«Полювання на відьом»: МЗС оцінив дії Польщі у ставленні росіян

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

МЗС РФ висловився з приводу дій польської влади щодо російських громадян. У дипвідомством закликали припинити «полювання на відьом».

Минулого тижня співробітники Агентства внутрішньої безпеки затримали росіянку за підозрою в такій собі «антипольської діяльності» Минулого тижня співробітники Агентства внутрішньої безпеки затримали росіянку за підозрою в такій собі «антипольської діяльності». Її планують вислати з країни. Крім того, трьом російським громадянам заборонили в'їзд на територію Польщі.

Офіційний представник міністерства Марія Захарова назвала голослівними звинувачення на адресу росіян. У Варшаві дають зрозуміти, що вжиті заходи не обмежаться висилкою. Кампанія триватиме вже відносно польських громадян.

Захарова підкреслила, що звинувачення пояснюються активністю росіян в захисті військових меморіалів та їх незгодою з переглядом історії визволення Польщі Червоною армією. Відповідну інформацію наводить РІА Новини.

Інакомислення, яке ставить під сумнів антиросійський курс, опиняється поза законом. Будь-яка здорова ініціатива оголошується «кремлівським замовленням», уклала Захарова.

Раніше експерти відзначили, що вихід України з СНД і зростання числа мігрантів посилить соціальну напруженість в Польщі .

Читайте нас в Яндексі

Автор: Станіслав Шинкарьов

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online