Нижегородська нотаріальна палата

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ми раді вітати вас на офіційному інтернет-порталі Нижегородської обласної нотаріальної палати (далі по тексту-НО НП), створеному для максимально повного та об'єктивного інформування всіх зацікавлених осіб про організаційні засади діяльності нотаріату в Російській Федерації, правовий статус нотаріуса, що займається приватною практикою, фінансування забезпечення його професійної діяльності, існуючих нотаріальні дії та основні правила їх вчинення Ми раді вітати вас на офіційному інтернет-порталі Нижегородської обласної нотаріальної палати (далі по тексту-НО НП), створеному для максимально повного та об'єктивного інформування всіх зацікавлених осіб про організаційні засади діяльності нотаріату в Російській Федерації, правовий статус нотаріуса, що займається приватною практикою, фінансування забезпечення його професійної діяльності, існуючих нотаріальні дії та основні правила їх вчинення. У відповідних розділах для вас доступні актуальні інформаційно-довідкові матеріали про адреси, телефони і режимах роботи нотаріусів, що займаються приватною практикою в містах обласного значення та муніципальних районах Нижегородської області, про розподіл між ними повноважень по веденню спадкових справ, зберігання архівів державних нотаріальних контор і склали повноваження нотаріусів, раніше займалися приватною практикою.

"Нотаріат в Російській Федерації покликаний забезпечувати захист прав і законних інтересів громадян і юридичних осіб шляхом вчинення нотаріусами передбачених законодавчими актами нотаріальних дій від імені Російської Федерації" - Наведене положення Основ законодавства Російської Федерації про нотаріат абсолютно точно виражає мету роботи нотаріуса і його обов'язки - забезпечення конституційних гарантій права на отримання кваліфікованої юридичної допомоги.

Дотримуючись високої мети надання кваліфікованої нотаріальної допомоги, виконуючи публічно - правові функції від імені держави, нотаріуси прагнуть реалізувати комплексний правовий підхід у вирішенні будь-яких позначених заявниками питань, пов'язаних з цивільними, сімейними, житловими та іншими правовідносинами, посвідченням спадкових прав і оформленням необхідних документів.

Висловлюємо щиру надію на те, що розміщена нами на представленому інтернет-сайті інформація буде сприяти успішної практичної реалізації поставлених перед нотаріатом завдань щодо захисту прав і законних інтересів громадян і юридичних осіб і виявиться вам корисною.

З повагою,
Президент Нижегородської обласної нотаріальної палатиК. Б. Лазорін

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online