Організація ділової зустрічі в Ростові Великому. План заходів.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1 день
1 день   Зустріч групи

Зустріч групи. Трансфер в Ростов на комфортабельному автобусі. Зустріч гостей в холі готелю. Традиційні хліб і сіль - символи гостинності та пошани. Розміщення в готелі. Увечері - фуршет (додатково можна організувати музичне і танцювальне супровід).

2 день

Розважальна програма.
На вибір Вам будуть запропоновані командообразующие програми: бізнес-тренінги; відкриті тренінги; корпоративні заходи.
Костюмована інтерактивна екскурсійна програм а «Іван Васильович, знімається кіно ...» (екскурсія по Ростовському Кремля, участь в різноманітних іграх та конкурсах, дегустація квасу і медовухи). Додатково до програми можлива організація обіду або банкету в кафе «Пивниця як продовження театралізованої програми).
Можливе проведення конференції, семінару в готелі.
Гала-вечеря (можливе замовлення музичного та світлового обладнання, танцювальних та музичних колективів - для проведення корпоративного вечері).

3 день

Екскурсійна програма.
Оглядова екскурсія по місту з відвідуванням Ростовського Кремля; архітектура; переходи по стінах кремля з видом на озеро Неро.
Додаткові екскурсії:
* Музей фініфті - унікальний музей, мистецтва вогняного листи відомо в Ростові з 17 століття. Чи не одну сотню років ростовці зберігають цей промисел живим, покоління живописців і ювелірів змінюють один одного в майстернях і - в життя.
* Чоловіча Спасо-Яковлевський Дмитрієв монастир - православниймужской монастир, розташований на березі озера Неро в південно-західній частині Ростова.
Обід в ресторані міста. Трансфер групи в Москву.

Пропозиції щодо розміщення:

Пропозиції щодо розміщення:

«Московський Тракт» 3 *
Сучасний готель «Московський Тракт» розташований в історичному центрі Ростова Великого, в крокової доступності від старовинного Ростовського кремля, де проходили зйомки улюбленого всіма фільму "Іван Васильович змінює професію", в 300 метрах від озера Неро. Номерний фонд готелю включає 51 номер різної категорії. До послуг гостей конференц-зал з максимальною місткістю 100 чоловік, обладнаний всім необхідним мультимедійним обладнанням. Зручне розташування залів дозволить під час конференції або ділової зустрічі організувати каву-брейк, напої, легкі закуски як в ресторані готелю, так літньому кафе.

Готельний комплекс «Ліон'»
У центрі міста Ростова Великого розташувався готельний комплекс. У п'яти хвилинах ходьби від готелю знаходяться Соборна площа і Ростовський кремль, міський парк і набережна озера Неро. Готель на 24 номери, всі номери готелю однокімнатні двомісні. У готельному комплексі можлива організація конференцій, семінарів, нарад, презентацій, ділових зустрічей і корпоративних заходів в конференц-залі місткістю до 100 місць. У ресторані запропонують індивідуальне меню бізнес-ланчів, кава-брейків, фуршетів і т.д.

Готельний комплекс «Російське подвір'я»
Готельний комплекс розташований в історичному центрі Ростова Великого, біля стін Кремля. Готель має в своєму розпорядженні 24 затишними і комфортабельними номерами різних категорій. Кожен номер готелю індивідуальний за колірною гамою стін, підлоги, кахлю у ванній кімнаті. Ексклюзивні номери: «Гжель», «Хохлома», «Жостово», «Прованс», «Лондон». Стильні меблі, сучасний декор номерів, оформлених в індивідуальній кольоровій гамі, сподобаються найвибагливішим клієнтам. Ресторан готельного комплексу «Російське подвір'я» розрахований на 50 осіб і підійде як для банкетів, так для корпоративних заходів.

Туристичний комплекс «Ярославна»
Туристичний комплекс «Ярославна», розташовується в селі Леви, на березі озера Неро, в мальовничому місці, недалеко від старовинного російського міста Ростов Великий. ТК "Ярославна" пропонує проживання в комфортабельних дерев'яних котеджах ручної рубки для VIP-гостей, 2-х рівневі номери в будинках класу ЛЮКС, 2-х рівневі номери в мисливському будинку, номери економ - класу. Можлива організація конференцій будь-якого рівня з усім необхідним обладнанням; харчування від кава-брейку до банкету; а також дозвілля учасників заходу (банний комплекс; пейнтбол; міні-гольф; прогулянки на човнах; катамаранах; рибалка; альтанки для пікніка; футбольне поле і волейбольний майданчик; барбекю).

Для груп можлива модифікація програми, а також проведення заходу в інших готелях Ростова і Ростовської області.
З усіх питань пишіть: [email protected]

Повернутися назад

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online