Домашній доктор - Вражена грижа

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вражена грижа - екстрене хірургічне захворювання, яке характеризується обмеженням внутрішнього органу через слабке анатомічне простір

Вражена грижа - екстрене хірургічне захворювання, яке характеризується обмеженням внутрішнього органу через слабке анатомічне простір. Найчастіше у пацієнтів в минулому вже були грижі, які вільно вправлялися в черевну порожнину і особливо не турбували своєю присутністю. Причини обмеження можуть бути різні, в основному це різко підвищення внутрішньочеревного тиску, яке могло бути викликано фізичними навантаженнями або травмами.

Ознаками обмеження служать біль в області грижі і всього живота , Причому нетерпима і різка, можливість вправити вміст відсутній. Що ж робити в цьому випадку?

  • Потрібно прийняти максимально зручну позу, щоб біль трохи пом'якшала.
  • Ні в якому разі не намагатися вправити грижу.
  • Тимчасово не приймати пиття і їжу.
  • Тимчасово не виконувати процедур з метою знеболювання, не вводити ніяких лікарських засобів, так як це дати помилкову картину захворювання.
  • Тримайте при собі градусник, за допомогою якого постійно вимірюйте собі температуру.

Після виникнення болю відразу ж викликайте машину швидкої допомоги, яка доставить вас до спеціалізованого хірургічного відділення, де буде надано відповідне лікування.

Щоб уникнути цього ускладнення, тим більше, якщо ви знали, що у вас є таке захворювання, тио потрібно слідувати декільком правилам, а саме не піднімати тяжкості, не робити різких рухів, не встрявати в конфліктні ситуації. Найкраще записатися на прийом хірурга, який призначить при вашій згоді операцію в плановому порядку, на якій грижа буде ушита і поставлена ​​спеціальна сітка.

Що ж робити в цьому випадку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online