Способи оплати Гомельський машинобудівний коледж

назад

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Система "Розрахунок" - Автоматизована Інформаційна Система Єдиного Розрахункового і Інформаційного Простору ( АІС ЕРІП ) Створена Національним банком Республіки Білорусь з метою спрощення організації прийому платежів від фізичних та юридичних осіб. (Сайт системи - www.raschet.by , Телефон контакт-центру - 141)
Система "Розрахунок" дозволяє здійснити оплату в будь-якому зручному для Вас місці, в зручний для Вас час, в зручному для Вас пункті банківського обслуговування - банкомат, інфокіоск, інтернет-банку, касі банків, за допомогою мобільного банкінгу і т.д.
Ви можете оплатити наші послуги з використанням готівкових коштів, електронних грошей і банківських платіжних карток в пунктах банківського обслуговування банків, які надають послуги з прийому платежів, а також за допомогою інструментів дистанційного банківського обслуговування.

Якщо Ви здійснюєте платіж в касі банку, будь ласка, повідомте касиру про необхідність проведення платежу через систему "Розрахунок" (ЕРІП).

В каталозі Системи проектування "Розрахунок" послуги Гомельського державного машинобудівного коледжу знаходяться в розділі:
Система "Розрахунок" (ЕРІП) -> г.Гомель -> Освіта та розвиток -> Середня спеціальна освіта, ПТО -> ГГМК машиностроит. коледж

Для проведення платежу необхідно:

  1. Вибрати пункт "Система" Розрахунок "(ЕРІП)
  2. Вибрати послідовно вкладки: -> г.Гомель -> Освіта та розвиток -> Середня спеціальна освіта, ПТО -> ГГМК машиностроит. коледж
  3. Вибрати оплачувану послугу:
  4. навчання
    академічна заборгованість
    гуртожиток
    Витрати молодими фахівцями

  5. Для оплати навчання, гуртожитки і академічної заборгованості необхідно ввести рік надходження і номер залікової книжки (УВАГА! Для надійшли в 2014р. - рік надходження і номер договору);
  6. Перевірити коректність інформації
  7. Здійснити платіж.
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online