Багатодітний «народний герой» переїхав з Омська в Краснодар

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: Олександр Румянцев

Чоловік практично повністю перевіз свою сім'ю на південь країни.

Один з переможців премії «Народний герой» в Омську, багатодітний батько 33-річний Антон Кудрявцев, прийняв вольове рішення і переїжджає в Краснодарський край.

Нагадаємо, що раніше сім'я жила в селищі Іртиш Омського району. Однак глава сімейства вирішив переїхати до Омська, але пізніше побажав почати «все з нуля» в Краснодарському краї.

- Раніше ми рік збирали, щоб звозити дітей на море, потім ще рік доводилося розраховуватися. А тут ідеальне місце для того, щоб ростити дітей: свіже повітря, відмінний клімат, зовсім поруч море, а ще тут починається Пригір'я Кавказу, - розповів Антон. (Цитата з «»).

Однак міста-мільйонника Краснодару сім'я вважала за краще курортне місто Гарячий Ключ. Там Кудрявцеви вже купили великий приватний будинок.

Спочатку Антон поїхав «на розвідку» один, пізніше забрав на машині старших дітей, нещодавно дружина з молодшою ​​донькою на літаку також прилетіли на південь країни. Зараз в Омську залишилися дівчинки-трійнята, які до кінця тижня возз'єднаються зі своєю сім'єю.

Підписуйтесь на наш канал в Яндекс Дзен .

Знайшли друкарську помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Знайшли друкарську помилку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online