Інтерв'ю з забудовником ГК «Консоль»

  1. Історія організації
  2. Перспективи ГК Консоль в Верізіно

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багатьох наших читачів, покупців і працівників агентств нерухомості цікавлять новобудови в новому мікрорайоні «Верізіно» - хто забудовник, які його перспективи. Щоб дізнатися подробиці ми зустрілися з директором групи компаній «Консоль» - Олександром Ігоровичем Шамов.

Історія організації

Свою діяльність, будівельна компанія, яка веде комплексну забудову мікрорайону «Верізіно», почала з 1997 року Свою діяльність, будівельна компанія, яка веде комплексну забудову мікрорайону «Верізіно», почала з 1997 року. Група компаній «Консоль» здала в експлуатацію понад 350 тисяч квадратних метрів житлових і нежитлових площ.

За роки своєї діяльності ГК «Консоль» побудовані і введені в експлуатацію наступні житлові будинки: вул. Кірова, 3а, Жовтневий пр.36, Костерін провулок, буд.10, пр.Будівельників, 15д; пр.Будівельників, 15е; пр.Будівельників, 15ж, вул. Безименського, 17г, вул. Безименського, 3а, Миру, 15, вул.Миру, 15а, вул.Тракторна буд.4; Котеджне селище «Зелений світ» на 36 будинків.

У 2010 році ГК Консоль приступила до будівництва «замороженого» вдома в майбутньому мікрорайоні «Верізіно 1». Будинок будувався з 2004 року.
Після добудови будинку ЦК Консоль приступила до освоєння нових територій в мікрорайоні «Верізіно 1» під будівництво житлового комплексу. Для цього на ділянку забудови були проведені комунікації. Мережі протягнули відразу на всі об'єкти, щоб потім користуватися, забудовуючи весь мікрорайон.

«Ще 10 років тому багатьом це здавалося неможливим проектом, неможливістю перейти через« пекінка »і почати будівництво. Але «Вертикаль» показала і реальність планів, і їх високі шанси на здійснення. Сподіваємося, що цей мікрорайон приємно здивує сучасним рівнем комфорту і високим рівнем надійно працюючої інженерної інфраструктури »- глава міста Сергій Сахаров.

В даний час в мікрорайоні «Верізіно I» побудовані і введені в експлуатацію 9 будинків: вул. Куйбишева, буд.5, д.5А, д.5Б, д.5Г, д.5Д, д.5Ж, д.5І будинку на новій вулиці Володимира - Новгородської - д. 4, 6, 8, прокладені нові автомобільні дороги. У цьому році будуть здані будинки 10 і 13 по ДП і та розпочато будівництво нових будинків д.12, д.14 і д.17.

Так само ГК Консоль продовжує розвиток «Верізіно II», там ведеться малоповерхове будівництво.

Перспективи ГК Консоль в Верізіно

У найближчому майбутньому мікрорайон «Верізіно» стане повноцінним містом-супутником Володимира, з розвиненою самодостатньою інфраструктурою, що включає в себе: торговельні комплекси, спортивні споруди, дитячі садки, школи, паркові зони, сучасні автостоянки - понад 20 тисяч осіб зможуть проживати тут.

Відділ інформації Відділ інформації. Копцев Олег, Белоглінцев Сергій

23.05.2017.

Всі новини

Важлива інформація для покупки квартири у Володимирі:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online