самі. У шоу зібралися справжні професіонали для того, щоб допомогти учасникам взяти себе в руки, і підтримати їх в найтяжчу хвилину. В 8 сезоні шоу "Зважені та щасливі" тренерами стали, як завжди, улюблена подружня пара Марина і В'ячеслав Узєлкова , Також до них приєднався богатир і важкоатлет Василь Вірастюк . А ось провідною стала блогер і коуч по здоровому харчуванню Мирослава Ульянина .

А ось провідною стала блогер і коуч по здоровому харчуванню   Мирослава Ульянина

В цьому році творці познайомлять глядачів не тільки з тим, як боротися із зайвою вагою, але і як набирати правильний якісний вага. У спеціальній рубриці # стопанорексія ведуча Мирослава Ульянина разом з фахівцями буде розбирати складну психологічну проблему, причини її виникнення та методи лікування.

Читати також Максим Фадєєв схуд на 70 кг

Нагадаємо, в 1 випуск шоу "Зважені та щасливі" 8 сезон від 30.08.2018 ми познайомилися новими учасниками-важкоатлетами. Ці люди прийшли на проект, а це значить, що їхнє життя більше не буде колишньою.

Ці люди прийшли на проект, а це значить, що їхнє життя більше не буде колишньою

У 2 випуск проекту "Зважені та щасливі" 8 сезон учасники дізнаються, що почнуть харчуватися самостійно. Але за продукти їм потрібно буде поборотися. Адже усі товари знаходяться в комірчині, куди пари будуть заходити по черзі. А ось хто перший, а хто останній - визначить дитяча гра Крокодил. Конкурси на проект будуються таким чином, щоб батьки і діти краще пізнали одне одного.

Читати також Володимир Остапчук розповів, як за 3 дні схуд на 7 кг

Перший конкурс буде полягати в тому, що один учасник буде піднімати другого за канат на 6-метрову висоту. І на цій висоті кожен повинен показати своєму партнеру продукт, який він любить / не любить / на який алергія чи щось таке. Крім того, що потрібно утримувати свою 100 або 150-кілограмову пару, потрібно згадати, що твоя дитина або батько не любить їсти. Після конкурсу ведуча і консультант з харчування Мирослава Ульянина розпише кожній парі індивідуальне меню, завірене лікарями.

Після конкурсу ведуча і консультант з харчування Мирослава Ульянина розпише кожній парі індивідуальне меню, завірене лікарями

Другий конкурс буде на воді і стане одним з найскладніших і в психологічному, і у фізичному плані. Найчастіше в сім'ях батьки і діти звинувачують один одного в якихось проблемах і не бачать своєї провини. У цьому конкурсі, щоб виграти і не впасти в воду, їм потрібно буде нарешті визнати свою провину і розібратися в проблемі. Учасникам буде задаватися конкретне питання, і вони повинні вирішити, хто винен в цій проблемі: ти або я. Це випробування принесе трьом парам бонус у вигляді -1 кг на зважуванні, а три сім'ї отримають антібонус +1 кг. Ті сім'ї, які не зможуть знайти спільну мову, програють.

Дивіться другий випуск шоу "Зважені та щасливі" 2 сезон від 06.09.2018 на сайті ХОЧУ.

Зважені та щасливі 8 сезон. Випуск 2. Частина 1 від 06.09.2018

У шоу Зважені та щасливі 8 сезон випуску 2 частини 1 від 06.09.2018 батьки і діти спробують перейти на самостійне харчування. Для цього провідна Мирослава Ульянина розробила для кожного учасника індивідуальний раціон і пообіцяла стежити за його дотриманням. А щоб отримати продукти для свого тижневого меню, учасникам шоу Зважені та щасливі-8 доведеться пройти перше випробування 2 випуски від 06.09.2018. А саме - пограти в гру під назвою «Крокодил» на висоті 6 метрів. Умови такі: кожна команда ділиться на два. Один учасник вгадує продукт, який йому треба жестами показати напарнику, і після цього дає сигнал своєму партнерові. Інший учасник, який стоїть за 6-метровою стіною, після сигналу повинен підняти свого партнера і правильно розтлумачити все, що він покаже в ролі «крокодила». Якщо продукт угадано - команда забирає його в свою корзину. Пара, яка вгадає найбільшу кількість продуктів, зможе першої зайти в кімнату з їжею і додатково вибрати все найкраще для свого раціону. Сім'я, яка найгірше впорається із завданням, відвідає комору останньої і буде насолоджуватися цілий тиждень тим, що залишать конкуренти.

Зважені та щасливі 8 сезон. Випуск 2. Частина 2 від 06.09.2018

Василь Вірастюк в шоу Зважені та щасливі 2018 випуску 2 частини 2 від 06.09.2018 покаже своїм підопічним, як загартовуються справжні богатирі! А ще - зворушить до сліз і згуртує всю команду. Але не тільки Василь Вірастюк прагне достукатися до своїх підлеглих. Ще один зірковий тренер шоу Зважені та щасливі-8 В'ячеслав Узелков прямо зараз спробує зупинити ворожнечу між учасниками команди «коричневих». Адже через мить батьків і дітей чекає випробування, яке перевірить на міцність їх відносини. М'ячі або молоти, образи чи примирення - що виявиться більш дієвим в боротьбі із зайвими кілограмами?

Зважені та щасливі 8 сезон. Випуск 2. Частина 3 від 06.09.2018

У шоу Зважені та щасливі 8 сезон батьки і діти працюють не тільки над зайвою вагою, але і над сімейними проблемами. Випуск 2 частина 3 від 06.09.2018 наочно це продемонструє. Адже прямо зараз команди пройдуть випробування довірою і взаєморозумінням. Батьки і діти, не дивлячись один на одного, будуть чесно відповідати на питання про спільне життя. Якщо їх відповіді співпадуть - обидва залишаться стояти на незручній конструкції над водою. У разі неправильної відповіді - під парою учасників обірветься одна з опор. Переможе та команда, яка зможе довше всіх утриматися на платформі. Команда, яка першою опиниться у воді - отримає +1 кг до власної ваги на зважуванні.

Зважені та щасливі 8 сезон. Випуск 2. Частина 4 від 06.09.2018

Зважені та щасливі 8 сезон випуск 2 частина 4 від 06.09.2018 покаже результати тижневого сімейного схуднення на традиційному зважуванні учасників. Батьки і діти разом з тренерами вже готові дізнатися, кому з них дістануться чорні футболки і боротьба за життя в шоу Зважені та щасливі 2018. Але першим сьогодні свою вагу дізнається тренер Василь Вірастюк, який худне разом зі своїми підопічними. Чия команда скине рекордну кількість зайвих кілограмів, і який результат покаже найсильніша людина планети - дивіться онлайн в 8 сезоні шоу Зважені та щасливі випуску 2 частини 4 від 06.09.2018.

Всі випуски проекту "Зваженi та щаслівi" дивіться у нас.

Джерело фото: офіційна сторінка "Зважені та щасливі" в ФБ , Сайт СТБ

М'ячі або молоти, образи чи примирення - що виявиться більш дієвим в боротьбі із зайвими кілограмами?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online