Електронний військовий квиток: Що це таке і Як подивитися дані

  1. Для чого впроваджують і коли він з'явиться
  2. Як виглядає електронний квиток і його особливості
  3. Як подивитися дані на електронному військовому квитку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Перехід на електронні документи торкнувся і армію. Замість військового квитка в деяких областях Росії вже з 2014 року в експериментальному порядку видають призовникам пластикову карту, на якій зберігається вся інформація про військовослужбовця в закодованому вигляді.

Для чого впроваджують і коли він з'явиться

Метою впровадження електронного військового квитка є зробити облік особового складу армії простіше. Пластиковий документ має ряд переваг:

  1. Він дозволить скоротити витрати діловодства.
  2. Впровадження його спростить комплектування за родами військ.
  3. Навіть при втраті картки її легко відновити, так як всі дані про господаря документа будуть знаходитися в комп'ютерній базі військового відомства.
  4. Термін придатності військового квитка збільшується до десяти років незалежно, де він експлуатується - у звичайній мирній обстановці або в зоні бойових дій.
  5. Він є пропуском для входу до військової частини, їдальню.
  6. Легше вносити необхідні зміни.

Легше вносити необхідні зміни

Почали видавати електронний військовий квиток призовникам три роки тому. Одночасно його отримують ті, хто навчається у вищих навчальних закладах на військових кафедрах. Він буде доступний і тим, хто після досягнення 27 років не пройшов службу в армії. Після того, як у кожного призивати в армію з'явиться документ, перейдуть до забезпечення їм офіцерів, котрі служать. Персоналізацію і тестування пройшли вже сотні тисяч електронних посвідчень.

Для роботи з військовослужбовцями в електронному форматі роботи потрібна установка в військових частинах, на призовних пунктах зчитувальних пристроїв.

Згодом всі паперові документи будуть замінені на пластикові карти.

Як виглядає електронний квиток і його особливості

Військовий квиток нового формату є картою з стійкого до зносу полікарбонату. У неї вбудований чіп в 160 Кілобайтів для ідентифікації особистості солдата. Завдяки великому обсягу пристрою на ньому зберігаються в закодованому вигляді всі дані про військовослужбовця. Крім біографічних даних на ній є такі біометричні дані, як відбитки пальців, долоні, колір очей, медичні показання стану здоров'я. Там є і фотографія солдата, що важливо для ідентифікації громадянина.

Зараз на чіпі зберігається близько 60 параметрів, але потім кількість їх збільшиться до трьохсот. Військовослужбовець отримує в одному електронному посвідченні і військовий квиток, і медичну карту, і особиста справа. Зараз на чіпі зберігається близько 60 параметрів, але потім кількість їх збільшиться до трьохсот

Військовий квиток нового зразка

Всі дані, закодовані в документі, охороняються законом і захищені від злому.

Матеріал, з якого виготовлена ​​картка, може витримувати як аномально низькі, та й високі температури повітря.

Цінність документа в тому, що він має статус посвідчення особи, по ньому можна все дізнатися про його господаря.

Як подивитися дані на електронному військовому квитку

Номер карти є військово-ідентифікаційним номером громадянина призовного віку, за яким військовослужбовець отримає доступ до різних інформаційних систем. По ньому прочитуються його дані спеціальним пристроєм. На спеціальних сайтах військових відомств можна переглянути дані, що знаходяться на мікрочіпі електронного квитка.

Доступ до закодованим відомостями отримує сам призовник. Поки разом з електронним квитком отримують молоді солдати банківську карту, на яку їм надходить грошове забезпечення. Згодом планують об'єднати операції в одному документі.

Електронний військовий квиток - найближча реальність військової служби. Поки документ проходить апробацію в деяких регіонах країни, але скоро кожен військовозобов'язаний буде носити важливі дані про себе в своїй кишені.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online