Начальник ДАІ "кришував" порушників ПДР

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Правопорушник оштрафований і звільнений з органів внутрішніх справ, фото з сайту & nbsp; lifecity.com.ua

Начальник ДАІ "кришував" порушників ПДР https://cdn.segodnya.ua/img/article/4088/0_main.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/4088/0_tn.jpg 2013-01-09T00 : 17: 32 + 02: 00 Харків Начальника Нововодолазького райвідділу ДАІ в Харківській області звільнили з роботи за "кришування".

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, пише "Українська правда".

Харківською міжрайонною прокуратурою 26 листопада складено протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення відносно начальника відділення державтоінспекції Нововодолазького райвідділу міліції Харківської області.

Як повідомив міжрайонний прокурор Денис Маслій, майор міліції допустив порушення обмежень щодо використання службового становища.

Він вимагав та отримував щомісячну плату з підприємця за те, щоб водії суспільства уникали відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Постановою Нововодолазького райсуду працівник ДАІ визнаний винним у скоєнні адміністративного корупційного правопорушення за ч. 2 ст. 172-2 КУпАП. Йому призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 6,8 тисяч гривень. Це максимальне покарання за певною статтею.

Крім того, наказом начальника ГУМВС в Харківській області правопорушник звільнений з органів внутрішніх справ.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online