У «Будинку-2» зіграли весілля сезону

Одруження Євгенії Феофілактова і Антона Гусєва

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Дом-2» придуманий для того, щоб його учасники «зустрічалися - закохувалися - одружилися». Тому кожне весілля на проекті стає подією воістину голлівудського масштабу.

Весілля Євгенії Феофілактова і Антона Гусєва буквально підірвала Інтернет, новина про неї стала однією з найбільш переглядаються в Twitter, а подробиці - найбільш обговорюваними в блогосфері.

Євгенія і Антон зустрічалися всього два бурхливих місяці і, за чутками, причиною такого стрімкого одруження стала вагітність нареченої (між іншим, на весільному банкеті вона не доторкалася до спиртного).

Кажуть, можливе швидке поповнення в сімействі спонукало батьків нареченого подарувати молодим квартиру (спочатку планувалася машина, але наречена дала зрозуміти, що на автомобіль вони з Антоном і самі зможуть накопичити). «Тепер мені потрібно буде знайти роботу і забезпечувати сім'ю, - каже з цього приводу Антон. - До речі, у мене вже є пропозиції про роботу від знайомих. Поки точно не можу сказати, що це буде за робота, але швидше за все зі сфери нерухомості ».

До весілля готувалися в притаманному проекту стилі: в мережі раз у раз з'являлися чутки, що викликали бурхливі дискусії шанувальників пари. Те Євгенія заявляла, що її сукня буде червоним, то фанати цікавилися, чому зібрані ними чималі гроші Феофилактова витрачає не на заплановану покупку маленької собачки, а на оплату медового місяця (він планується на Мальдівах, хоча може бути скасований через сесії Антона), то екс-кохана Гусєва Оксана Стрункіна оголошувала про намір побити суперницю напередодні весілля ...

Учасники «Дому-2» непогано заробляють: днями деяким підняли зарплату з 22 до 34 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян., А найпопулярніші отримують десятки тисяч доларів на місяць, і намагаються робити гроші на всьому.

Обручки

Чим більше бійок і скандалів в ефірі шоу, тим вище рейтинг. Чутки про вагітність, обговорення сукні, поїздка на Мальдіви, ставлення батьків нареченого до шлюбу (кажуть, вони зовсім не горіли бурхливим ентузіазмом) - відмінні приводи, які зробили Женю Феофилактова однією з найпопулярніших учасниць проекту за всю його історію. До речі, Антон зробив пропозицію дуже романтично: прилетів на жовтому вертольоті, пройшов по червоній доріжці і підніс шикарне кільце з діамантами.

Євгенія Феофилактова Євгенія Феофилактова

Ну як після цього відмовиш?

Як би там не було, наречений з нареченою не дуже переживали через чутки. «Нехай говорять, що хочуть, - знизала плечима Женя. - За час, що я перебуваю в «Домі-2» я вже звикла до чуток і постійним інтриг. Можна сказати, що до цього у мене стійкий імунітет ».

І ось 15 червня Грибоєдовському РАГСі зібралися всі, хто мріяв побачити чергове весілля учасників «Дому-2». Плаття на нареченій було червоним, а цілком собі білим. Женя взагалі виглядала приголомшливо - діадема, довга фата ... На Антона - елегантний костюм (любий) і метелик (насправді - теж дуже дорога).

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online