Парковки в житлових кварталах хоче заборонити Мінрегіон

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

3 квітня 2018, 16:13 Переглядів: 3 квітня 2018, 16:13 Переглядів:   Фото: Рixabay

Фото: Рixabay.

Міністерство регіональної політики, будівництва та житлово-комунального господарства України найближчим часом затвердить нові державні будівельні норми (ДБН), які забороняють облаштування парковок для автомобілів всередині нових житлових кварталів. Про це розповів заступник міністра регіональної політики, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе.

"У нових ДБН з планування і забудову територій ми пропонуємо заборонити проектування і організацію парковок для автомобілів всередині нових житлових кварталів. Житловий простір має використовуватися на благо жителів будинків - створення дитячих ігрових майданчиків, зручних зон відпочинку, озеленення всередині кварталів", - повідомив Парцхаладзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

За його словами, документ рекомендує розміщувати гаражі та парковки на периферії житлових районів і міжмагістральних територіях, а також у віддалених від ігрових майданчиків і зон відпочинку місцях житлової забудови.

"Це можуть бути наземні, підземні та комбіновані автоматизовані або звичайні гаражі, а в разі історичних і центральних районів міст - виключно підземні гаражі", - пояснив Парцхаладзе, додавши, що гостьові парковки рекомендується розміщувати з боку вулиці або проїзду, що обмежує квартал.

Як відомо, Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів "Вступає чинності 27 вересня 2018 року.

Раніше ми писали про те, що в Києві на парковках з'явився QR-код з важливою інформацією - унікальний код розташований на табличці під знаком парковки.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Парковки всередині житлових кварталів хоче заборонити Мінрегіон". інші Новини нерухомості дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online