Значення карт Ленорман.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Коли пані Марі Анна Аделаїда Ленорман відкрила в Парижі свій знаменитий салон, вона і гадки не мала, що винайдений нею спосіб ворожіння на картах одного разу прийде і до нас, і навіть стане третім за популярністю (після традиційного і Таро) інструментом передбачення майбутнього Коли пані Марі Анна Аделаїда Ленорман відкрила в Парижі свій знаменитий салон, вона і гадки не мала, що винайдений нею спосіб ворожіння на картах одного разу прийде і до нас, і навіть стане третім за популярністю (після традиційного і Таро) інструментом передбачення майбутнього.

Якщо бути точним, то юна мадемуазель Ленорман розробила не один, а кілька видів ворожіння на картах. Крім того, вона винайшла власні карти - "карти Ленорман". Вони трохи нагадують Таро, проте мають свої відмінні значення і особливості. Нижче ми розглянемо всі значення карт Ленорман і основний розклад Ленорман з 36 карт. Система ворожіння Ленорман так само, як і традиційна, включає колоду з 36 карт. Це і зближує її з останньої. Беручи до уваги цей факт, згодом значення карт Ленорман "перевели" на мову традиційних карт. Таким чином, якщо у вас немає спеціальної колоди Ленорман, ви можете робити розклад, застосовуючи звичайні гадальні карти.

Спочатку ми надамо значення кожної карти Ленорман, а трохи нижче ви зможете ознайомитися з класичним підходом карт Ленорман.


Значення карт Ленорман:

Значення карт Ленорман:

Техніка розкладу карт Ленорман:

Згідно переконань пані Ленорман карти необхідно перетасувати дев'ять разів.

Очевидно, що цифри дев'ять французька віщунка надавала особливого значення. Адже і 36 карт - це теж чотири рази по дев'ять. В нумерології дев'ятка означає завершеність всіх процесів, повний цикл. Смисловим значенням цифр і їх поєднань ми присвятимо пізніше окремий розділ.

Розклад Ленорман здійснюється таким чином:

  • в перший (верхній) ряд кладете вісім карт горілиць;
  • у другий ряд (нижче) також викладаєте вісім карт горілиць;
  • в третьому і четвертому ряду повторюєте розклад;
  • в п'ятий ряд викладаєте в центрі залишилися чотири карти також горілиць.

Зверніть увагу: всі карти розкладаються зліва направо.

Даний розклад ще називають циганським, тому що він показує практично всю лінію життя людини - від минулого до сьогодення, і перспективи для майбутнього.

Центральне місце в цьому виді розкладу займають дві карти: Туз пік (дама, для якої ворожать, чи ключова жінка в житті того, кому ворожать) і Туз хробаків (чоловік, для якого роблять розклад, або означає значуща особа чоловічої статі в житті людини, для якого відбувається розклад). Якщо ці дві ключові карти розташовуються один від одного далеко, це означає, що дані люди морально віддалені один від одного.

Отже, після того, як ви знайшли обидві зазначені карти Ленорман, починаємо трактувати весь розклад. Очевидно, що найважливіші карти після цих двох тузів - ті, що стоять безпосередньо поруч з ними з чотирьох сторін (тобто на кожну карту доводиться по чотири важливі карти).

Їх значення визначається так:

  • "в ногах" лежить минуле,
  • "з двох сторін" - справжнє,
  • "над головою" - майбутнє.

Всі інші карти Ленорман, що знаходяться на віддалі від даних тузів, служать свого роду поясненням, доповненням до минулого, сьогодення та майбуття.

Трохи вище наведена таблиця значень карт Ленорман, де присутня трактування як традиційних карт (якщо ви використовуєте саме їх у ворожінні Ленорман), так і оригінальних карт пані Ленорман.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online