«Пошта Росії» в Ростові виявилася в шість тисяч разів повільніше черепахи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Швидкість доставки рекомендованого листа розрахували журналісти порталу RostovGazeta. Спростування від компанії йшло в ЗМІ 45 діб, при цьому редакція знаходиться в десяти хвилинах ходьби від пошти Швидкість доставки рекомендованого листа розрахували журналісти порталу RostovGazeta

Фото: Дмитро Серебряков / ТАСС

Вона навіть повільніше черепахи. У шість тисяч разів. Такий висновок про «Пошті Росії» зробили журналісти порталу RostovGazeta . Лист з ростовського філії держкомпанії з вимогою спростувати матеріал про звалище посилок йшло в видання 45 діб. І це при тому, що поштове відділення знаходиться від редакції на відстані менше кілометра.

Подробиці Business FM розповів головний редактор RostovGazeta Сергій Рудковський:

- Головпоштамт знаходиться на відстані 850 метрів від редакції. Звичайна людина спокійним кроком може подолати цю відстань за десять хвилин. Далі почали порівнювати «Пошту Росії» з самими повільними тваринами. Виявилося, що лист до редакції пересувалося зі швидкістю 78 сантиметрів на годину, а черепаха могла б подолати ту ж саму відстань в шість тисяч разів швидше, лінивець - в 150 разів. Але єдина, кого не вдалося перемогти, - це равлик, яка пересувається зі швидкістю три сантиметри на годину. «Пошта Росії» пояснила, що винен у всьому листоноша, з яким вже проведена бесіда з приводу швидкості доставки листів. Там було уточнення з приводу того, що в редакції немає поштової скриньки, але за правилами самої ж «Пошти Росії» рекомендовані листи вручаються адресату особисто, а в редакції постійно знаходяться співробітники, тим більше є ресепшен.

- А можна до початку повернутися? Тобто спочатку матеріал був, ви сказали, про звалище посилок.

- Це кінець літа - початок вересня, в Ростовській області в соціальних мережах стали з'являтися повідомлення про виявлення звалищ посилок під Ростовом. Інформація про першу звалищі посилок виявилася правдивою, пізніше з'явилося ще одне повідомлення, теж щось було схоже на смітник посилок, але в підсумку, коли розібралися, з'ясувалося, що це просто коробки від телефонів. От саме це і намагалася спростувати «Пошта Росії».

За повідомленням редактора видання, інформацію про нібито виявлену звалищі вони прибрали з сайту і опублікували спростування ще за кілька тижнів до одержання листа від «Пошти Росії».

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

А можна до початку повернутися?
Ru в ваші джерела новин?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online