Новини | Новобудови Нової Москви, доступні для військовослужбовців іпотеці

  1. Плюси життя в Новій Москві
  2. Новобудови Нової Москви, доступні для військовослужбовців іпотеці
  3. розкид цін
  4. Характер ринку новобудов Нової Москви в цілому

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

15.03.2017

Москва не так давно розширила свої кордони, приєднавши до себе деякі прилеглі території, тим самим збільшивши свою площу на 148,8 тисяч гектарів. В результаті цього, в списку найбільших мегаполісів Москва відразу опинилася на шість позицій вище, ніж була.

Після розширення, нові землі, що увійшли до складу Москви, стали називатися Нової Москвою. Відразу після присвоєння землям нового статусу, до територій Нової Москви забудовники стали проявляти особливий інтерес. Доводить це факт те, що в 2015 році девелопери в межах Нової Москви запропонували настільки багато нових об'єктів, що їх кількість перевищила кількість квартир, що здаються новобудов в цілому по столиці.

Чому девелоперів настільки сильно зацікавила Нова Москва? По-перше, ціни на кв.м. тут дешевше, ніж в рамках старих кордонів столиці, а, значить, це житло, доступніше більш широкому колу покупців. По-друге, влада Москви задалися питанням створення плану перспективного розвитку для даних земель. А це означає, що в майбутньому ці території будуть добре розвинені і матимуть багату інфраструктуру.

Матеріали по темі

Плюси життя в Новій Москві

Практика показує, що купувати квартири в межах Нової Москви дійсно вигідно, адже вартість на новобудови нижче в 1,5 - 2 рази, ніж вартість на новобудови, що зводяться в межах старих кордонів столиці. Наприклад, в Тіна споруджувані об'єкти можна порівняти за ціною з споруджуваної підмосковній нерухомістю. В результаті людина купує житло в Москві, отримує московську реєстрацію та ряд пільг, які мають москвичі. Мінус буде тільки один - внески на капремонт в Москві вище, ніж за її межами.

Другий важливий плюс життя в Новій Москві - це хороший екологічний фон, про який жителі столиці в межах її старих кордонів можуть тільки мріяти. У зоні Нової Москви немає забруднюючих екологію виробництв, крім того тут сприятлива роза вітрів, найчастіше переважають південно-західні вітри, які дують в північно-східному напрямку, забезпечуючи території Нової Москви чистим свіжим повітрям.

Третій значущий плюс - хороша транспортна доступність. Новий статус, який отримали колишні території Підмосков'я, зобов'язали місцевої влади задуматися про поліпшення в зоні Нової Москви рівня інфраструктури. Крім того, багато уваги останнім часом стало приділятися і поліпшенню транспортного сполучення зі столицею. До приєднання підмосковних земель до Москви, залізничне сполучення в районах, які увійшли в межі Нової Москви, було погано розвинене, основне навантаження лягало на автодорожнє полотно, часто відзначалися пробки. Влада знайшла вихід, вони зайнялися питанням продовження гілок столичного метро. Так з'явилися станції метро Румянцево і Саларьево. У 2020 році метро, ​​згідно з планами влади, дійде до селища Комунарка.

Сьогодні також здійснюється реконструкція радіального шосе і поперечних доріг, які з'єднують ключові автомагістралі з населеними пунктами. До кінця 2018 року чиновники запланували побудувати і зайнятися оновленням близько десяти доріг, протяжність яких становить в середньому 100 км. До 2035 року в Новій Москві з'являться нові автодороги, загальна протяжність яких перевищить 500 км.

Новобудови Нової Москви, доступні для військовослужбовців іпотеці

У Новій Москві сьогодні будується велика кількість об'єктів, в яких учасники НІС можуть купити житло:

- ЖК «Перлина Зеленограда» . Даний житловий комплекс знаходиться в м Зеленоград (Нова Москва) по Георгіївському проспекту. Введення в експлуатацію відбудеться в середині нинішнього року. На даний момент будівництво наближається до завершення.

- ЖК «Тетянин Парк» . Об'єкт можна знайти за адресою: дер. Говорово, Борівське шосе (Нова Москва). Будинок зведений на 80%.

- ЖК «Некрасівка Парк» . Об'єкт зданий, але в наявності ще є вільні квартири. Комплекс знаходиться на території Нової Москви, в районі Некрасовки (територія Люберецьких полів аерації).

- ЖК «Саларьево Парк» - знаходиться в НАО, в поселенні Московський. Об'єкт збудований на 50%. Введення в експлуатацію заплановано на останній квартал 2018 року.

-   ЖК «Борисоглебское» - ЖК «Борисоглебское» . Житловий комплекс розташувався за адресою: м Москва, сел. Новофедоровская д. Звєрєво. Здача об'єкту планується в останньому кварталі нинішнього року.

- ЖК «Ново-Нікольське» від забудовника «Lexion Development». Житловий комплекс вже збудований. Введення в експлуатацію здійснено в 3 кварталі 2016 року, але вільні квартири ще залишилися. Знайти даний об'єкт можна за адресою: Москва, поселення Первомайське, дер. Іванівське.

- ЖК «Прима Парк» . Об'єкт знаходиться в м Щербинка (Нова Москва). Забудовник ГК «Кортрос» здав об'єкт в 3 кварталі минулого року, але вільні варіанти квартир ще є.

- ЖК «Рассказово» . Здачу об'єкта забудовник SEZAR GROUP запланував на останній квартал 2017 року. Об'єкт можна знайти за адресою м Москва, селище внуковського, д. Рассказовка.

розкид цін

Розкид цін на квартири в новобудовах Нової Москви значний. Як це пояснити? На вартість впливає рівень транспортного розвитку, віддаленість населеного пункту, де збудований об'єкт, від центру столиці. Аналітики, вивчаючи цінову політику квартир Нової Москви, стверджують, що середній бюджет покупки в даному регіоні сьогодні становить 5 600 000 рублей.

Наприклад, в Зеленоградском АТ, середня вартість житлового «квадрата» становить 90 800 рублів. У Новомосковському АТ, який знаходиться в безпосередній близькості зі старою кордоном столиці, кв.м. в новобудові коштує в середньому 102,2 тисячі рублів. У Троїцькому АТ, який максимальному віддалений від колишніх кордонів столиці, квартири коштують значно дешевше, один "квадрат" в новобудові продається приблизно за 74,2 тис. Рублів.

Характер ринку новобудов Нової Москви в цілому

Дослідження показали, що в 2016 році масової сегмент житла склав майже 92% ринку новобудов Нової Москви (даний показник виріс на 0,4%) Дослідження показали, що в 2016 році масової сегмент житла склав майже 92% ринку новобудов Нової Москви (даний показник виріс на 0,4%). Бізнес-клас займає 8,4%. Найбільше первинного житла пропонує НАО, де загальний обсяг вибудуваної і поки ще будується житлоплощі склав 506,7 тисяч «квадратів» (це понад 87% від загального обсягу пропозицій). У ТАО також великий відсоток виставленої на продаж «первинки». Він дорівнює 73 400 квадратних метрів (це трохи більше 12% від загального обсягу).

Останнім часом спостерігається тенденція спаду обсягу пропонуються квартир з обробкою. Наприклад, в минулому році в порівнянні з 2015, квартир з чистової обробкою пропонувалося майже на 10% менше. Причин цьому дві. Перша, «вимивання» таких квартир з ринку споруджуваних проектів через кризу і зниження платоспроможності населення. Друга, зміна підходу до проектування нових ЖК будівельними компаніями.

Чому девелоперів настільки сильно зацікавила Нова Москва?
Як це пояснити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online