Танці з зірками: Наталя Могилевська використовувала "заборонений прийом" запросивши дітей на сцену

  1. Діти на сцені
  2. Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко - вальс

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Після того як 8 ефірі шанувальникам довелося розлучитися з чудовою парою Бабкіна, нові події на шоу «Танці з зірками» миттєво повернули інтерес до проекту. Відзначилася своїм номером Наталія Могилевська, яка запросила на сцену дітей, передає Joinfo.ua.

Діти на сцені

Наталя Могилевська вбрала неординарний спосіб завоювати любов суддів і публіки. Для цього, як висловився сам Монатік, вона використовувала заборонений прийом - запросила дітей. Двоє дітей, що вже встигли зарекомендувати себе в якості одних з кращих танцюристів України, стали частинкою зворушливого номера співачки.

Під музику з кінофільму «Список Шиндлера» Могилевська та її партнер по паркету Ігор Кузьменко виконали вальс. Правда, сам вальс вкрай не сподобався Владу Ямі, який так і не розібрався в підрахунках «три чверті».

Тим часом, Катерина Кухар вперше, напевно, за весь час шоу, зазначила, що Наталя була на висоті. Більш того, вона заявила, що Могилевська буде дуже хорошою матір'ю. До речі, сама співачка відразу після виступу опублікувала фото в Інстаграме, написавши про те, що цей танець був дуже особистим для неї.

Журналіст ДжоІнфоМедіа Настя Арт пропонує подивитися зворушливий номер, який, безсумнівно, бере за душу глядачів.

Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко - вальс

Нагадаємо, Viber недавно додав забавні стікери , Приурочені популярному шоу «Танці з зірками».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online