Затримано начальника транспортної інспекції Гомельської області

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сергій Чучвага був затриманий у своєму робочому кабінеті ще в середині минулого тижня.

Затримано начальника транспортної інспекції по Гомельській області Сергій Чучвага, повідомили tut.by два не пов'язаних між собою джерела.

Про те, що затриманий начальник транспортної інспекції, журналістам повідомив анонімний читач. Цю інформацію також підтвердив джерело в правоохоронних органах. За його даними, ще в середині минулого тижня керівник був затриманий у своєму робочому кабінеті. У Транспортної інспекції по Гомельській області інформацію про затримання начальника коментувати відмовилися, проте, повідомили, що Сергій Чучвага відсутня на робочому місці.

У центральному апараті Транспортної інспекції Мінтрансу також не змогли підтвердити або спростувати затримання і порадили звернутися до відповідних органів. СК інформацію поки не коментує.

Примітно, що майже рік тому було порушено кримінальну справу стосовно начальника відділу філії ГУ «Транспортна інспекція Міністерства транспорту і комунікацій», який був затриманий на місці злочину безпосередньо після отримання незаконної винагороди. Перебуваючи під оперативним контролем, транспортник отримав від індивідуального підприємця 1150 доларів за те, щоб його вантажні автомобілі не зважувалися, а документи на вантаж не перевірялися.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online