Купити прямоугольноий вентилятор Ostberg RKB 1000x500 L3 - ціна в Москві, великий вибір прямокутних вентиляторів Ostberg RKB в інтернет-магазині ruclimat.ru

  1. Канальний прямокутний вентилятор Ostberg RKB 1000x500 L3 - бездоганне шведське якість прямокутний...
  2. Монтаж і підключення
  3. регулювання продуктивності
  4. Як купити?

Канальний прямокутний вентилятор Ostberg RKB 1000x500 L3 - бездоганне шведське якість

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

прямокутний вентилятор Ostberg RKB 1000x500 L3 застосовується в прямокутних канальних системах вентиляції. Такий вентилятор встановлюється для організації як припливної, так і витяжної вентиляції.

Вентилятор RKB 1000x500 L3 обладнаний високопродуктивним асинхронним двигуном з високими технічними характеристиками: продуктивність повітря 12200 м3 / год, при споживаної потужності всього 2455 Вт і силою струму 4,90 А. Висока продуктивність забезпечується встановленим робочим колесом з назад загнутими лопатками.

Висока продуктивність забезпечується встановленим робочим колесом з назад загнутими лопатками

Безшумність роботи вентилятора забезпечує збалансованість крильчаткивентилятора і високоякісні підшипники. Рівень зовнішнього шуму при роботі складає всього 51дБ.

Рівень зовнішнього шуму при роботі складає всього 51дБ

Вентилятор призначений для підключення до прямокутного повітроводу з шириною 1000 і висотою 500 мм.

Вентилятор призначений для підключення до прямокутного повітроводу з шириною 1000 і висотою 500 мм

Умови експлуатації

Прямокутний вентилятор Ostberg виготовлений з гальванізованої сталі і має ступінь захисту IP44 для електродвигуна і IP 54 для клемної коробки, тому його необхідно встановлювати в теплому, сухому і не вибухонебезпечному приміщенні. Не допускається використання для установки в димохід і для переміщення вибухонебезпечних газів, пилу, борошна, сажі і т.д.

У вентиляторі вбудовані термоконтакти для захисту від перегріву двигуна. При підвищенні температури мотора відбувається аварійна зупинка вентилятора, а після його охолодження, вентилятор входить в робочий стан.

Монтаж і підключення

Зазначений тип вентилятора необхідно встановлювати після повітряного фільтра і перед електричним нагрівачем або водяним калорифером . Монтаж можливий в будь-якому положенні.

Напрямок підключення вказано на корпусі у вигляді стрілки. При з'єднанні вентилятора з воздуховодом рекомендується використовувати ущільнювальну міжфланцеве стрічку і гнучкі вставки. Підключення вентилятора до електричної мережі необхідно проводити відповідно до схеми розташованої на тильній стороні клемної колодки. Підключення необхідно проводити висококваліфікованому фахівцеві. Напруга, що подається на вентилятор, трифазне і становить 400В.

Напруга, що подається на вентилятор, трифазне і становить 400В

Обслуговування вентилятора RKB 1000x500 L3 неймовірно зручно і комфортно і не становить великих труднощів і не займає багато часу. Необхідно лише зняти одну із захисних пластин корпусу і повернути відкидається пластину з розташованим мотором в сторону. При монтажі вентилятора необхідно лише врахувати можливість доступу до двигуна і клемної коробки для сервісного обслуговування.

регулювання продуктивності

Для управління продуктивністю цього вентилятора необхідно придбати регулятор швидкості обертання з характеристикою сили струму не менше 6,43 А. Можливе застосування плавного регулятора або п'ятиступінчастого трансформаторного регулятора.

Як купити?

Хочете купити канальний вентилятор Ostberg RKB 1000x500 L3? Сумніваєтеся у виборі? Ми з радістю Вас проконсультуємо, підберемо потрібну модель!

Телефонуйте - багатоканальний тел .: 8 (495) 645-83-97, відправляйте заявки на пошту: [email protected]

Як купити?
Хочете купити канальний вентилятор Ostberg RKB 1000x500 L3?
Сумніваєтеся у виборі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online