Як купити квартиру по військовій іпотеці, чи можна продати або здати таку квартиру

  1. Відмінності від стандартної іпотеки
  2. Накопичувально-іпотечна система для військовослужбовців: види нерухомості
  3. Покрокове керівництво по покупці квартири
  4. Як здати або продати квартиру, придбану за військової іпотеці
  5. Приклад правильного користування даною програмою
  6. Схема покупки на відео

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Життєві обставини для військового такі, що продаж власної житлоплощі - не рідкість. Особливо дана задача ускладнюється з квадратними метрами, придбаними через військову іпотеку . Гарна служба може поліпшити житлові умови. Нерідко трапляються і переїзди, пов'язані з тривалими відрядженнями. Та й просто зміна умов кредитування для військових змінюється на краще.

Цікаво, що все це сприяє купівлі та продажу квартир завдяки військовій іпотеці.

Відмінності від стандартної іпотеки

Іпотека для військовослужбовців має привілеї: Іпотека для військовослужбовців має привілеї:

  1. Не сплачується основний борг.
  2. Чи не оплачуються відсотки з боргу.
  3. Квадратні метри квартири під кредитування вибираються на розсуд позичальника.
  4. Вибір квартири не впливає на фактичне перебування за місцем служби.
  5. Немає обмежень і у вторинному ринку нерухомості.
  6. Початковий внесок - від 300 000 рублів (20% від суми).

Цікаво, що є істотні відмінності від стандартних умов.

Головні з них:

  1. Максимальна межа для позикової суми - це 2,45 млн. Рублів.
  2. Кількість банків, що підтримують дану програму, значно менше.
  3. Вік військовослужбовця впливає на загальну суму боргу.
  4. Банки займаються перевіркою доходів, кредитної історії та інших паперів військовослужбовця.
  5. Договір купівлі-продажу оформляють без черги, за робочий тиждень. Договір для стандартних умов підтверджують не менше місяця.

Накопичувально-іпотечна система для військовослужбовців: види нерухомості

Цікаво, що спочатку по даному виду іпотеки можна було розраховувати тільки на вторинний ринок нерухомості.

Наказом №465 у 2012 році дав дозвіл на первинні об'єкти.

Звичайно, новобудови - найоптимальніше рішення для покупки квартири в Москві в кредит, розстрочку або іпотеку. Однак тільки вдома, що пройшли акредитацію, допускаються до програми накопичувально-іпотечної системи.

Важливо знати, що ще будується будинок є самим бюджетним варіантом для придбання квартири. Цей вид підходить і для учасників НІС. Статистично, квадратний метр такого житла коштує на чверть дешевше ринкової вартості на новобуд.

Вторинний ринок не стоїть на місці, в більшості регіонів він є найкращим під критерії НІС. 2,45 мільйона рублів - це максимум для програми військового кредитування. А де знайти нерухомість в такій ціновій категорії? Звичайно ж, на вторинному ринку.

До відома, будівництво будинку за рахунок НІС неможливо. також не можна набути землю і дачу .

Покрокове керівництво по покупці квартири

Краще бути заздалегідь поінформованим про всі дії, договорах і документах Краще бути заздалегідь поінформованим про всі дії, договорах і документах. Послідовність дій:

  1. Маючи свідоцтво НІС, військовий повинен підписати договір з агентством або зайнятися пошуком самостійно. Причому квартира по вартості повинна відповідати вимогу банку. Нагледівши потрібну житлоплощу, покупець і ріелтор призначають зустріч з господарем квартири.
  2. Далі обговорюються в деталях умови, необхідні документи, терміни продажу. В цей час повинні бути вирішені питання по угоді.
  3. підписується чорновий договір . У ньому фіксують домовленості і умови.
  4. Далі власник квартири підносить зразки документів для банку, необхідні для реєстрації. Можливо, зажадають додаткові довідки.
  5. Підбір банку, що підтримує військову іпотеку. Вибравши кредитна установа, військовослужбовець пише заяву на іпотеку, здає всі необхідні документи.
  6. Схвалення з боку банку. Триває 2-3 дні.
  7. Отримавши схвалення, військовий відкриває в банку рахунок. На нього переводять гроші за НІС. Нараховують початковий внесок з накопичувальної частини, залишок банк закриває своїми засобами. Загальна сума з рахунку військовослужбовця перекладається власнику.
  8. В цей же час проводиться оцінка нерухомості. В обумовлений день оцінювач працює в квартирі. Результат буде відомий через 2-3 дня. Оцінку проводять за рахунок військового.
  9. Якщо підсумковий результат за оцінкою відповідає вимогам банку, то укладають договір на переказ грошових коштів.
  10. Обов'язкове страхування квартири.
  11. Договори і угоди необхідно підписати в «Росвоеніпотеке». Підписи роблять 7 днів.
  12. Підписавши паперу в даній організації, переводять початковий внесок від банку продавцю.
  13. Господар квартири і покупець оформляють договір купівлі-продажу. У ньому вказують умови розрахунку. Даний документ реєструють у Федеральній службі державної реєстрації. На це дія йде 7 днів.
  14. Далі відбувається передача нового документа на право власності в банк. Банк, отримавши папір, закриває частину боргу перед продавцем.
  15. Отримавши всю суму, продавець виписується з квартири і вручає військовослужбовцю ключі в обумовлений день.
  16. Угоду закрито.

Як здати або продати квартиру, придбану за військової іпотеці

Цікаво, що є тільки два варіанти розвитку цих подій. У разі якщо іпотека повністю закрита військовим, продаж і оренда можлива при будь-яких обставинах. Ніхто не може заборонити маніпуляції з цією власністю повноправного власнику.

Але якщо є непогашений борг перед банком, то необхідно отримувати дозволи.

Важливо знати, що квартира у військовій іпотеці вважається власністю Міноборони. Без схвалення Міністерства не можна здавати, а тим більше продавати житло.

Приклад правильного користування даною програмою

Багато неясності і негативних відгуків від тих, хто не хоче розібратися в програмах, створених для соціальної підтримки громадян.

Важливо знати, як користуватися наданими умовами. Наприклад, військовослужбовець набуває скромну квартиру з однією кімнатою в Санкт-Петербурзі. Її вартість підходить за програмою НІС.

Коли начальство перевело офіцера в інший регіон, той завчасно здав іпотечну квартиру в оренду , Щоб уникнути збитку. Після 3 років служби військовий повертається в Санкт-Петербург до квартири без боргу по іпотеці . Виходить, що квартира вже у власності, а у господаря немає обтяження. Простіше кажучи, її можна продавати , Що той і зробив. Додавши особисті накопичення, цілеспрямований офіцер повторно оформив військову іпотеку на трикімнатну квартиру.

Підводячи підсумок, можна сказати, що витягти всі плюси від даної програми реально. Необхідна впевненість і точна інформація.

Схема покупки на відео

Покрокова інструкція від офіцера запасу.

А де знайти нерухомість в такій ціновій категорії?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online