Єдиний державний реєстр нерухомості готується до введення в промислову експлуатацію

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Федеральна служба державної реєстрації, кадастру і картографії листом від 31 Федеральна служба державної реєстрації, кадастру і картографії листом від 31.08.2017 № 10-10608-АП / 17 направила інформацію про хід виконання окремих заходів «дорожньої карти» «Підвищення якості державних послуг в сфері державного кадастрового обліку нерухомого майна та державної реєстрації прав на нерухоме майно та угод з ним », затвердженої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 01.12.2012 № 2236-р.

У числі іншого в листі повідомляється, що за пунктом 9.3 «дорожньої карти» «Об'єднання Єдиного державного реєстру нерухомого майна і операцій із ним і державного кадастру нерухомості в Єдиний державний реєстр нерухомості, що включає відомості про об'єкт і суб'єкт права, угодах та обмеження (обтяження) »виконані наступні заходи.

В рамках федеральної цільової програми в 2016 році було укладено державні контракти:

- від 03.11.2015 № 0118-10-15 «Створення Єдиного державного реєстру об'єктів нерухомості (друга черга): виконання робіт міграції даних ІС ЕГРП і АІС ГКН в базу даних Єдиного державного реєстру об'єктів нерухомості»;

- від 07.11.2016 № 0122-10-16 «Створення Єдиного державного реєстру об'єктів нерухомості (третя черга): виконання робіт з розвитку компонентів ЕГРОН за результатами дослідної експлуатації і підготовка ЕГРОН до промислової експлуатації».

В рамках зазначених контрактів були виконані роботи по міграції відомостей, що містяться в електронних базах даних Єдиного державного реєстру прав на нерухоме майно та угод з ним і державного кадастру нерухомості в базу даних Єдиного державного реєстру нерухомості і роботи з розвитку компонентів Єдиного державного реєстру нерухомості.

В даний час здійснюється аналіз результатів дослідної експлуатації і підготовка Єдиного державного реєстру нерухомості до введення в промислову експлуатацію.

З текстом листа Росреестра, в якому міститься інформація про виконання і інших пунктів «дорожньої карти», можна ознайомитися в додатку до новини.

Матеріали підготовлені юристом відділу містобудівних досліджень і методичного забезпечення ТОВ «ІТП« Град »В.С. Попової.

Матеріали для скачування:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online