Житомир.info | У Житомирі валюту купити в банках практично неможливо, зате можна у валютників. Дорого, але багато ...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Готівковий долар практично зник в обмінниках Житомира. Банки продають лише ті долари, які самі купили у населення, - повідомляє «Житомирська хвалячи».

Така нестабільність лише на руку так званим валютникам. Вони пропонують купувати долар в межах 6.10 - 6.15 грн за штуку.

Подібна ситуація спостерігалася на готівковому ринку іноземної валюти 4 роки тому під час помаранчевої революції.

В одному з розташованих по сусідству відділень комерційного банку ми дізналися, що якщо в жовтні за день жителі Житомира здавали в банк від 3 до 5 тисяч доларів, то тепер сума ледве сягає 150-200 доларів.

У вівторок, 18 листопада, на міжбанківському валютному ринку України відбувається швидке зростання долара. Так, торги по долару США відкрилися котируваннями 5,8150 / 5,8500 грн., А до 12:00 ціни виросли до 5,9000 / 5,9550.

При цьому, як передає УНІАН , Офіційний курс, встановлений на 18 листопада Національним банком, дорівнює 579,39 грн. за 100 американських доларів.

Житомир.info

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online