Пряма лінія з Володимиром Путіним 7 червня: де дивитися, як поставити запитання, цікаві факти

  1. Пряма лінія з Володимиром Путіним 2018
  2. Трансляція прямої лінії з президентом
  3. Питання Володимиру Путіну
  4. Коли найкраще задати питання президенту
  5. Як задати питання президенту: телефони для безкоштовних дзвінків, SMS і MMS
  6. Цікаві факти

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У четвер, 7 червня, в шістнадцятий раз пройде пряма лінія з Володимиром Путіним, яку транслюватимуть провідні російські телерадіокомпанії

У четвер, 7 червня, в шістнадцятий раз пройде пряма лінія з Володимиром Путіним, яку транслюватимуть провідні російські телерадіокомпанії. В ході щорічної прямої лінії президент традиційно протягом трьох-чотирьох годин відповідає на питання росіян, а також виконує деякі їхні прохання. Поставити своє запитання президенту або попросити допомогти у вирішенні будь-якої проблеми ще не пізно.

Пряма лінія з Володимиром Путіним 2018

Пряма лінія з Володимиром Путіним відбудеться у четвер, 7 червня 2018 року. Початок о 12 годині, за московським часом.

Трансляція прямої лінії з президентом

Пряму трансляцію спілкування Путіна з народом будуть вести Перший канал, телеканали «Росія 1» і «Росія 24», Громадське телебачення Росії (ОТР) з сурдоперекладом, а також радіостанції «Радіо Росії», «Маяк» та «Вести FM».

Питання Володимиру Путіну

До теперішнього часу на пряму лінію прислано вже майже мільйон двісті тисяч питань, повідомляють організатори. Дані наводяться на 15.00 понеділка. Найпопулярніші способи звернень до Путіна - телефонні дзвінки, потім з великим відривом слідують SMS-повідомлення. Потім йдуть MMS-повідомлення, звернення через офіційний сайт програми і через соціальні мережі, в тому числі з використанням спеціальних додатків для мобільних пристроїв.

Раніше прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що частина надійшли на пряму лінію звернень громадян відразу направляються до профільних міністерств і главам регіонів, а «найбільш жахливі ситуації вирішуються відразу».

Рішення найбільш кричущих випадків Кремль тримає на контролі, підкреслив Пєсков.

Коли найкраще задати питання президенту

Питання Володимиру Путіну можна задати заздалегідь або під час прямої лінії. Час, коли поставлено питання, значення не має. Просто потрібно мати на увазі, що запитань надходить до двох мільйонів, а за три-чотири години прямої лінії президент встигає відповісти на 70-80 питань і звернень.

Нагадаємо, питання будуть прийматися до закінчення спілкування Володимира Путіна з росіянами.

Нагадаємо, питання будуть прийматися до закінчення спілкування Володимира Путіна з росіянами

Як задати питання президенту: телефони для безкоштовних дзвінків, SMS і MMS

Для дзвінків по Росії: 8-800-200-40-40.

Для дзвінків з-за кордону: + 7-499-550-40-40; + 7-495-539-40-40.

Для SMS- і MMS-повідомлень (тільки через російських операторів): 0-40-40. Питання в SMS і MMS повинні бути російською мовою і не більше 70 знаків.

Також задати питання або озвучити прохання можна через офіційний сайт заходу moskva-putinu.ru (москва-путіну.рф) або через спеціальні безкоштовні додатки, встановлені на мобільні пристрої: «Москва - Путіну» або OK Live .

Крім того, можна задати питання в тому числі у формі відеоролика, через офіційні групи прямої лінії в соцмережах «ВКонтакте» і «Однокласники» .

Цікаві факти

Програма «Пряма лінія з Володимиром Путіним» зазвичай триває від трьох до чотирьох годин. Найтриваліша була в 2011 році (4 години 32 хвилини), найкоротша (2 години 20 хвилин) - в 2001 році, коли президент вперше спілкувався з росіянами в такому форматі.

В ході прямого ефіру звучить багато актуальних питань і несподіваних прохань. Так, в ході одного з ефірів маленька дівчинка з Біробіджана попросила, щоб на головній площі її міста встановити не штучну, а живу ялинку. Прохання було виконано.

У 2017 році п'ятнадцята пряма лінія з Володимиром Путіним тривала 3 години 56 хвилин, а подивилися її більш шести мільйонів росіян. За цей час Путін встиг відповісти на 73 питання.

У минулому році ведучими програми були Дмитро Борисов (Перший канал) і Тетяна Ремезова (ВГТРК).

Були задані питання про західних санкції, про Україну, обговорювалися і соціально-економічні теми. Президента питали про його особисте життя.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online