Компресори звукового сигналу

  1. Звуковий компресор - принцип роботи
  2. Компресор звукового сигналу - пропоновані бренди в Шоутехніке
  3. компресор звуку
  4. Звуковий компресор від Шоутехнікі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компресор звуку відноситься до професійного звукового устаткування, яке застосовується для зменшення динамічного діапазону звукових сигналів. Він активно пов'язаний не тільки з музичної сферою, його також використовують на телебаченні, радіо, в конференц-системах та ін. Компресори також контролюють рівень гучності і роблять різницю між гучними і тихими звуками не такий величезною. Звукові компресори - електронні пристрої, тому потребують постійного харчуванні. На сьогоднішній день існує кілька класифікацій компресорів звуку: аналогові, цифрові та лампові.

Компресор звуку

Звуковий компресор - принцип роботи

Звуковий компресор робить звук якісним і живим. Він стискає звуковий діапазон, підсилює тихі сигнали і заглушає гучні, роблячи звук рівним і керованим. Компресори є обов'язковою складовою комплекту професійного обладнання на Звукостудія і концертних майданчиках. З його допомогою можна контролювати аудіосигнали, які часто бувають непередбачуваними. Звукові компресори можуть використовуватися, як самостійне обладнання, так і в тандемі зі спеціальним ПО. Їх підбір, настройка і експлуатація багато в чому будуть залежати від манери і стилю виконання. Наприклад, джазові або класичні музиканти люблять хороший динамічний діапазон, тому їм компресор не потрібний, за те він дуже затребуваний в електронній музиці, поп і рок-концертах.

Компресор звукового сигналу - пропоновані бренди в Шоутехніке

В інтернет магазині Шоутехніка представлений широкий асортимент звукового обладнання від провідних виробників зі світовим ім'ям. Даний магазин добре відомий не тільки, як магазин акустичних колонок . Тут можна підібрати компресор звукового сигналу торгових марок ART, BEHRINGER, DBX, SM PRO AUDIO, Phonic, Samson. Куплений тут компресор можна встановити в клубі, на танцмайданчику, сцені, студії звукозапису - в загальному скрізь, де потрібен щільний звук.

Шоутехніка подбає про оперативну доставку покупок по всій країні, тому оформити замовлення і оплатити покупку можна не виходячи з дому. При бажанні обладнання можна оформити в розстрочку - це допоможе клієнтові заощадити гроші, а також дає можливість скористатися різними видом звукотехніки. У магазині діють низькі ціни, гнучкі знижки та вигідні програми лояльності. У барвистому онлайн каталозі представлений широкий асортимент різноманітних товарів: звукове, світлове обладнання, техніка для спецефектів, музичні інструменти, сцени і ферми, подіуми та екрани - все те, що необхідно професіоналам. На сайті магазина можна детально ознайомитися з тим чи іншим обладнанням, подивитися фотографії, вивчити технічні дані, ознайомитися з прайсом. Паралельно з компресорами використовуються гейти і лімітери, які об'єднуються в одну багатофункціональну систему. Якщо виникають питання - можна звернутися до менеджерів-консультантів, які завжди прийдуть на допомогу.

Разом з товарами з категорії Компресори звукового сигналу, у нас купують товари з наступних категорій:

компресор звуку

Переважна більшість концертних майданчиків і різних клубів оснащені таким пристроєм, як компресор аудіо сигналу. Такий прилад дозволяє обробити сигнал таким чином, щоб звук на виході з динаміків став більш щільним.

Робота компресора звуку укладена в стисненні (зменшенні) динамічного діапазону безпосередньо самого звукового сигналу, тим самим значно зменшуючи різницю між найгучнішим і самим тихим звуком. Компресори представлені в ламповому, транзисторному і цифровому вигляді з чого випливає, що вони існують як окремими пристроями, так і у вигляді програмного забезпечення. Крім цього компресори використовують цифрові студії або ж мікшерні пульти певних моделей. У вигляді програм компресори використовуються в студіях звукозапису, найчастіше домашнього типу, так як, програма менш витратна ніж самодостатнє компрессионное пристрій. Потужні професійні компресори використовують на великих живих концертах, або ж в професійних студіях звукозапису, де необхідно домогтися максимальної якості звучання.

Звуковий компресор від Шоутехнікі

В даному розділі магазина представлено безліч різних моделей від всесвітньо відомих виробників звукового обладнання. Якщо необхідно «ущільнити» і «стиснути» вихідний сигнал, то Вам просто необхідний звуковий компресор. Купити його можна в нашому магазині, виключно за вигідною і актуальною вартості. Крім цього, діє можливість безкоштовної доставки до будь-якого відділення служби доставки, якщо сума замовлення перевищує десять тисяч гривень. Компресор помітно поліпшить загальне звучання заходи, так як з роками розробники вносять безліч поліпшень, ніж тільки підвищуючи світовий рівень звучання.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online