Новий рік у Володимирі 2016

  1. Новорічні тури по Золотому кільцю Росії
  2. Святкуємо Новий рік разом!
  3. Канікули у Володимирі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Володимир, місто з багатою історією, розташований на березі річки Клязьми, входить в число найстаріших поселень в нашій країні - за переказами, його заснував сам Володимир Мономах у 1108 році. Володимир входить до числа міст, що утворюють Золоте кільце Росії, а тому потік туристів тут просто не вичерпується. І ідея зустріти Новий рік у Володимирі 2016 може обернутися красивим і незабутнім святом завдовжки в кілька днів.

Новорічні тури по Золотому кільцю Росії

Близькість міста - Володимир розташований всього в 176 км від столиці - забезпечує більшу популярність різних турів по області Близькість міста - Володимир розташований всього в 176 км від столиці - забезпечує більшу популярність різних турів по області. І новорічні свята - відмінна можливість познайомитися з історією стародавнього міста.

Одним з найпопулярніших пропозицій в цій галузі можна вважати Новорічний тур по Золотому кільцю по маршруту Володимир - Суздаль - Боголюбово. Туроператори пропонують кілька варіантів: з відправленням з Москви, з відправленням з Санкт-Петербурга або із зустріччю гостей вже у Володимирі.

Перший день туру пропонує святкову екскурсію по Володимиру. Краса вечірнього міста, прикрашеного розсипом вогнів, вкриті снігом архітектурні пам'ятники і, звичайно ж, головна гостя свята - новорічна ялинка на центральній площі.

Після оглядової поїздки гостей міста чекає святкова вечеря в готелі. Велика розважальна програма з конкурсами та подарунками завершиться дискотекою в нічному клубі.

Першого січня після шведського сніданку гостям має бути поїздка в Суздаль Першого січня після шведського сніданку гостям має бути поїздка в Суздаль. Новорічна екскурсія по суздальскому Кремлю, Спасо-Евфіміева монастирю, Різдвяному собору, Покровського монастиря подарує незабутні враження. Увечері після повернення до Володимира гостей раді будуть вітати на розважальному шоу в ресторані готелю. Завершить насичений подіями другий день туру зоряна дискотека.

Другого січня подарує гостям міста захоплюючу поїздку в Боголюбово. Головною подією дня стане екскурсія по великокняжескому палацу Андрія Боголюбського. Потім слід новий тур по Володимиру з повноцінною екскурсійною програмою: поїздка до Золотих Воріт, відвідування Дмитрівської та Успенського соборів, демонстрація виставок, що проходять в місті.

Такий Новий рік 2016 у Володимирській області обійдеться досить недорого - від 18 000 рублів на людину за програмою «все включено». Залежно від готельного номера ціна на тур може досягати 40 000 рублів. Однак екскурсійна програма однакова для всіх рівнів.

Святкуємо Новий рік разом!

Традиційна для багатьох міст Росії головна новорічна ялинка у Володимирі відрізняється воістину царським розмахом. Пухнаста красуня, встановлена ​​на центральній площі, збирає в новорічну ніч 2016 у Володимирі всіх жителів і гостей міста. Народні гуляння розпочинаються ще завидна і тривають до самого ранку. Вас чекають і привітання міської адміністрації, і пряме включення новорічній промові президента, і виступи зірок, і веселі конкурси з цікавими призами, і барвистий феєрверк, розфарбовувати нічне небо різнокольоровими вогнями. Якщо ви мрієте зустріти Новий 2016 рік у Володимирі недорого, та в галасливій та веселій компанії - вам сюди, на центральну площу!

Однак центральна ялинка - не єдина в місті. Новорічні ялинки 2015-2016 у Володимирі розташовані у всіх районах міста - і під кожною з них відбудеться свій захід. Карнавальні ходи і театралізовані виступи, вистави та циркові номери, концерти та святкові шоу - кожен знайде щось своє в великій програмі святкування.

Канікули у Володимирі

Хто сказав, що Новий рік - це тільки вечір 31 грудня Хто сказав, що Новий рік - це тільки вечір 31 грудня? Попереду цілі канікули - цілих десять днів свята! І цей час - відмінний привід влаштувати собі незабутній відпочинок. Новий рік 2016 у Володимирській області - це численні екскурсії, спеціально підготовлені до свята, це виставки і концерти, це прогулянки по сосновому лісі і катання на ковзанах або лижах, це відвідування музею-заповідника і огляд визначних пам'яток області. Багатюща історія Володимира зачарує навіть далекого від теми гостя міста, подарувавши незабутні враження від дотику до частинці Київської Русі.

Де відсвяткувати Новий 2016 рік у Володимирі? Вибір величезний: комфортабельні номери в численних готелях - як в межах міста, так і за його межами; ввічливий персонал; насичені екскурсійні програми і досвідчені гіди; справжнє гостинність і щирість зустрічаючих - і все це на чудовому тлі прикрашеного до Нового року міста.

Читайте також:

» Що дарувати в рік Мавпи 2016

» Новорічні привітання з наступаючим 2016 роком

» Новорічні рецепти на 2016 рік

Помітили помилку на сайті? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Де відсвяткувати Новий 2016 рік у Володимирі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online