Сергій Голубицький «Великі афери 20 століття»

  1. Сергій Голубицький «Великі афери 20 століття» - Про що ця книга?
  2. Сергій Голубицький «Великі афери 20 століття» - Для кого ця книга?
  3. Сергій Голубицький «Великі афери 20 століття» - Відгуки читачів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сергій Голубицький «Великі афери 20 століття» - Про що ця книга

Сергій Голубицький «Великі афери 20 століття» - Про що ця книга?

Коли ми чуємо слово «афера», то в голову відразу приходять образи якихось сумнівних людей, що грають в наперсток, або намагаються вивудити у людей чергову тисячу рублів. Звичайно, є й більші афери, зі складними схемами і сценаріями. Але ви коли-небудь замислювалися про те, що афери проводять цілі держави, заробляючи на них мільярди доларів. У кого-то може виникнути питання, як таке можливо. Але це все реально, причому ближче ніж ви думаєте.

Сергій Голубицький в своїй книзі «Хто Ваш бог? Великі афери 20 століття »детально описує понад 20-ти найбільших фінансових афер минулого століття. Ви зможете дізнатися, чому стався панамський скандал, і кому було це вигідно, а також дізнаєтеся про аферу з корпорацією Енрон.

Не так давно я сам вивчав досить цікаву справу корпорації Енрон. Для тих, хто не знає, ця компанія розвивалася в кінці 90-х років в США. Шість років поспіль вона називалася найбільш інноваційною, прогресивної і перспективною. Але в 2001 році різке оголошення банкрутства і звільнення 22.000 співробітників перекреслило всі бачення корпорації. Чому так сталося? Кому це було вигідно? Хто заробив мільярди доларів на цій афері? Сергій Голубицький висловлює свою думку, робить детальний аналіз, намагається зрозуміти всі приховані мотиви найбільших афер. Упевнений, що книги «Великі афери 20 століття» буде цікава багатьом з Вас, адже вона проникає в саму глиб фінансових гігантів і бізнес монстрів минулого століття.

Сергій Голубицький «Великі афери 20 століття» - Для кого ця книга?

В першу чергу, книга буде цікава тим, хто вивчає психологію, намагається зрозуміти, як же аферисти втиралися в довіру найвищих керівників країн, переконували їх лобіювати свої інтереси, і інтереси дочірніх компаній. Ясна річ, що ви можете чогось повчитися у геніальних аферистів, перейняти їх досвід і знання. Але повірте, краще направляти свої сили на чесне розвиток свого бізнесу, ніж намагатися обманним способів вивудити гроші.

Прочитавши книгу «Великі афери 20 століття» можна зробити висновок - вона гідна того, щоб виділити на неї час. Читається легко, не з примусу, містить цікавий сюжет, детальний аналіз, детальні факти тієї чи іншої аферистських схеми.

Сергій Голубицький «Великі афери 20 століття» - Відгуки читачів

Хочеться відзначити, що прочитати «Великі афери 20 століття» нам порадили постійні відвідувачі нашого сайту. Ми дуже часто публікуємо невеликі огляди найцікавіших і корисних бізнес книг, і до сьогоднішнього дня «великі афери 20 століття» не входили в наше коло інтересів. Чому? Ну по-перше, це не класична бізнес книга, а швидше за все розповідь про геніїв шахрайства. По-друге, вона не мотивує до дії, не дає ніяких слушних порад розвитку свого бізнесу. Але, прочитавши книгу, розумієш, що час витрачено не дарма, і кожен зможе зробити для себе певні висновки і винести уроки.

До нас на пошту прийшло кілька відгуків про даній книзі, і два найцікавіших ми публікуємо.

Кирило, студент, початківці підприємець

Афери - це завжди цікаво. Коли ти бачиш, як по ниточках складається найбільша і геніальна схема, то починаєш краще розуміти всю систему, всі механізми психології управління людьми. Книга Сергія Голубицького «Хто твій бог? Великі афери 20 століття »зацікавила мене назвою. І я ні на секунду не пошкодував, що взявся за її читання. Захоплююча, пізнавальна, яка відпочиває книга. Після кожної прочитаної глави, я не на довго закривав книгу і намагався проаналізувати все те, про що говорив автора. Я намагався стати на місце афериста, подумати, як би я поводився в тій чи іншій ситуації. Рада однозначний - книга гідна того, щоб бути прочитаною.

Інна, журналіст

Людям властиво цікавитися усім найкращим і великим. А якщо це афери, особливо світового масштабу, то стає ще більш цікавим в кілька разів. Чула і читала багато відгуків про книгу, але ніяк не доходили руки купити її. І ось буквально місяць тому випадково натрапила в книжковому магазині саме на «Великі афери 20 століття». Сам Бог велів купити, що я і зробила. Сказати, що книга сподобалася - нічого не сказати. Сергій Голубицький детально розписує всі найбільші і цікаві афери 20 століття, дає аналіз, виділяє ключові моменти, намагається зрозуміти справжні мотиви тих чи інших дій. Моя оцінка даній книзі тільки найвища. Читайте, адже це того варто.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ VIULY КАНАЛ

Отут дають 10 токенов VIU за підтвердженням реєстрації

Вступити в закритий телеграм Чат

Вступити в закритий телеграм Чат

Якщо Вам сподобався опублікований матеріал - поділіться ним з Вашими друзями:


Рекомендовані статті:

Сергій Голубицький «Великі афери 20 століття» - Про що ця книга?
Сергій Голубицький «Великі афери 20 століття» - Для кого ця книга?
Сергій Голубицький в своїй книзі «Хто Ваш бог?
Чому так сталося?
Кому це було вигідно?
Хто заробив мільярди доларів на цій афері?
Сергій Голубицький «Великі афери 20 століття» - Для кого ця книга?
Чому?
Книга Сергія Голубицького «Хто твій бог?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online