Скажіть це чоловікові замість «спасибі»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чи прийнято у вашій парі говорити «Спасибі» один одному по дрібницях

Чи прийнято у вашій парі говорити «Спасибі» один одному по дрібницях? Я не здивуюся, якщо немає. Мені не раз розповідали, що чоловік не приймає слова подяки, ніби не вірить в їх щирість. Або що їх важко вимовити: якось штучно виходить, натужно.

Ця передача - із серії «один маленький лайфхак». У ній якраз про те, що можна сказати замість «спасибі», і це буде звучати дуже природно і буде прийнято з задоволенням. Ще в ній - моя нова версія відомого прислів'я про «не родись красивою» і дещо про важливість подяки в парі і в житті.

Як у вас в парі з вдячністю? Ви вдячна дружина? За що зазвичай дякуйте чоловіка?

Ваша Яна Катаєва

PS Щоб прочитати текстову версію, перейдіть на сторінку 2.

«Спасибі тобі, мій ясний, за те, що ти є на світі! Дякую за ці руки, спасибі за губи ці! Спасибі тобі, мій любий, за те, що ти є на світі! ».

Як бути, якщо це слово - «спасибі» - не прийнято в ваших стосунках, і навіщо з цим щось робити?

Доброго дня! З вами Яна Катаєва. Ви дивитеся yanakataeva.com , І це «Жіноча середовище» - правильне місце для люблячих жінок.

І це відео з серії «Один маленький лайфхак». Але перш ніж я перейду власне до Лайфхак, хочу сказати кілька слів про подяку в стосунках.

Старовинна приказка говорить: не родись красивой, а родись - ви знаєте - щасливою. Сучасні дослідники нашого психологічного благополуччя сказали б: не родись красивой, а родись вдячною.

Вже багато разів згаданий мною дослідник сім'ї Джон Готтман зазначив, що різниця між благополучними парами і неблагополучними в тому, на що вони звертають увагу. Благополучні пари звертають увагу на те, що партнер зробив «так». Вони вдячні партнеру за те, що він зробив добре, вони помічають це. Неблагополучні пари, навпаки, фокусуються на тому, що не так, що партнер зробив не так, і не помічають того, що того, ну, майже все ... Готтман говорив про п'ятдесяти відсотках того, що партнер хорошого зробив, що він хорошого вносить у відносини.

Готтман назвав пари, які вміють помічати хороше, masters, а ті, які не вміють, - disasters, ну, тобто «майстра» і «нещастя».

Отже, дуже важливо дякувати один одного. Це важливо насправді і тому, кого дякують, - йому важливо знати, що його зусилля помічені, що ви цінуєте те, що він для вас робить, - і, уявіть собі, важливо ... це важливо для того, хто дякує. Коли ми відчуваємо вдячність, наш рівень щастя прямо здорово підвищується, підскакує. Якщо ви хочете частіше відчувати щастя, просто шукайте, за що ви можете подякувати і своє життя, і себе, і дітей, і, звичайно, свого чоловіка.

Ну що ж робити, якщо ось ці слова якось не поспішають зірватися з губ, як-то ось неприродно звучать, як-то ось не прийняті в парі. Скажіть замість цього: «Як здорово!» «Як здорово, що ти прийшов додому раніше!» «Як здорово, що ти почитав дітям книжку! Я змогла спокійно прийняти душ ». «Як класно, що ти згадав про фруктах, мені їх так не вистачало!» Уявляєте, як просто! Скажіть: «Як здорово!» - і ваш чоловік зрозуміє, що ви вдячні йому за щось. І це буде звучати природно, я думаю, для будь-якого стилю відносин.

Розкажіть мені, чи вважаєте ви себе вдячною дружиною і чому?

І ще скажіть мені, як вам такий формат - один маленький лайфхак? Чи сподобався? Чи варто мені робити ще такі передачі?

Я чекаю ваших коментарів внизу, під постом, і, звичайно ж, я чекаю вас у своїй розсилці. І обов'язково підписуйтесь на канал.

З вами була Яна Катаєва. До зустрічі в наступному «Жіночої середовищі»! Поки що!

Чи прийнято у вашій парі говорити «Спасибі» один одному по дрібницях?
Як у вас в парі з вдячністю?
Ви вдячна дружина?
За що зазвичай дякуйте чоловіка?
Як бути, якщо це слово - «спасибі» - не прийнято в ваших стосунках, і навіщо з цим щось робити?
Розкажіть мені, чи вважаєте ви себе вдячною дружиною і чому?
І ще скажіть мені, як вам такий формат - один маленький лайфхак?
Чи сподобався?
Чи варто мені робити ще такі передачі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online