Установка парканів та огорожу прибудинкової території в Єкатеринбурзі

  1. Вартість огорожі багатоквартирного будинку парканом
  2. У скільки обійдеться огорожу двору парканами?
  3. Приклад нашої роботи з огородження житлового будинку
  4. Вигоди огорожі прибудинкової території житлового будинку
  5. До кого звернутися за огорожею двору багатоквартирного будинку?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Установка металевих заборів і огорожу прибудинкової території для багатоквартирних житлових будинків в Єкатеринбурзі. Ми зробимо ваш двір безпечним і комфортним. Огорожа дворів житлових багатоповерхівок «під ключ».

Вартість огорожі багатоквартирного будинку парканом

Ціна на установку заборів для багатоквартирних будинків - 1'500 рублів за метр!

У вартість входить: металеві паркани (проф.труба 20х20), стовпи і всі монтажні роботи (включаючи оренду спец.техніки).

Вартість орних воріт від 29'000 рублів. Відкатні ворота від 49'000 рублів.

У скільки обійдеться огорожу двору парканами?

Ціна складається з наступних пунктів: довжина зборів, вид воріт (відкатні ворота дорожче, орні дешевше), кількість хвірток.

Припустимо, нам потрібно захистити прибудинкову територію багатоквартирного будинку периметром 200 метрів. Встановити розсувні ворота 2шт. (Центральні і аварійні) і автоматику для них, хвіртки з домофоном 2 шт.

Вважаємо вартість матеріалів і робіт:

  1. Паркани металеві зварені з проф.труби 200 х 1500 = 300 000 руб.
  2. Орні ворота зварені металеві з проф.труби 2 х 29000 = 58 000 руб.
  3. Рухомого залізничного з проф.труби 2 х 3000 = 6000 руб.
  4. Автоматика воріт - в подарунок. 0 руб.
  5. Монтаж парканів, воріт, хвірток, автоматики - безкоштовно. 0 руб.

РАЗОМ: 364'400 рублів.

Вартість огорожі звареними парканами «під ключ» для багатоквартирного будинку периметром 200 метрів. Точну вартість для вашого будинку ви можете дізнатися, викликавши інженера на виміри.

Точну вартість для вашого будинку ви можете дізнатися, викликавши інженера на виміри

Для отримання точної вартості, зв'яжіться з нами за телефоном (343) 345-12-11 або по електронній пошті [email protected]

Приклад нашої роботи з огородження житлового будинку

Як виглядає наш робочий процес? Ось одна з виконаних робіт по установці заборів, хвірток та автоматики воріт для багатоквартирного житлового будинку за адресою: г.Екатеринбург, ул.Сулімова, будинок 6А

Сулімова, будинок 6А

Буріння ями за допомогою бурової установки

Етап №1. Бурим або копаємо під стовпи.

Першочергове завдання для установки забору - буріння або копання ям для монтажу стовпів з наступним бетонуванням. Перед цим етапом дуже важливо дізнатися де і яким чином проходять електромережі і водоканал. Це робиться для того, щоб уникнути їх пошкодження. Для цього ми звертаємося в вашу керуючу компанію і отримуємо топографічну зйомку двору. Виходячи з отриманих даних вибирається оптимальний варіант (копання вручну або буріння).

Етап №2. Вирівнюємо і бетонуючи стовпи.

Щоб паркан був ідеально рівним і міг простояти десятиліть не накренився, необхідно ідеально вирівняти всі несучі стовпи. Спочатку, металеві стовпи встановлюються в уже пробурені ями. Далі відбувається ручне вирівнювання по горизонталі і вертикалі. Після того як стовпи вирівняні, проводиться тахеометрическая зйомка. Бетонування здійснюється з використанням високоміцного розчину М300.

Етап №3.Прокладиваем кабельні мережі для автоматики воріт і домофонної системи.

Прокладиваем кабельні мережі для автоматики воріт і домофонної системи

Прокладка силових кабелів

Щоб створити максимально комфортний і безпечний двір, необхідно використовувати домофонну систему спільно з системою СКУД (автоматичні ворота). В даному випадку замовник вибрав відкатні автоматичні ворота. Спочатку ми підбираємо необхідний метраж і перетин для кабельних мереж, продумуємо як зручніше і економічніше прокласти кабельну мережу. Штроби і капаємо канави для прокладки кабелю. Далі відбувається протяжка і укладання кабельної мережі в спеціальному захищеному ПДН важкої трубі. Для того щоб створити умови високої електробезпеки, необхідно встановити заземлення контури для забору і підключити їх до електро щитової.

Етап №4. Зварює секцій парканів, встановлюємо заземлюючі контури

Після бетонування стовпів і кабельних канав необхідно почекати 24 години для схоплювання цементу. Тепер можна перейти безпосередньо до зварювання металоконструкцій і навісі хвірток, воріт (в даному випадку відкатні ворота). Спочатку проводиться зварювання секцій фахівцями з великим стажем робіт. Коли всі секції зварені, ми приступаємо до Зарівнювання швів і їх фарбування (надання максимальної естетичності). На завершення проводиться збірка, установка і регулювання механізмів воріт і каліточних систем. Далі відбувається протяжка і укладання кабельної мережі в спеціальному захищеному ПДН важкої трубі.

Для того щоб створити умови високої електробезпеки, ми встановлюємо заземлюючі контури для забору і підключаємо їх до електро щитової.

Етап №5. Встановлюємо автоматику воріт, прибирання сміття та пуско-налагоджувальні роботи системи.

Сама остання стадія огорожі багатоквартирного будинку - установка систем автоматики. Це можуть бути шлагбауми або автоматичні ворота (відкатні або розпашні). У нашому варіанті мешканці будинку вибрали систему відкатних автоматичних воріт. Спочатку ми монтуємо елементи захисту, які допоможуть запобігти помилкові спрацьовування і аварійні ситуації. Далі виробляємо установку автоматики на ворота і підключаємо до кабельної мережі. Останній етап - перевірка працездатності та пуско-налагоджувальні роботи системи, програмування брелоків.

Фотографії виконаної роботи

Вся робота зайняла три дні. Мешканці будинку залишилися задоволені.

Огорожа прибудинкової території, установка автоматики воріт: вул. Сулімова, 6А

Сулімова, 6А

Огорожа житлового будинку (вид зсередини)

Огорожа житлового будинку (вид зсередини)

Відкатні ворота Паркувальні бар'єри Калитки

Вигоди огорожі прибудинкової території житлового будинку

Установка парканів в Єкатеринбурзі

  1. Ваш двір перестає бути прохідним;
  2. Немає викрадень автомобілів мешканців;
  3. Скорочення злочинів (крадіжки і напади);
  4. Прибудинкова територія не буде використовуватися як безкоштовна стоянка для машин з сусідніх будинків;
  5. В рази скорочується кількість сміття;
  6. Територія будинку звільняється від персон non-grata (наркомани, п'яні компанії і тд.) І від бездомних собак;
  7. Збільшується реальна вартість квартири на 3-5%. Житлові будинки з прибудинковими огорожами більш рентабельні, т.к рівень загальної безпеки і комфорту в таких будинках дуже високий;
  8. Можливість совестной роботи каліточних систем, автоматичних воріт з домофонної системою. Ворота можуть відкривати прямо з квартири за допомогою домофонної трубки;

Ворота можуть відкривати прямо з квартири за допомогою домофонної трубки;

До кого звернутися за огорожею двору багатоквартирного будинку?

У компанію, з багатим досвідом подібних робіт в Єкатеринбурзі. У домофонну компанію «Гвардіана». Щоб захистити прибудинкову територію парканами, мало зібрати гроші і провести монтаж. В першу чергу, потрібні підготовчі роботи за погодженням з адміністрацією. З'ясувати, яка територія належить дому і чи можливо взагалі захистити багатоквартирний будинок парканом.

Ми допоможемо провести всі роботи за погодженням з МНС, ДАІ, керуючою компанією. Сприяємо в проведенні голосування мешканців будинку. Якщо ви хочете захистити двір багатоквартирного будинку за низькою ціною - звертайтеся в нашу компанію. Ми доступні по телефону (343) 345-12-11 або поштою [email protected]

ru

У скільки обійдеться огорожу двору парканами?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online