Як отримати ВНЖ? Допомога в оформленні дозволу на проживання в Росії

  1. Необхідно отримати посвідку на проживання? Ми Вирішуємо найскладніші питання! Гарантія в подачі...
  2. Вид на проживання в Росії
  3. Чекаємо вас за адресою:
  4. Отримання ВНЖ в Росії: що потрібно знати заявникам
  5. Що дає отримання ВНЖ в Росії
  6. Як отримати посвідку на проживання для громадян Білорусії
  7. Як отримати посвідку на проживання для українців
  8. Як отримати посвідку на проживання в Москві
  9. Де отримують посвідку на проживання
  10. Документи на посвідку на проживання
  11. Як отримати ВНЖ громадянину іншої країни
  12. Готовність посвідки на проживання
  13. Обов'язки отримав ВНЖ:
  14. Отримання ВНЖ в Росії - ТОП-20 питань і відповідей

Необхідно отримати посвідку на проживання?
Ми Вирішуємо найскладніші питання!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Гарантія в подачі документів

Супровід юриста в органи ФМС

Доступна ціна та поетапна оплата послуг "ціна не зростає"

Укладаємо договір на надання послуг

Оплата як готівкою так і безготівково, дітям знижки 50%

Наші співробітники з досвідом роботи в ФМС

Виникла необхідність в отриманні ВНЖ? Фахівці нашого юридичного центру допоможуть вам!

Допомога в отриманні ВНЖ

всього за 16 900 ₽новая ціна замість 25 000 ₽старая ціна

Прочитайте відгуки наших клієнтів

Вам слід безкоштовна консультація?

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Вид на проживання в Росії

ВНЖ (ВИД НА ПРОЖИВАННЯ) - спеціальний документ, що підтверджує право іноземця або особи без громадянства постійно проживати в Росії. Видається строком на 5 років і може продовжуватися необмежену кількість разів. Крім того, ВНЖ є обов'язковою умовою для подальшого оформлення російського громадянства .

Головна проблема всіх мігрантів, що в'їхали в Росію, - легалізація статусу. Бюрократія, тисячні черги і необхідність зібрати безліч документів не дозволяють оформити посвідку на проживання навіть тим, чия правомірність перебування в країні безсумнівна. Ця проблема особливо відчутна в Москві і Санкт-Петербурзі - мегаполісах з нескінченним потоком прибувають з країн далекого і ближнього зарубіжжя.

MS Group - компанія, що надає юридичну допомогу в легалізації мігрантів на території РФ. Якщо ви хочете терміново купити вид на проживання - наш центр не для вас!

Якщо вам необхідно швидко оформити ВНЖ в суворій відповідності до законодавства - ми обов'язково допоможемо! Наші співробітники з досвідом роботи в органах ФМС гарантують достовірну інформацію і швидке вирішення будь-яких питань.

Комплекс послуг, що надаються при оформленні ВНЖ - всього 24 900 рублів під ключ!

  • ЦІНА НЕ ЗБІЛЬШУЄТЬСЯ! За договором оплата поетапна.
    Однак вона може стати нижче, якщо у Вас вже підготовлені будь-які документи.

Цілодобові безкоштовні консультації по телефону! Телефон: +7 (495) 740-59-90

У вартість послуг включено:

У вартість послуг включено:

Правовий аналіз документів

Правовий аналіз документів

Юридичні консультації з підготовки документів клієнтів

Юридичні консультації з підготовки документів клієнтів

медичний огляд

медичний огляд

У разі необхідності - тестування з російської мови, історії та основ законодавства РФ

У разі необхідності - тестування з російської мови, історії та основ законодавства РФ

Переклад та нотаріальне завірення необхідних документів і т.д.

д

Заповнення заяви на ВНЖ в двох примірниках;

Заповнення заяви на ВНЖ в двох примірниках;

Оплата мита входить у вартість.

Наші експерти з величезним досвідом роботи допоможуть оформити посвідку на проживання в одному з чотирьох суб'єктів Російської Федерації: в Москві та Московській області, Санкт-Петербурзі і Ленінградській області. Досконально вивчать всі тонкощі конкретної ситуації і вирішать будь-які питання по легалізації статусу. Ми гарантуємо правову підтримку в отриманні ВНЖ в Москві всім категоріям мігрантів.

У будь-якому випадку подача документів на дозвіл на проживання і його видача можлива тільки при особистій присутності іноземця в відділенні ГУВМ МВС.

Звертайтеся до нас, якщо Ви:

  • носій російської мови;
  • іноземець, який отримав РВП;
  • громадянин республіки Білорусь;
  • особа без громадянства;
  • висококваліфікований фахівець, який має сім'ю.

Дорогі друзі! З метою забезпечення максимально якісного і зручного співпраці наші експерти запрошують вас на первинну безкоштовну консультацію. Ця послуга не тільки заощадить час і гроші, але і дасть об'єктивну відповідь про перспективність і терміни отримання ВНЖ саме у вашому випадку. Телефонуйте, консультуйтеся і приходьте на прийом!

Звертаючись до професіоналів, ви економите в подальшому гроші і час, а отримуєте максимум користі - ВНЖ на 5 років! Центр юридичних послуг - експертне рішення будь-яких міграційних проблем!

Чекаємо вас за адресою:

г. Москва, ул. Смоленська, 14 / 19с1

Хочете не тільки бути впевненими в результаті, але і по максимуму скоротити час? Телефонуйте в нашу юридичну компанію "MS-Group" в будь-який час дня і ночі +7 (925) 799-99-10 !

Головна мета нашої діяльності - надання юридичної допомоги мігрантам на принципово новому рівні. Професіоналізм, відповідальність та індивідуальний підхід до кожного клієнта є гарантією результату. Багаторічний досвід наших фахівців дозволяє об'єктивно оцінювати конкретну ситуацію і успішно вирішувати правові завдання будь-якої складності.

Отримання ВНЖ в Росії: що потрібно знати заявникам

Багато мігрантів приїжджають в Росію з метою почати нове життя. При цьому іноземці та особи без громадянства повинні самостійно розбиратися у всіх нюансах законодавства РФ, щоб швидко і правильно легалізувати своє перебування, не витративши зайвих коштів і часу.

Вид на проживання в Росії - це документ, який дає право вільно проживати в РФ, в'їжджати і залишати країну протягом 5 років. Надалі його продовжують на аналогічний термін.

На відміну від РВП , Яке фактично є штампом в паспорті, ВНЖ - це окремий документ встановленого зразка. Отримуючи його, громадяни іноземних держав легалізують своє постійне перебування в Росії, а особам без громадянства він замінює посвідчення особи.

Подавати заяву на оформлення посвідки на проживання можуть тільки повнолітні, а за тих, кому не виповнилося 18-ти, заяву подають батьки, опікуни, піклувальники.

Основною умовою подачі заяви про видачу посвідки на проживання в Російській Федерації є надання документів, що підтверджують джерело доходів на території Російської Федерації.

Після того, як у вас приймуть заяву, на руки видадуть довідку, яка підтверджує прийом документів. Згідно із законом термін розгляду вашої заяви не повинен перевищувати 6 місяців. Після прийняття позитивного рішення видається дозвіл на проживання. Він дійсний протягом п'яти років. У ваших документах, що засвідчують особу, ставлять відповідну позначку про надання ВНЖ.

Економте час і сили, не стійте в довгих чергах по інстанціях. Звертайтеся в нашу компанію за швидкою і своєчасної допомогою.

Що дає отримання ВНЖ в Росії

ВНЖ майже цілком прирівнює свого володаря до громадян країни, навіть дає право голосування, правда, тільки на рівні регіону проживання. Відмінність від громадян лише в неможливості служити на авіаційних і морських судах, в строю російської армії і перебувати на держслужбі.

Права отримали посвідку на проживання:

  • Безперешкодна зміна місця перебування, крім відвідування закритих суб'єктів РФ;
  • Голосування на регіональному рівні (вибори, референдуми та ін.);
  • Пристрій на роботу в будь-якому суб'єкті федерації РФ без додаткових дозвільних документів;
  • Запрошення родичів з оформленням офіційного запрошення;
  • Повна лінійка соцпільг (медичне обслуговування, освітні послуги, дошкільні та шкільне пристрій дитини, пенсійні пільги);
  • Доступ до отримання кредитів в російських банківських організаціях.

Крім того, отримання посвідки на проживання в Росії не позбавляє іноземця громадянства його країни.

Як отримати посвідку на проживання для громадян Білорусії

Для громадян Білорусії відповідь на питання «Як отримати ВНЖ» буде найпростішим і максимально легким з усіх існуючих варіантів. Це відноситься і до підстав для легалізації, і до документів, і до періоду оформлення. Оскільки Білорусь і Росія входять в одне міграційне простір, громадянам Білорусі не потрібно попередньо оформляти РВП і будь-який додатковий статус (наприклад, висококваліфікованого фахівця або носія російської мови).

Однак сама процедура отримання посвідки на проживання для білорусів передбачає ряд специфічних моментів, до яких відносяться:

  • міграційний облік (реєстрація за місцем перебування);
  • законний джерело засобів до існування: довідка про доходи з місця роботи в РФ, довідка з банку про наявність вкладу і т.д .;
  • медичний висновок про стан здоров'я.

Решта пакет документів для отримання посвідки на проживання для громадян Білорусії повністю відповідає аналогічному переліку для іноземців з інших держав. Заява про видачу ВНЖ подається за місцем перебування.
Рішення про його видачу приймається протягом 3-х місяців з моменту подачі заяви.

Як отримати посвідку на проживання для українців

У зв'язку із загостреним політичною ситуацією все більше громадян України покидають країну і переїжджають в Російську Федерацію. Вид на проживання для українців оформляється згідно із загальними правилами. Винятком є ​​висококваліфіковані фахівці або громадяни, в установленому порядку набули статусу носія російської мови.

Мігрант зобов'язаний щорічно надавати в УВМ МВС звіти про місце проживання, працевлаштування та доходи. Пакет документів може бути відправлений як поштою, так і через інтернет. Особи, несоблюдающіе свої обов'язки, підлягають штрафним санкціям і депортації за межі держави.

ВНЖ видається на термін 5 років з правом продовження необмеженої кількості раз. Весь цей час кожен легалізувати іноземець повинен неухильно дотримуватися законодавства РФ, не залишати країну більш ніж на 6 місяців і утримувати себе без фінансової підтримки держави.

Як отримати посвідку на проживання в Москві

Отримання ВНЖ - найважливіший етап становлення приїжджого, що дає мігрантам право постійного законного проживання і свободу в переміщенні з країни і в країну без візи і без обмежень. Однак мігрант із статусом ВНЖ зобов'язаний пробути в Російській Федерації не менше півроку.

Однак мігрант із статусом ВНЖ зобов'язаний пробути в Російській Федерації не менше півроку

Вид на проживання - повноцінне окреме свідоцтво серйозніше позначки в паспорті про РВП. Які не мають громадянство це свідоцтво виступає як посвідчення особи. А головне, без нього не вдасться вступити до лав громадян Росії.

Де отримують посвідку на проживання

Питанням, де отримати ВНЖ, задається будь серйозно налаштований іноземець. Документи подають до територіального підрозділу ГУВМ МВС Росії по району прописки мігранта. Якщо говорити про іноземців, які проживають в столиці, інстанцією звернення для них є Багатофункціональний центр в Новій Москві.

Документи на посвідку на проживання

Пам'ятайте, що приймає паперу інспектор уповноважений вимагати додатково будь-які довідки на свій розсуд.

Документи на ВНЖ Ви повинні збирати уважно і зі знанням справи. Окрему увагу варто приділити заявою на ВНЖ.

Існує цілий звід правил, вивчивши які, Ви зможете грамотно скласти анкету і уникнути типових помилок.

Якщо Ви відчуваєте складності при заповненні таких докладних офіційних паперів, фахівці нашої компанії за невелику плату допоможуть Вам у цій нелегкій справі.

Щоб подати на ВНЖ, належить підготувати наступний список документів:

  • паспорт;
  • Його нотаріально завірений переклад;
  • Фотографії встановленого зразка;
  • Два примірника заяви, заповнених згідно з усіма вимогами КОМ МВС;
  • Фінансові довідки, що свідчать про стабільне доході заявника, що перевищує прожитковий рівень, або підтвердження непрацездатності;
  • Сертифікат про знання мови, історії та права;
  • Меддовідки про відсутність суспільно небезпечних захворювань;
  • Документи, що підтверджують наявність законного житла;
  • РВП (оригінал і копія);
  • ІПН;
  • Завірена копія свідоцтва про шлюб + копія паспорта «другої половини», якщо РВП було отримано по шлюбу з громадянином РФ;
  • Свідоцтво про народження дитини, якщо РВП було отримано на підставі народження дитини;
  • Квитанція про оплату мита розміром 3500 руб.

Як отримати ВНЖ громадянину іншої країни

Законодавцями регламентовано: отримати ВНЖ уповноважений мігрант, який прожив в Росії хоча б рік за дозволом на тимчасове проживання. Оскільки встановлено піврічний термін розгляду заяв, краще подавати прохання через півроку з моменту отримання РВП. До моменту видачі рішення як раз пройде 12 місяців.

Крім того, вид на проживання можна продовжувати. Кількість разів пролонгації законом не обмежується. Тут необхідно подавати клопотання не пізніш 60 днів до закінчення поточного ВНЖ.

Розглянемо покроково, як отримати дозвіл на проживання 2018:

  1. Пройти медичний огляд (список акредитованих медустанов є в підрозділах ГУВМ МВС);
  2. Підготуватися і здати комплексний тест на знання російської мови, основ законодавства та історії РФ (це також можна зробити лише в спеціалізованих організаціях);
  3. Взяти в МВС бланки заяви гособразца, уважно вивчити вимоги заповнення і внести дані в документ, виключивши помилки і виправлення;
  4. Сплатити держмито;
  5. Підготувати копії всіх необхідних документів, запевнити їх у нотаріуса, якщо це потрібно;
  6. Записатися на прийом (передбачена тільки особиста явка заявника, крім випадків представлення інтересів офіційним опікуном або батьками);
  7. Після подачі періодично перевіряти статус заяви на сайті МВС або за допомогою дзвінка по телефону.

Як отримати посвідку на проживання в РФ в спрощеному порядку? Спрощена схема означає: можна подавати прохання без року попереднього проживання з РВП, що є наступним категоріям приїжджих:

  • Політичним біженцям;
  • Жителям Білорусії;
  • Висококваліфікованим фахівцям;
  • репатріантам;
  • Носіям мови.

Готовність посвідки на проживання

Про те, що іноземець може з'явитися за результатом поданої ним заяви, міграційна служба сповіщає поштою на адресу реєстрації заявника. Готовність ВНЖ цілком реально контролювати і самостійно, наприклад, за допомогою відвідування підрозділу ГУВМ МВС, де подавалися документи, або дзвінка туди. Однак найбільш зручний сучасний спосіб - онлайн перевірка прямо з порталу Міністерства Внутрішніх Справ.

Для перевірки знайдіть вкладку «Перевірка готовності посвідки на проживання», введіть регіон звернення, дату народження, цифровий код номера документа, наданого в ГУВМ МВС для оформлення посвідки на проживання. Введіть в спеціальне поле буквено-цифрову комбінацію з картинки і натисніть «Відправити запит».

Важливо! Система покаже лише результат розгляду документів (чи готове рішення). Вона не відображає причин відхилення клопотання.

Обов'язки отримав ВНЖ:

  1. Реєстрація по ВНЖ (відведено тижневий термін з дати видачі посвідки);
  2. Щорічне підтвердження Міністерству Внутрішніх Справ факту постійного проживання в РФ.

Невиконання даних вимог закону часто призводить до ануляції статусу і депортації порушника за межі країни.

Отримання ВНЖ в Росії - ТОП-20 питань і відповідей

Доброго дня! У вашому випадку має місце серйозне порушення міграційного законодавства Російської Федерації. Прострочений ВНЖ відновленню не підлягає і, звичайно, мова про громадянство вже не йде. Зараз ви перебуваєте в Росії нелегально, тому вам загрожує адміністративний штраф, а можливо, і депортація з країни з умовою заборони в'їзду на певний термін або без такого.

Ви повинні будете надати паспорт і посвідку на проживання, а ваша родичка - паспорт і документи, що підтверджують власність на нерухомість. Зібравши необхідний пакет документів, звертаєтеся разом з родичкою в територіальне відділення УФМС для реєстрації за місцем проживання.

При оформленні медичного висновку для отримання ВНЖ, ви зобов'язані пройти огляд у лікарів в Росії. Для цього вам знадобляться наступні документи: повідомлення про взяття на міграційний облік і паспорт.

Громадяни Казахстану отримують ВНЖ так само, як всі іноземні громадяни. Список категорій громадян, які мають право на ВНЖ в спрощеному порядку, опублікований на офіційному порталі ГУВМ МВС Росії.

Так є. Даний сертифікат вважається дійсним протягом 3-х місяців з дати видачі.

Відповідь на перше питання: вид на проживання ваша дружина зможе отримати через 6 місяців з дати подачі заяви, тому що термін розгляду заяв стандартний і складає півроку (6 місяців). Відповідь на друге запитання: у вашій ситуації відмова малоймовірний, потрібно лише грамотно скласти пакет документації. Але якщо ваша дружина все-таки отримає відмову, вона зможе жити в РФ до закінчення терміну дії РВП.

Знадобиться тимчасова реєстрація терміном від 1 року.

Вам слід звернутися до територіальної службу ФМС за місцем видачі даного документа.

Мінімальна сума коштів розраховується за такою формулою: сума офіційно встановленого прожиткового мінімуму, помножена на 12 місяців.

Якщо ви перебуваєте на території РФ за чинним РВП, можете звертатися в ФМС із заявою на ВНЖ в будь-який час - як до народження малюка, так і після. Однак краще почати процедуру якомога швидше.

На жаль, раз ваш чоловік прострочив ВНЖ, він не зможе зараз претендувати на громадянство РФ . Спочатку йому необхідно продовжити дозвіл на проживання.

Перш за все, ваш чоловік повинен звернутися в консульство своєї країни в РФ із запитом на оформлення свідоцтва на в'їзд (повернення) в Узбекистан. За даним документом він зможе повернутися в країну своєї громадянської належності та зробити там новий паспорт. Далі йому потрібно прибути в Росію, пройти всі необхідні процедури легалізації та приступити до оформлення дозвільних документів. Але все це можливо тільки в ситуації, якщо зазначений людина не буде висланий за межі РФ в примусовому порядку.

Ви повинні надійти саме так - як можна швидше звернеться до територіального УФМС для надання щорічної повідомлення. Якщо ви не порушували законодавство РФ раніше, депортація за межі країни вам не загрожує. Однак загрожують штрафні санкції.

Згідно з чинним законодавством іноземці мають право на пенсійну допомогу тільки з моменту постійного проживання в країні. Таким чином, всі дії і консультації співробітників ФМС абсолютно правомірні.

Вид на проживання підтверджує право іноземця НЕ только Постійно жити, а й вільно залішаті и повертатіся в Россию. Тому ніякіх проблем после Прибуття назад в РФ не вінікне. Однак варто пам'ятати про головну умову: ви маєте право перебувати за межами Росії не більше 6 місяців в році.

Наявність нерухомості ніяк не впливає на процес отримання РВП, ВНЖ або громадянства Росії.

Надати будь-який документ, який підтверджує наявність коштів у сумі, що забезпечує йому і членам його сім'ї прожитковий мінімум. Наприклад, довідку про доходи, виписку з декларації про податки, довідку про наявність вкладу в банку, свідоцтво про спадщину або будь-який інший документ про доходи від діяльності, яка дозволена законом.

В даному випадку реєстрація є формальністю. Однак якщо дружина вашого друга відмовиться виписатися з квартири, ви зможете зробити це тільки через суд. Також враховуйте, що при народженні дитини вона зможе зареєструвати його у вашій квартирі без вашої згоди.

Спочатку вам необхідно оформити РВП і прожити по ньому в Росії 6 місяців. Так як ваш батько - громадянин Росії є непрацездатним, ви можете оформити РВП без урахування квоти, подавши необхідний пакет документів до територіального УФМС.

Так як ваш батько - громадянин Росії є непрацездатним, ви можете оформити РВП без урахування квоти, подавши необхідний пакет документів до територіального УФМС

Если у Вас залишились питання, Ви завжди можете звернути в нашу Юридична Компанію MS-Group! Ми Надамо вам безкоштовно Юридично консультацію, а такоже розберемо Вашу сітуацію в індівідуальному порядку. После чого Вам залиша только слідуваті нашим рекомендаціям!

Такоже Рекомендуємо переглянутися відео, в якому є опісується процес Отримання ВНЖ.

Необхідно отримати посвідку на проживання?
Як отримати посвідку на проживання в РФ в спрощеному порядку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online